Pan_Sranda Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Dobrý den, u známého jsem si na BD RW nechal vypálit 3 filmy v HD kvalitě (Formát .mkv ... titulky .srt) PS3 mi disk načtou,zobrazí se mi složky s názvi filmů a složky jsou prázdné.Poradí mi někdo co s tím ? :bash: Citovat
0 tekken90 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 PS3 nebere filmy ve formátu MKV, natož externí titulky... Citovat
0 Prototype88 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Dobrý den,u známého jsem si na BD RW nechal vypálit 3 filmy v HD kvalitě (Formát .mkv ... titulky .srt) PS3 mi disk načtou,zobrazí se mi složky s názvi filmů a složky jsou prázdné.Poradí mi někdo co s tím ? :bash: Což je známe od začátku vydání této konzole :) Přes počítač a Media Server. Pak PS3 přehraje mkv i s titulky :) Citovat
0 tekken90 Odesláno Říjen 23, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2010 Což celkem postrádá smysl a může se to pouštět přímo z PC. Škoda mít zapnutý 2 zařízení celkem zbytečně :) Raději překonvertovat do podporovanýho formátu, pokud to musí být z PS3. Citovat
Otázka
Pan_Sranda
Dobrý den,
u známého jsem si na BD RW nechal vypálit 3 filmy v HD kvalitě (Formát .mkv ... titulky .srt) PS3 mi disk načtou,zobrazí se mi složky s názvi filmů a složky jsou prázdné.Poradí mi někdo co s tím ? :bash:
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.