Sada23 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Tak co, už jste to někdo hráli?? Jakej je tam ten systém soubojů?? Jedničku jsem kvůli tomu ani nedohrál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Říjen 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2010 Zacal jsem to stahovat zatim jsem v 61% az zahraju tak se odepisu...:)ale snad to bude pecka:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2010 Na ign to dostalo 4,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Khuny Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 není zlé :-) už jem ve hře i trošku postoupil ikdyž jsem se teď trošku zaseknul ... souboje jsou typické pro konzoli ... jde jen o to zmáčknou správné tlačítko ve správnou chvíli ..jde ale o řešení situací a nástrah :-) ..líbí se mi to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 me se to taky libi, jako fanda filmove serie pro me povinost ,ale na tezkou obtiznost,,,uz jen prechazet lavku, jak me toci:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 Uvažuji o koupi i jedničky. Nevím píše se o tom dost negativně i když na recenze moc nedávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Říjen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2010 jednička mě bavila ale po čase to začala být nuda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KILLERS Odesláno Listopad 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2010 prosim poradte jak se prechazej lavky je tam ze mam mackat LT RT ale kdyz to mackam tak vzdycky spadnu prosim poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericek74 Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 LT a RT mas jen na nohy, analogem musis vyvazovat, docela pakarna, ale asi na 25tý pokus jsem to přelezl. Zasekl jsem se v místnosti se 3 hodinami na zdi a z nich musím dát dohromady trojmístný kód do zámku abych se dostal dál. A v tom je problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik2005 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 LT a RT mas jen na nohy, analogem musis vyvazovat, docela pakarna, ale asi na 25tý pokus jsem to přelezl.Zasekl jsem se v místnosti se 3 hodinami na zdi a z nich musím dát dohromady trojmístný kód do zámku abych se dostal dál. A v tom je problém. uz si na to prosimte prisel s tema hodinama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corey26 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 pokial sa zaseknete vyuzite toto http://www.videogamesblogger.com/2010/10/23/saw-2-flesh-and-blood-walkthrough-videogame-guide-xbox-360-ps3.htm#replace-pool-pump snad sa vam to bude hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericek74 Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 uz si na to prosimte prisel s tema hodinama? Kdepak, jak na to nekdo prijdete dejte vedet. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matluba Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Kod je čas, první hodiny v pravo :D (myslím, už je to déle co to mam dohrané), ale prostě jedny hodiny to jsou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodoss Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 dohrál jsem a můžu říct ze me to bavilo daleko vic nez jednicka jen jsem mel problem nez jsem prisel na to jak chodit pres klady to je pekny orisek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 jo, ty klady proti jedniccec jsou trosku jinej leve, hral jsem to nalamanej, asi dve hodiny jsem prelejzal jednu, proste ne a ne.)) neco jako, pane projdete se po care. Proste ani kdybys chtel, to nedas..Hra se mi libila, ale asi kdyby to byl jinej titul, nezprazenej s filmem, nehral bych to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericek74 Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 Jednoduchy jako facka s tema hodinama, po napovede od " Matluba " jsou ty prvni hodiny z prava a je to presny cas co ukazuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.