NORRIS Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Mě se ta hra moc nelíbí. Těšil jsem se na ní od E3 2010 a když už se na něco těším dlouho a opravdu usilovně, jako třeba teď, tak se mi ta hra líbí, i když stojí za prd a kždyž je dobrá, tak cítím pocit naprostého štěstí a naplnění. Nicméně, u MEDAL OF HONOR, jsem se tedy těšil a hra nicmoc, bez nápadu, grafdika je mizerná...zklamala mě šíleně, to je jak hra 3 roky zpět, naprosto bez nadsázky. Jako jo, některé začátky misí jsou fakt pěkný a povedený, ale potom se to přesune do starého klišé a je to pořád to samé a vcelku nudné. Mrzí mě to, opravdu jsem se těšil.. Snad CoD bude náplast =))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Jinak hru jsem nedohrál. Odhaduji že jsem tak v 2/4 - 3/4 hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Příběhově se mi hra líbí. Inteligence protihráčů 0, stojím vedle nich a nic se neděje, jen se na mě dívají a nestřílí. Je zde hodně bugu a dokreslování je též hrozné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 presne tak, po tom co jsem prekousl prvni dve mise (mysleno po dvou vetsich intrech) coz je pocinaje vysazenim za ty marinaky v chinookach ... tak tam me to zacalo pomerne bavit ovsem jak uz bylo receno inteligence protivniku i vlastnich je vetsinou na urovni 0-2 (z 10) jako priklad muzu uvest napr tu misi se na ctyrkolkach se sniperem... kde si vemete tu sniperku a na nejakejch 600 metru odstrelujete nepratelske postaveni... celkem jsou tam 3-4 protivnici... kdy jednoho trefite... druhy vyjde a jen cumi na jeho mrtvolu jako kdyby se nic nestalo... to me celkem stvalo zabil sem nejakou hlidku dvou tri lidi... prisla dalsi a normalne okolo nich prosla... to mi prijde lehce nedotazeny... a pomerne mi to kazi singl :?, dalsi vec je furt mizici hud abych obcas vedel kam jit tak furt mackat sipku nahoru jak kks.. protoze moji se v tu chvili ani nepohnou a zustavaj sedet na miste.... dokud neprojdu "cilem" kde mam skoncit.... sice vim ze napr. cod bylo taky nascriptovane a korigorovane... ale nevadilo mi to tam tolik jako tady... tady to proste moc mlati do oci... (napr. preskakovani prekazek - kdy vetsinou muzete prekazku preskocit az potom co ji vsichni preskoci...) nebo lezeni nekam ne stenu kde se 60 vojaku pred vama normalne pritahne a vy musite cekat na to az vyleze nahoru vas partak aby vam podal ruku to mi taky prijde ujety... je tam pomerne dost veci co me bohuzel mlati do oci :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crackhead Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Na tuhle hru sem byl hodne natesenej po E3, i na gameplay videich to vypadalo dost slibne...ovsem po MP Bete me to jaksi preslo, nehlede na to, co se tu ted dozvidam od Vas...je to skoda, uz jenom kvuli tomu klici na BF3 Betu, na kterej sem mel takovej zalusk :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 jo jo. kde je doba kdy vycházeli tak kvalitní tituli, že i po 5 - 10 letech je jejich hranost pomalu větší než u her které vyšli nedávno. Jako příklad za všechny COD2, které ještě dneska hraje po celém světě miliony lidí. Nebo všem známý CS. To jsou hry s datem výroby kolem roku 2005. to už je téměř 6 let a na zmíněné COD2 nedám dopustit. Pochybuju že za 5 let si někdo na tuhle hru vzpomene a nebo dokonce :D :D :D že jí za 5 let někdo ještě vůbec hrát :D :D stejně tak každoroční oblbovák ve stilu FIFA, HNL a bohužel i poslední dobou seriových a čím dál tím trapnějšcích dílů série COD. Od toho si už radši ani nic neslibuju, abych nebyl zklamanej. Výrobci, programátoři a samotní majitelé firem by se spíš měli zaměřit na kvalitu vydaných titulů, než na jejich kvantitu (u MoH evidntně selhávají obě dvě strany) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 Je to medal of honor a kazdej dil medal of honor ma proste herni duši.Hra ma chyby,grafika je prijemna,ale proste neco v te hre je, za co stoji ji hrat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 cau, jen se chci zeptat jak v ty misi branite tu svou pozici mezi tema skalama jak utikate pred nema je to myslim ta mise potom vrtulniku hned je normalni ze tu svou pozici branim uz 12 minut a ono furt nic jelikoz nemam ani pomale naboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 cau,jen se chci zeptat jak v ty misi branite tu svou pozici mezi tema skalama jak utikate pred nema je to myslim ta mise potom vrtulniku hned je normalni ze tu svou pozici branim uz 12 minut a ono furt nic jelikoz nemam ani pomale naboje já jsem se nikde takhle dlouho nebránil. tak maximálně 20 vteřin. Radši se pořádně podívej, jestli ti tvoji spolubojovníci náhodou neutekli zase o kousek dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 já jsem se nikde takhle dlouho nebránil. tak maximálně 20 vteřin. Radši se pořádně podívej, jestli ti tvoji spolubojovníci náhodou neutekli zase o kousek dál :D Sem prave vyhodil tu budovu jak potobe strilijou tim laserem navadecim a potom me to hodi abych branil pozici a byl sem tam 16 min a nic no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 jo to je ta mise, jak jsi v takové jedné "budově" a střílíš hajzli co jsou na kopci jakoby nahoře. Pak na tebe hodí auto co tam parkuje? Tak tam musíš čekat než přiletí vrtulníky vystřílí je. Pokud je to tahle mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 ne to je ta mise jak pred nima utikas z toho kopca potom tam prileti ten vrtulnik s tema dvouma vrtulama pomuze ti potom des dal odbouchnes tu budovu tim navadecim laserem a potom mas branit pozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 sam rikal ze je to tam mise hned po vrtulnicich takze tato ne ... ;) jinak zkus zmacknout sipku nahoru a podivej se kam mas jit a bez tam :) obcas prave takle AI zustane viset :? a dokud neprojdes "magickou carou" tak se ani nehnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 prave to me ukaze tu pozicu kde celou dobu branim a probehal sem tam vsechno a nic aji sem do nich strelil asi nejake bug jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 sam rikal ze je to tam mise hned po vrtulnicich takze tato ne ... ;)jinak zkus zmacknout sipku nahoru a podivej se kam mas jit a bez tam :) obcas prave takle AI zustane viset :? a dokud neprojdes "magickou carou" tak se ani nehnou jo. to je dobrej tip. já si tu misi nějak nemůžu vybavit. Hrál jsem to jen 2 dny a ty myse jsou tak na jedno brdo že mi to úplně splývá dohromady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 jo mas pravdu, ja si pamatuju jen ty dve... s tim autem jak si rikal a hned potom ty vrtulniky... a az na posledni mi to taky vsechno splyva v jedno :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 pardon je to po tom odstrelovani...a v intru mate ten zaber z tech vrtulniku jak po nich utikaj z vrchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2010 Medal je jedno velky zklamani..!!! Prijde me to jak.....ani nevim co rict...! Na Call of Duty to nema,ani zdaleka...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Jo je to bohužel zklamání i když to v recenzích dostavá někdy i 8/10 tak to je nesmyslný hodnocení,je to tak 6/10 ,lehkej nadpruměr,hra je stereotyp jako cod:mw ,jenomže cod:mw vás chytne a baví,tady skripty jsou jenže ne na takové urovni,neni tu tak dobře podaný děj,a mise jsou prakticky taky nuda.A že mě dokážou zabavit i hry keré nejsou vyskriptovaným filmem.Člověk by čekal když je to trochu chabší jako COD že to bude aspon delší,ale ani na to ta hra nemá,naopak je div né o třetinu kratší.Takže bohužel,nezlobte se,klasický EA béčko za litr nebo kolik ted chtějí bych si rači koupil jinou hru,todle je na jedno odpoledne + na druhý MP,kerej taky extra není.Nedoporučuju to kupovat.Bohatě stačilo pučit si to ale dost mě to mrzí,na hru a afghanistan jsem se hodně těšil,a i sem do toho vkladal hodně nadějí,škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2010 Tak dohrano. Ze zacatku jsem byl opravdu zklaman a premyslel jsem ze to i vypnu ale jakz sla hra dal zacala si ziskavat me sympatie. Ty naplno ziskalo pri scene kde se branite hordam talibanu a i kdyz u jste na pojraji smrti zachrani vas apacove (trosku jsem doufal ze hrdinove padnou za vlast). Pak me neskutecne strhla atmosfera. Ano je to porad o tom sami kosite hordy talibancu kteri se stale respawnuji, ale ten konec si nemuzu vynachvalit, Mimochodem nadherna hudba. Co se hratelnosti tyce silny prumer co se atmosfery tyce, bomba. Z Call of Duty nehodlam srovnat protoze po dohrani mi to prijde jako dve naprosto odlisny hry, kazdopadne jsem rad ze jsem se pres pocatecni apatii ke hre dokopal k tomu ji dohrat, protoze mi udelala radost, skoda jen te delky, ale na tu jsem u podobnych her holt zvykli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Ja take pridam par prvnich dojmu: Hral jsem asi prvni 3,4 mise na obtiznost HARD. Hra se mi libi a srovnavat ji nechci! Sve mouchy vsak ma: -jiz zminovana AI inteligence (jeste na hard) nekdy zaskoci, ze stojite vedle protivnika a borec ceka a ceka a ceka...boom head shot! :D -jiz zminovana nemoznost vylezt napr. na zed (kde Vas kolega v klidu vyleze a poda Vam ruku...to je divne...). -jiz zminovana nutnost "nekde" udelat restart checkpoint/restart mission. V globale se mi to ovsem libi ... P.S. Multak lze hrat only live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Hra by to byla lehce nadprůměrem, kdyby se nejmenovala Medal of Honor :D už jen kdyby byl někdo, kdo ten název nikdy neslyšel a viděl jen trailery, tak mu přijde že je tohle uplně jiná hra. Kampaň je ze začátku nuda, pak je to lepší, jak se tu píše, ale je to stejně propadák. Vám se líbí neomezeno nábojů a nekonečno nepřátel, který sou ještě k tomu uplně tupý? :D Kdybych měl hodnotit singleplayer tak dám 5/10, za multiplayer 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holub Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 jo ale hudba a real zvuky to mě taky potěšilo,to je tam vážně super,s tím souhlasím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 ma to proste plusy i minusy, ale jak jsem nekde cetl, serie "Medal" ma proste svou dusi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Pro me je to zklamani, sice jsem to dohral, ale nic moc. Grafika mi prijde ponekud zastarala a delka hry je hodne kratka. Doufam, ze COD 7 bude lepsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.