Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Začátečník


dozir

Otázka

Zdravim.Syn půjde do nemocnice a chtěl bych mu koupit DSko aby tam měl co dělat.Bohužel nemám čas procházet toto forum proto prosím nějakou dobrou duši aby mě poradila jaké koupit a co potřebuji k hraní stažených her a jestli zvládnu upravu sám.Je možné přehráívat na DS filmy a v jakém formátu?Můžete psát i na mail javurekd@seznam.cz nebo i na Skype nick DOZIME.

Předem díky moc!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

  • 0

1. je jedno ake DSko...bud DS Lite alebo DSi...DSi je o nieco malo drahsie a v podstate ponukne len nejake funkcie navyse ktore zrejme v nemocnici nevyuzije ale co sa tyka hier vsetko ide na obidvoch rovnako. takze lepsia volba bude asi DS Lite.

2. na hranie stiahnutych hier treba specialnu flash kartu s otvorom na microSD karty. najlepsie bud acekard alebo r4 revolution. nakolko som slovak tak nepoznam ceske eshopy kde sa to da zohnat, takze treba nieco vygooglit. bohuzial ale na ziadnej karte nejdu na 100% vsetky hry. vacsina ale ano takze bude mat stale co hrat.

3. co sa tyka upravy. vsetko spociva len v nahrani par suborov na microSD kartu (kam sa potom kopiruju aj hry) takze ziadny odborny zasah neni treba, coz je aj vyhoda pri pripadnej reklamacii. nevyhoda je ale ze tie subory niesu sucastou balenia samotnej karty (treba ich stiahnut na stranke ktora bude uvedena na krabici). a pozor k niektorym kartam niesu dodavane ani microSD karty takze tu treba tiez kupit. a tak isto treba pozerat ci flash karta zvladne len do 2GB microSD alebo aj viac. najidealnejsie je kupit tak 4-8GB microSD kartu.

4. filmy samozrejme ide prehrat. osobne to ale neodporucam. kopiruju sa tiez na kartu a zbytocne zaberaju miesto. kvalita neni moc dobra a film sa neda ani pretacat ani pauznut ani nic podobne...filmy treba skonvertovat do specialneho formatu ktory ma koncovku "dpg". ide to napr cez DVDFab...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Doporucuji DSL, kde neni treba "fixnout" zadnou z flashkaret. Dale asi nejlepsi/nejlevnejsi variantou flashkarty je Acekard AK2i.

Pokud uz pujdes do DSi, tak je potreba zjistit, jake ma FW. Pokud 1.3, jsi za vodou a flashkarta bude fungovat temer jakakoli (podminkou je, aby byla DSi kompatibilni - takze AK2im, DSTTi, R4i), s FW 1.4 a 1.4.1 budes potrebovat fixnutou kartu, jinak nespustis vubec nic.

A co z vlastni zkusenosti doporucuju je - NEBRAT DSTT, R4!!! Karty byvaji FAKE (kopie) a jsou pak problemy se systemem, spatne se fixuji (kdyz je toho treba) a navic, spousta her na nich nefunguje a dlouho cekas, nez se na ne objevi "patch"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky moc za odpovědi!Ještě jsem se chtěl zeptat z Wii jsem zvyklej že můžu hrát jen hry PAL.Existuje nějaké omezení i na DSL?Na Aukru nabízejí DSL cca za 2200Kc z Hong Kongu.Doporučujete tuto koupi nebo je jistější kupovat na našich obchodech kde je samozřejmě dražší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Za 2200 z honkongu se vetsinou jedna o REPAS (opravene, jako nove) a vetsinou je bez zaruky (takze rozbit se muze kdykoli).

U DSka ta omezeni nejsou, ja osobne hraju USA, EU a zkousel jsem i JPN a vsechno se spustilo. U DSi nevim jak to presne je, ale omezeni s Flashkartou by byt nemelo (u original her si ale nejsem jisty)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
U DSi nevim jak to presne je, ale omezeni s Flashkartou by byt nemelo (u original her si ale nejsem jisty)

zadny omezeni tam neni. mam nekolik original japonskejch her a fungujou uplne bez problemu na DSi s E-ckovym firmwarem, u romek je to samozrejme uplne stejny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Rád bych také dodal něco málo k tomu Wigishopu.

Pokud je to akutní a chcete kartu co nejdříve, tak nejrychleji to půjde právě přes ten Wigishop, ale:

1: Jsou tam poměrně nekřesťanské ceny (ale to už bývá u všeho), takové DSTT s 2GB kartičkou mi stály něco přes 650 Kč

2: Došlo tak, že někdo velice chytrý ve firmě obal od DSTT otevřel a strčil tam rovnou microSDčko...To znamená, že došla flash karta bez obalu a adaptéru pro microSD (doma jsem to tudíž nemohl jak strčit do kompu, tak jsem běhal po celém městečku a sháněl někoho se čtečkou)

Jináč vše funguje, DSTT je originál (ověřeno), ale jestli máš něco málo peněz navíc, jdi do Acekard.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Rád bych také dodal něco málo k tomu Wigishopu.

Pokud je to akutní a chcete kartu co nejdříve, tak nejrychleji to půjde právě přes ten Wigishop...

puvodne sem nechtel nic psat, ale kdyz uz se tu resi Wigishop ve vicero postech za sebou tak si to neodpustim a napisu svoji zkusenost: chtel jsem to rychle, takze jsem i pres vyssi cenu objednaval flash kartu od nich. objednavku uspesne ignorovali skoro 14 dni (zbozi bylo celou dobu skladem), teprve kdyz jsem napsal asi 3 nastvany maily tak balik odeslali hned druhej den rano (samozrejme bez jakyhokoliv vysvetleni ci omluvy proc k tomu doslo). mozna jsem mel jen smulu, kazdopadne na tu rychlost bych az tak nespolehal. kdybych vedel ze to bude trvat tak dlouho objednam to z UK za ctvrtinu cenu a Air Mailem bych to mel doma za 4-5dni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
Z wigishopu mi přišla AK2 karta fake!!!

Ja jsem spokojeny, ted jsem tam kupoval AK2 a jsem vysostne spokojeny. Mimochodem mam Acekard2 ver 2.1 a Acekard2i. Pouzivam DSLite, chtel bych se jedne zbavit at mi klesnou naklady na koupi console. Poradi nekdo, diky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Zbavovat se jedne nebo druhe je to samy. AK2.1 je druha verze AK2, funguje pouze na DS/DSL, ale jinak je to to same, co AK2i, ktera (krom lepsiho "plastovani") funguje i na DSi (XL).

Na obou dvou jede AKAIO (coz je nej system pro AK), takze vesmes je to fuk...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak DS Lite koupim nakonec na JRC,maji za 2850 kc,coz je dobrá cena.Flesh kartu kopim Acekard tu-http://www.ndscardsale.com/product/AceKard-2-AK2-for-DS-and-NDS-Lite---Multilingual-Multimedia-SDHC-TF-Adapter

Jen jsem se chtěl zeptat jestli můžu koupit micro sd 8Gb,a jestli doporučujete nahrát až budu mít vše AKAIO.

Předem díky!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

AKAIO od verze 1.6 RC2 obsahuje mou cestinu uz v zakladu, ktera se s rozsirovanim funkci postupne upravuje.

Posledni aktualizace jazyka je pro AKAIO v1.8.0, avsak autori akaio ji opomenuli pridat do v 1.8.1, ktera je momentalne posledni verzi.

V pristi verzi (1.8.2 nebo snad uz 1.9) by uz mela byt cestina aktualizovana.

Do te doby lze jazyk stahnout bud

- AKAIO.NET -> http://www.akaio.net/forum/viewtopic.php?f=5&t=422

- consoleforum -> http://console-forum.net/tema/68230-acekard-neoficialni-akaio-fw-v-cz-pro-ak2-ak2i-akrpg-latest-1-8-1?p=958669&viewfull=1#post958669

a je to fakt jednoduchy - staci rozbalit na koren karty a povolit prepsani vsech souboru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

penthaler preco neodporucas R4? ja mam s nou dobre skusenosti...ide len o to ze mam doma asi styri R4 karty a 3 su na prd a ta jedna mi na DSi facha uplne super s podporou DSi 1.41 a idu tam vsetky hry co som zatial skusal

neviem na aku srandu je tolko verzii...zeby boli fake?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

R4, DSTT a starsi typy flashkaret bych nedoporucoval a doporucovat ani nebudu.

Jsem bohuzel od kolibky vymazlen na lepsich systemech, lepsi podpore a opravdu kvalitnim a rychlym supportu. DSTT i R4 jsem mel a v porovnani s AK a vsech jejich (ne)oficialnich softwarech mi prvni dve pripadaji jako detska hracka bez dalsich moznosti.

AK2 doporucuju uz od zacatku, a co jsem se seznamil s AKAIO systemem, zadnou jinou LEVNOU flashkartu bych neradil kupovat nikomu.

A abych tak trosku navnadil -> diky AKAIO 1.8+ je AK2 "DSTWO mezi LOWPRICE kartami" -> obsahuje protiochranovy bypass, ktery umoznuje hrat hry i bez nutnosti PATCHe! (otestovano a opravdu tomu tak je)

EDIT: A pokud nekomu nezalezi na penezich -> DSTWO jasna volba

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu