tonenimozny Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Dobrý den,chci si koupit lcd televizi.Nebudu na ní sledovat filmy pouze hrát Playstation 3.Stačí mi pro tento účel rozlišení HD Ready? Nebo je lepší Full HD?dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VOndy1468624023 Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Tak mohlo by stačit HD Ready, ale osobně bych šel spíš do Full HD. (Někdo hraje ještě na CRT, to je z toho potom PS2 :D) Pokud máš peníze tak vem Full HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pbl.prochy Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Většina her je stejně v 720p,na což stačí HD Ready,ale jak říká VOndy,předsi jen FULL HD je FULL HD,pokud jsou peníze:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScoRPys Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 Full HD se dá sehnat už taky za pěkný peníze, třeba LG, kolem 90cm za 9k (a určitě i levnější někde, to byl jen příklad :D ) Taky bych určitě sáhl po Full HD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 99% her jede ,,jenom,, v HD ready takze na HD ready televizi by meli vypadat trosicku lepe,jenze pokud mas penize tak je nejspis lepsi vzit fullHD do budoucna treba PS4 pojede ve FullHD :D i kdyz to uz nejspis bude zase neco lepsiho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScoRPys Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 99% her jede ,,jenom,, v HD ready takze na HD ready televizi by meli vypadat trosicku lepe. To jako fakt že by měli vypadat lépe? Já o tom teda nic nevím, ale mám doma 2 telky, celkem kvalitní - LG HD ready a Sharp Full HD .... a na tom Sharpu sou všechny hry hezčí :D nvm no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 No meli by vypadat lepe protoze se nemusi rozliseni az tak roztahovat.Ale de taky o uhlopricku cim vetsi tim hry vypadaji ,,hure,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taurus Odesláno Říjen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2010 nezmysel, ze hry na HD ready budu vypadat lepsie.....aj FULL HD si ich vie prisposobit na 720p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Říjen 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2010 měl jsem PS3 na HD READY (Panasonic), po čtvrt roce jsem ale musel koupit FULL HD (taky Paňác). Na ready rozhodně hry nevypadaly lépe, právě naopak. FULL HD mají upscaling, takže na FULL vypadají mnohem lépe. Rozhodně jdi do FULL a nepřemýšlej o ničem. Po pár měsících bys litoval... NAvíc bluraye jsou ve full HD.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Novis1972 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Stačí bohatě HD ready, full HD pro PS3 je zbytečný tahání peněz z kapsy. Mám LG 32", t.j. cca 80cm, paráda. Známej má full a že by to bylo lepší, tak to fakt není. Jediný co musíš, tak to na PS3 upravit rozlišení obrazu na 720p, jinak se ti to při rychlej scénách bude kousat. A samozřejmě, vše propojit HDMI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mirus Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Můj názor je že na úhlopříčku 82 resp 94cm není nutné FullHD, navíc jsem viděl dokument kde FullHD na těchto úhlopříčkách bylo kontraproduktivní, takže bych viděl FullHD na větší úhlopříčku než píšu jinak není důvod pro FullHD, stačí HD ready Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tonenimozny Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 díky za odpovědi, mám ještě jeden dotaz, můžu koupit výhodně plasmu, ale slyšel jsem,že pro plasmu není PS3 moc dobrý, ře prý vypaluje obraz. Neví o tom někdo něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 díky za odpovědi, mám ještě jeden dotaz, můžu koupit výhodně plasmu, ale slyšel jsem,že pro plasmu není PS3 moc dobrý, ře prý vypaluje obraz. Neví o tom někdo něco? Vseobecne plazmy maju tendenciu vypalovania obrazu pri statickych obrazoch. Tam kde dlhsiu dobu posoby obraz staticky. Cize to nie je iba pri PS3 :D Pri hrach mas staticke obrazy, informacie pre hru ako HUD. Terajsie plazmy maju voci tomu "ochrany". Napr. ze pri nastaveni sa kazdu urcitu dobu obraz pohybe, zevraj to nie je postrehnutelne. Dalej ze je na to nejaka funkcia opravy, ked uz vidiet, ze zostal na obraze naznak vypaleneho miesta. Ja osobne nie som zastancom plazmy. P.S.: aku plazmu mozes vyhodne kupit? Asi panel s rozlisenim 1024x768, ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Plazmu mám, už jsem zažil pár vypálených obrazů (celé obrazovky, nechal jsem to tam být dlouho), ale po chvíli se to vždy vytratilo. Takže bych se toho nebál. Mám 1080p, bohužel HD Ready, a určitě už bych šel do Full HD, je to daleko lepší. Jinak, docela dobrý ceny mají i LED telky, to je něco mezi plazmou a LCD (velikostně), je to tenčí, menší spotřeba, a skoro každá už má minimálně 100Hz, což je skvělé. A podáníí barev i živost jsou prvotřídní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tonenimozny
Dobrý den,chci si koupit lcd televizi.Nebudu na ní sledovat filmy pouze hrát Playstation 3.Stačí mi pro tento účel rozlišení HD Ready? Nebo je lepší Full HD?dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.