Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

ad taxik: ehm trochu pozdě to jsem již psal včera 2 příspěvky nahoru viz můj příspěvek ze včerejška z 19:06. ad KOSScz: ano ta verze 6.20 má vestavěný ISO loader, má 3 ISO drivery (M33, Sony NP9660 a Inferno - což je o hodně vylepšený M33), má plnohodnotné recovery menu s mnoha možnostmi, plnou podporu pluginů co šly na TN HEN D a všechny vymoženosti co měl 6.35 PRO B3 takže se rozhodně vyplatí víc jak TN D

Odesláno
  Martin2412 napsal:
ad taxik: ehm trochu pozdě to jsem již psal včera 2 příspěvky nahoru viz můj příspěvek ze včerejška z 19:06. ad KOSScz: ano ta verze 6.20 má vestavěný ISO loader, má 3 ISO drivery (M33, Sony NP9660 a Inferno - což je o hodně vylepšený M33), má plnohodnotné recovery menu s mnoha možnostmi, plnou podporu pluginů co šly na TN HEN D a všechny vymoženosti co měl 6.35 PRO B3 takže se rozhodně vyplatí víc jak TN D

Ty si napsal že vyjde. Já napsal že vyšel :cheesygrin:

Takže rychle Upragujte na tento SUPER ultra CFW. Haha to je strašně super !

Kompabilita, pluginy, permanent v jednom ! Haha teď mám důvod DGnout :D

Odesláno
  taxik napsal:
Ty si napsal že vyjde. Já napsal že vyšel :cheesygrin:

Takže rychle Upragujte na tento SUPER ultra CFW. Haha to je strašně super !

Kompabilita, pluginy, permanent v jednom ! Haha teď mám důvod DGnout :D

No nic já se nechci hádat mě je to úplně jedno, ale příště se pořádně koukni, napsal jsem cituji

Citovat
No asi jo já sám nevím jsem to jen okopíroval z wololo fora.

Jo a Pro B4 je už vydaný můžete stahovat zde(nachází se tam verze 6.20 - která obsahuje jak permanentní verzi tak i dočasnou a je tam i verze 6.35 dočasná): http://pro.coldbird.eu/

Všechny verze jsou naprosto stejné (recovery menu, nový ISO driver "inferno", atd. prostě všechno co měl 6.35 Pro B3) jen samozřejmě verze 6.20 Permanent je nastálo.

Odesláno
  Dupenka napsal:
FxR musím tě pochválit za pěkně a srozumitelně zpracovaný návod, který mi ale neřekl co bych si na svoje psp 3004 s fw 6.20 měl hodit. Je tu TN HENU a Prometheus plná kupa a nevím co je z toho nejlepší v tuto chvíli.

V tuhle chvíli pravděpodobně PRO-B5. Total_Noob je z neznámých důvodu nahněván a nechce dělat "Permanent" "prý že mu to bricklo PSP" (lži a keci:?). No jelikož TN a PRO team zápasí kdo vyhraje tak se může vždycky něco změnit :cheesygrin: 6.xx je válka xD

Odesláno
  taxik napsal:
V tuhle chvíli pravděpodobně PRO-B5. Total_Noob je z neznámých důvodu nahněván a nechce dělat "Permanent" "prý že mu to bricklo PSP" (lži a keci:?). No jelikož TN a PRO team zápasí kdo vyhraje tak se může vždycky něco změnit :cheesygrin: 6.xx je válka xD

A myslíš ten PRO-B5 obyč a nebo PRO-B5 permanent?

Odesláno

jednoznacne dej 6.20 pro b5 permanent,sam ho mam a 95 procent spokojenost,a co tech zbylich 5? to je za padani iso a hb,coz mi na tn hen nedelalo,napr. mi pred chvily spadl net front browser pri nacitani,dale nefuncknost dayviewer a to ze se iso neradi do iso slozky jak tomu bylo u openidea plugin 4 tn hen

Odesláno
  FxR napsal:
jednoznacne dej 6.20 pro b5 permanent,sam ho mam a 95 procent spokojenost,a co tech zbylich 5? to je za padani iso a hb,coz mi na tn hen nedelalo,napr. mi pred chvily spadl net front browser pri nacitani,dale nefuncknost dayviewer a to ze se iso neradi do iso slozky jak tomu bylo u openidea plugin 4 tn hen
Dayviewer mi na 6.20 PRO B5 funguje v pohodě tady jsem ti ho uploadnul http://www.multiupload.com/O7QPN4ATG2

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu