Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

StefiCZ - Patapon se používal 10 000 let př.n.l - nakopíruj obsah složky (PSP,ISO atd.) na root karty,a v XMB spusť TN Homebrew Enabler

Kherati - PSX2PSP umožní upravit PS1 hru na PSP (je tedy custom a ne RIP z PSN),takhle můžeš např. hrát GTA2 nebo GranTurismo2 který na PSN není,a PSX (je jedno jestli PSN RIP nebo Custom) spustíš v týhle době jen na 5.03 a 6.35 Pro-B (L)CFW

Odesláno

TN HEN-D bude vydán tento týden http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=3493

Originál

Citovat
At this point, we know that:

1.6.20 TN-D will be released this week, unless unforeseen circumstances (the exact date is still being discussed and refined).

2. 6.20 TN-D will support:

- PSX Game

- Tilt FX

- Language file to VSH menu in the Latin alphabet

3. At 6.20 TN-D fix:

- The problem with running the plug on the big stick.

- Improved stability.

What will never be a 6.20 TN-X:

- Built-in game loader ISO / CSO.

- UMD VIDEO ISO loader.

Volně mnou přeloženo

Citovat
Co zatím víme je, že:

1.6.20 TN-D bude vydán tento týden, pokud nenastanou žádné nepředvídatelné komplikace (přesné datum je stále předmětem diskuze a není přesně dané)

2 6.20 TN-D bude podporovat:

-hry PSX

-Tilt FX

-Změnu jazyka VSH v Latince

3.V Tn-HEN D bude opraveno

-problém se spouštěním ?(pluginů kdy se PSP zasekávalo)? asi, tak jsem to pochopil s diskuze

-Vylepšená stabilita

4. Co nikdy nebude v TN-HEN X

-Zabudovaný ISO/CSO loader

-UMD VIDEO ISO loader

Odesláno

Mam prosbu, když jsem měl 6.20 hen-c prometheus loader tak mi na tom šla spustit jen jedna hra ve formátu cso a když jsem si chtěl spustit jinou tak mi to načítalo a pak se psp vyplo a tak to šlo furt dokola. :-( Nevím kde dělám chybu, ale když jsem nainstaloval 6.35 PRO-B tak mi jdou spustit psx ale nejdou mi spustit iso a cso a dělá mi to samí jako u 6.20 nevíte co s tím prosím ve vhs jsem zkoušel dát N966 a nebo M33 driver ale ani to nepomohlo tak nevím co s tím :-(

Tak assasin mi na tom funguje a alien vs predator taky, ale třeba God of War olympus nejde a princ z persie se dostane jen na uvodní video a pak zásek a tak to bylo i s promethem!!Co s tím???

Odesláno
  belkounek napsal:
Když mám pod baterií date code 9c jakou mám základní desku na internetu sem našel že to může být buď TA-93 nebo TA-92 potřeboval bych to vědět kvůli DG a taky co se stane když budu mít tu špatnou desku TA-93 a DG zkusím? nastane brick nebo to prostě jenom nepůjde?

PSP 3004

Při nové desce se PSP jen vypne, brick nenastane.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu