Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Vše potřebné o hrách MHF...

Pit-Bull

Recommended Posts

Řekl bych že hlaví je nakazit i pár lidí kolem sebe, scházet se u pivka nebo něčeho a hrát a hráát a hráááát... stovky až tisíce hodin zábavy zaručeny. ;-)

jj, souhlasim... :D Akorát já mám tu smůlu, že kolem sebe jsem takřka nikoho nepřesvěčil, takže mám nahraných skoro 300 hodin jenom sólo... :( Proto hraju teďkon už MHFO... :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj, souhlasim... :D Akorát já mám tu smůlu, že kolem sebe jsem takřka nikoho nepřesvěčil, takže mám nahraných skoro 300 hodin jenom sólo... :( Proto hraju teďkon už MHFO... :D
Jsem se chtěl podívat kolik mám nahráno a přivítal mě Load Error (nahrával jsem nedávno novější fw tak nejspíš skrz to). Doprdele!!! :) Takže to vypadá na čekačku na další díl, začínat znova pro mě nemá smysl. :(
Odkaz ke komentáři

Jsem se chtěl podívat kolik mám nahráno a přivítal mě Load Error (nahrával jsem nedávno novější fw tak nejspíš skrz to). Doprdele!!! :) Takže to vypadá na čekačku na další díl, začínat znova pro mě nemá smysl. :(

Ty máš OFW? Jestli jo, tak je to asi v pytly... :( Ale jestli máš nějaký CFW, tak zkus hodil starší CFW, na kterym ti to běželo...

Odkaz ke komentáři

Aha... ty si sem hodil odkaz na ten FHFO xD toho sem si ani nevšiml ale stejně je to korejský takže to ani hrát nebudu :)

No, proto jsme říkal, že by si měl na začátek hrát MHFU... Náhrát si tam několik desítek hodin, aby si to pochopil a pak si zahrát FO... :D Ale dost lidí s tim má problémy... Já osobně jsem měl ze začátku problémy, ale teď se ve všem krásně orientuju, mám na to stránky a vim všechno co chci... :D

Odkaz ke komentáři

JJ souhlasim s bunnym základy v MHFU a pak jíít na frontier a neplejtvat časem u MHFU kam se někam dostaneš a konec furt už jenom opakování zato u MHFO máš tolik HR že to děláš pár tisíc hodin ale furt budou nnový a nový updaty nový monstra,zbraně,zbroje... už se taky v MHFO z devadesáti pěti procent oriemnntuju a nepotřebuju ani žádné stránky.

Odkaz ke komentáři

Ty máš OFW? Jestli jo, tak je to asi v pytly... :( Ale jestli máš nějaký CFW, tak zkus hodil starší CFW, na kterym ti to běželo...
CFW ale to je jedno, už to hrát nehodlám jen mě zajímalo kolik času jsem u toho strávil.. teď se peru s japonským demem na MHP3rd (ty zkratky jsou šílený) :)
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu