trezzor Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 ma to proste plusy i minusy, ale jak jsem nekde cetl, serie "Medal" ma proste svou dusi... Malo to dusu na PS1 (obidve hry). Hudba a tajomnejsia atmosfera bola vyborna. Teraz sa nad tym uz zasmejeme, ale stravene chvile pri nich neboli zbytocne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Malo to dusu na PS1 (obidve hry). Hudba a tajomnejsia atmosfera bola vyborna.Teraz sa nad tym uz zasmejeme, ale stravene chvile pri nich neboli zbytocne :D Velka nostalgie!!! Ty voe ti vlcaci vypadaji jak profi origami :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Pro me je to zklamani, sice jsem to dohral, ale nic moc. Grafika mi prijde ponekud zastarala a delka hry je hodne kratka.Doufam, ze COD 7 bude lepsi. To byli mi dva jediny MoH co jsem hral obvzlast Underground si pamatuju hlavne kvuli multaku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tatman17 Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 Hra se mi moc libi jak multak tak singel ale mam otazku kdyz chci hrat multak tak to po me chce kod na hrani online kdyz si to koupim co mam potom navic ve hre? A kdyz to koupim funguje to pak na vsechny ESsports hry?Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JOE Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Bude Medal v Čj? na xzone píší, že vychází v čj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej120 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 To se pokud vím týká jenom PC verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Nevím proč, ale na ukázkách se mi ta hra hrozně líbila a všechno.. teď sem odehral 4 mise a už to asi nezapnu :D hrozná grafika,inteligence protivníků je otřesná a další chybky.. nic moc:) celkem zklamání z mojí strany. CoD MW2 se mi určitě líbilo víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Říjen 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2010 Když jsem hru zapnul, hrál jsem první 3 mise.. Vypnul jsem a řekl jsem si, že není motivace hrát znova. Nicméně jsem se odhodlal, protože jsem věděl, že hra je velice krátká, tak jsem si řekl, že to prostě zkusím. Ta hra je úžsná. Pro mě je to řekl bych i bomba! S CoD se to moc srovnávat nedá, protože tohle se prostě "opravdu teď děje" zatím co CoD je prostě arkáda se smyšleným příběhem atd. Neříkám, že špatným! Medal of Honor vystihuje atmosféru, efektama, zvukama, hudbou, vším! Ten konec? Epický!!! Cinematiky v druhé polovině všechny epické! Hra ve mě vyvolala hodně pocitů. To u mě znamená dost. Já bych dal klidně singlu 8/10 a to nejmíň. Že se jim vůbec povedlo ve mě něco vyvolat.. To neumí každá hra, za to bych dal snad i 9/10. Něco mezi tím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak sem to dnes zapl znova a nemůžu říct ani slovo :p parádní hra až do konce, akorát škoda že je to tak krátké. Taky mi tu chybí split screen multillayer :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Super hra, včera jsem ji prošel. Grafika sice nic moc, ale ještě jsme rozmlsaní z Battlefield 2: Bad Company. Skvělá dějová linka. Škoda jen velmi krátké hrací doby..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 ahoj lidi,poteboval bych poradit,jsem v misi kdy letim v apaci a musim rozstrilet tu zakladnu mezi harama,ale hodi mi to vzdycky failed dstroy mortar,vubec ho tam nevidim... co musim presne udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 vyreseno,moje dojmy jsou ze e to uzasna hra,chytla me od prvni chvile,akorat mi vadi opacny pohyb analogu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterSweter1468624034 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 opacny pohyb? Jako os X Y? Neda se nastavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 chces mirit nahoru,analog musis dat dolu a naopak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hellin Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Cze he?V options si to prenastav mas to tam hned napsano cosi invert.POkud to teda nechces hrat jako japonec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 Hrozná hra :( , to CoD OPS je jine kafíčko hodnocení medal -10/10 ops +10/10 :thumbup: :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 tak dneska dohrano a celkem me zklamal konec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 já jsem teprve dnes začal hrát, tak nemohu hru soudit, ale nějak si nemůžu zvyknout na ovládání, musím to nějak přenastavit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Je to nic moc hra..CoD je lepsi a to nekolikanasobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Souhlasim se vsema...nechapu jak muzou takovou hru udelat...jedina dobra misse tak to je 3 misse jak teprve priletite do afganistanu s tema vrtulnikama to byla docela hezka akce jinak nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ctverec23 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nevim jak vy, ale me se ta hra libi jak svine. grafika po BC2 sic kulha.. s AI protivniku nejak problem nema, naopak co me u te hry bavi a fascinuje je takova pitchovinka jako kdyz bezite a najednou skluzem doplachtite do ukrytu... fakt vychytavka, nebo povystrkovani zpoza ukrytu zname snad u vsech medalu... takove hovadinky ale luxus pri hrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Tahle hra je ta nejhorší, co jsem měl čest tento rok hrát. Je tu stejně chyb, jak v deseti jiných dohromady. Frajer se 100% přesností s těžkym kulometem na vzdalenost asi 150m, v jiné misi nesmrtelný, což zabrání dohrání mise, protože úkolem je ho zabít. Ale ani 700 kulek z těžkýho kulometu ho nezabije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.