Pan_Sranda Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Dobrý den, u známého jsem si na BD RW nechal vypálit 3 filmy v HD kvalitě (Formát .mkv ... titulky .srt) PS3 mi disk načtou,zobrazí se mi složky s názvi filmů a složky jsou prázdné.Poradí mi někdo co s tím ? :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 PS3 nebere filmy ve formátu MKV, natož externí titulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prototype88 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Dobrý den,u známého jsem si na BD RW nechal vypálit 3 filmy v HD kvalitě (Formát .mkv ... titulky .srt) PS3 mi disk načtou,zobrazí se mi složky s názvi filmů a složky jsou prázdné.Poradí mi někdo co s tím ? :bash: Což je známe od začátku vydání této konzole :) Přes počítač a Media Server. Pak PS3 přehraje mkv i s titulky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2010 Což celkem postrádá smysl a může se to pouštět přímo z PC. Škoda mít zapnutý 2 zařízení celkem zbytečně :) Raději překonvertovat do podporovanýho formátu, pokud to musí být z PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pan_Sranda
Dobrý den,
u známého jsem si na BD RW nechal vypálit 3 filmy v HD kvalitě (Formát .mkv ... titulky .srt) PS3 mi disk načtou,zobrazí se mi složky s názvi filmů a složky jsou prázdné.Poradí mi někdo co s tím ? :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.