derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Mám CF 3.40 OE-A a pořád mi nejde spustit jaká kolik homebrew aplikace..Nevíte čím to bude ???a iso hry ty mi fachaj v pohodě..PLS poradte co bych měl udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Nastaveni v configuration zrejme mas spatne nastaveny kernel (zrejme na 3.40) ;) a nebo hazis homebrew jinam nez mas :D (hazej je do game 150 :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Davam to tam dobre to vim.Ono se mi treba ten Afkim i spusti a objevi se tam neoflash a pak nic vic.a jak si mluvil o tom configuration tak to mam preridit v recovery menu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Davam to tam dobre to vim.Ono se mi treba ten Afkim i spusti a objevi se tam neoflash a pak nic vic.a jak si mluvil o tom configuration tak to mam preridit v recovery menu ?? jj najed do recovery menu a dej Configuration/ Game folder homebrew (currently: 3.xx Kernel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 jak tam mam najet ??:cry: Uz sem to delal podle par navodu co sou tu ale stejnak to nezapnu:ziped: Jak tam nekdo pise v tutorialu ze mam dat Run program at GAME/............. tak tam nevim co mam delat poradte plls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 jak tam mam najet ??:cry: Uz sem to delal podle par navodu co sou tu ale stejnak to nezapnu:ziped: Jak tam nekdo pise v tutorialu ze mam dat Run program at GAME/............. tak tam nevim co mam delat poradte plls doufam ze mas custom fw :lol: ....do Recovery najedes ze PSP vypnes (podrzis Power dokud se nevypne) a pak PSP zapnes a drzis tlacitko R PS: zadny Run program atd. nedavej!...nastav jen v Configuration/ Game folder homebrew (currently: 3.xx Kernel) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 skus si povypinat pluginy problem bude asi tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Tak uz tam sem a mam CF 3.40oe-a.kernel tam mam 3.40 Kernel.Mam to tak nechat nebo zmenit na 1.50 ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Tak uz tam sem a mam CF 3.40oe-a.kernel tam mam 3.40 Kernel.Mam to tak nechat nebo zmenit na 1.50 ?? myslim ze bys tam mel nechat ten Kernel 3.40, zkus to a uvidis :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Tak mam tam 3.40 Kernel ale vubec mi to nejde :cry: zkousel sem uz afkima i ten ovladac na TV ale furt nic.Ten AFKIM aspon najede na ten obrazek s napisem neo flash za to ovladac se ani nespusti :cry: To:mooto sem se dival v recovery a zadny pluginy tam nemam ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Tak mam tam 3.40 Kernel ale vubec mi to nejde :cry: zkousel sem uz afkima i ten ovladac na TV ale furt nic.Ten AFKIM aspon najede na ten obrazek s napisem neo flash za to ovladac se ani nespusti :cry: To:mooto sem se dival v recovery a zadny pluginy tam nemam ?? a nakopiroval si Afkim do ms0: PSP/GAME ? musis si s tim pohrat :D ... nakonec se povede :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 kernel 1.50 a HB dávej do game150 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 kernel 1.50 a HB dávej do game150 ako by som to ,ten kernel co sa tam nastavuje to je o tom, v akom kernely sa spustaju programy v adr. PSP/GAME/ a to znamena ze ked to mas nahrate v adresary PSP/GAME150 vzdy sa to pusta pod 1.50 jedine ze to je hb ktory vyzaduje kernel 3.XX pre nejake prx EDIT: menil si XMB a od vtedy ti to nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 jj mam to v PSP/GAME ale stale ani jedna z homebrew aplikaci nefunguje :cry: To tekken: mam cf 3.40 a kdyz sem to zkusil s kernel 1.50 tak se mi to nespustilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 nn nic sem nemenil.a zkousel sem Afkima kterej nejde a ovladac na TV tez nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 No zmen si nejlepe vse podle toho co pisou v topicu pro zacatecniky ;) (vse v conf. dis a v advanced jen prvni enable) jinak ten afkim stahujes ho asi z psp.novinky.org/ vid? tam to maj poskozene :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 kde v topicu pro zacatecniky ??mohl bys mi to pls urpesnit popripade dat rovnou stranku?? byl bych moc vdecnej.Hledam to tu uz 10min a nikde :cry: A stahuju to od tud tam jak to ma bulk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 vse v configuration dej dissable (a 1.5 kernel) a v advanced jen prvni enable ostatni disabbled ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Tak zkusil sem to podle tebe a je to porad to sami a sami :cry: Ja uz fakt nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fenixx Odesláno Srpen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2007 Tak si nastav takt procesoru na default (233mhz) jestli to tak nemáš (mě homebrew při vyšším nejdou) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 No a nemas nahodou tu aplikaci este v jiny slozce??? Musi to bejt jen takhle X:\PSP\GAME150\nazev_aplikace\eboot.pbp Tohle je uz fakt moc velka haluz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 AFKIM sa dava do zlozky pre 3.40 Kernel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Delam to podle vas a stale nic..mozna to bude neco s Firmwarem..Asi upnu na M33:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 no newim estli to bude firmwarem nebo lewejma rukama...nic proti... napise ti to v game aspon corrupted data nebo neco podobnyho??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 No jestli máš white PSP, tak zmenši podsvětlení. Pak to bude fachčit. U mě to tak bylo. Tak HB se normálně pustila, ale nebyla vidět. Zkus to ;) Good luck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.