Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor 2010 Dojmy

Susperian

Recommended Posts

• Odpovědi 96
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nevím proč, ale na ukázkách se mi ta hra hrozně líbila a všechno.. teď sem odehral 4 mise a už to asi nezapnu :D hrozná grafika,inteligence protivníků je otřesná a další chybky.. nic moc:) celkem zklamání z mojí strany.

CoD MW2 se mi určitě líbilo víc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem hru zapnul, hrál jsem první 3 mise.. Vypnul jsem a řekl jsem si, že není motivace hrát znova. Nicméně jsem se odhodlal, protože jsem věděl, že hra je velice krátká, tak jsem si řekl, že to prostě zkusím. Ta hra je úžsná. Pro mě je to řekl bych i bomba! S CoD se to moc srovnávat nedá, protože tohle se prostě "opravdu teď děje" zatím co CoD je prostě arkáda se smyšleným příběhem atd. Neříkám, že špatným! Medal of Honor vystihuje atmosféru, efektama, zvukama, hudbou, vším! Ten konec? Epický!!! Cinematiky v druhé polovině všechny epické! Hra ve mě vyvolala hodně pocitů. To u mě znamená dost. Já bych dal klidně singlu 8/10 a to nejmíň. Že se jim vůbec povedlo ve mě něco vyvolat.. To neumí každá hra, za to bych dal snad i 9/10. Něco mezi tím..

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

nevim jak vy, ale me se ta hra libi jak svine. grafika po BC2 sic kulha.. s AI protivniku nejak problem nema, naopak co me u te hry bavi a fascinuje je takova pitchovinka jako kdyz bezite a najednou skluzem doplachtite do ukrytu... fakt vychytavka, nebo povystrkovani zpoza ukrytu zname snad u vsech medalu... takove hovadinky ale luxus pri hrani

Odkaz ke komentáři

Tahle hra je ta nejhorší, co jsem měl čest tento rok hrát. Je tu stejně chyb, jak v deseti jiných dohromady. Frajer se 100% přesností s těžkym kulometem na vzdalenost asi 150m, v jiné misi nesmrtelný, což zabrání dohrání mise, protože úkolem je ho zabít. Ale ani 700 kulek z těžkýho kulometu ho nezabije.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu