derkon Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Corupted data tam nemam.normalne mi afkim pobezi do uvodni obrazovky(jak tam je neo-flash) a dal se nic nestane.. Ano mam white PSP a zkusil sem to podle tebe a taky nic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Nechápu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Tak kdyz zapnu AFKIM tak mi proste nabehne jen uvodni obrazek(jak tam sou ty zajicci nebo co) a dal proste nic.kdyz dam home tak se mi psp po chvilce vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Musis mit kernel 3.XX a dat toho afkima do X:/PSP/GAME a musis mit pred zapnutim afkima nastaveny nejaky access point ja sem to normalne na 3.40 OE-A rozbehal tak to skus jinak uz tady fakt nikdo nevi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Jeeeeeee je to tim ze sem nemel acces point :cheesygrin: Fakt dik..tak Afkim uz mi facha ale ten ovladac na TV porad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
derkon Odesláno Srpen 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2007 Tak kluci dik vsechno uz funguje tak jak ma.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.