KOSScz Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 a ta verze 6.20 má vestavěny iso loader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Vyšel už Perma PRO-B4 na 6.20 a nonperma na 6.35 :) Možná napíšu TOPIC :D Čekujte ps-a.sk nebo pspking.de atp. EDIT: Návod-dodělává se: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b4-permanent-patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 ad taxik: ehm trochu pozdě to jsem již psal včera 2 příspěvky nahoru viz můj příspěvek ze včerejška z 19:06. ad KOSScz: ano ta verze 6.20 má vestavěný ISO loader, má 3 ISO drivery (M33, Sony NP9660 a Inferno - což je o hodně vylepšený M33), má plnohodnotné recovery menu s mnoha možnostmi, plnou podporu pluginů co šly na TN HEN D a všechny vymoženosti co měl 6.35 PRO B3 takže se rozhodně vyplatí víc jak TN D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 ad taxik: ehm trochu pozdě to jsem již psal včera 2 příspěvky nahoru viz můj příspěvek ze včerejška z 19:06. ad KOSScz: ano ta verze 6.20 má vestavěný ISO loader, má 3 ISO drivery (M33, Sony NP9660 a Inferno - což je o hodně vylepšený M33), má plnohodnotné recovery menu s mnoha možnostmi, plnou podporu pluginů co šly na TN HEN D a všechny vymoženosti co měl 6.35 PRO B3 takže se rozhodně vyplatí víc jak TN D Ty si napsal že vyjde. Já napsal že vyšel :cheesygrin: Takže rychle Upragujte na tento SUPER ultra CFW. Haha to je strašně super ! Kompabilita, pluginy, permanent v jednom ! Haha teď mám důvod DGnout :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ty si napsal že vyjde. Já napsal že vyšel :cheesygrin:Takže rychle Upragujte na tento SUPER ultra CFW. Haha to je strašně super ! Kompabilita, pluginy, permanent v jednom ! Haha teď mám důvod DGnout :D No nic já se nechci hádat mě je to úplně jedno, ale příště se pořádně koukni, napsal jsem cituji No asi jo já sám nevím jsem to jen okopíroval z wololo fora.Jo a Pro B4 je už vydaný můžete stahovat zde(nachází se tam verze 6.20 - která obsahuje jak permanentní verzi tak i dočasnou a je tam i verze 6.35 dočasná): http://pro.coldbird.eu/ Všechny verze jsou naprosto stejné (recovery menu, nový ISO driver "inferno", atd. prostě všechno co měl 6.35 Pro B3) jen samozřejmě verze 6.20 Permanent je nastálo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 No nic já se nechci hádat mě je to úplně jedno, ale příště se pořádně koukni, napsal jsem cituji Tak Okey sorry, přehlídl jsem. Návod na 6.20/6.35 PRO-B4/Perma zde: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-pro-b4-permanent-patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekDrtikol Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 můžu se zeptat, já sice mam desku 3g a psp 3004, ale kdyz sem psp koupil a melo fw 6.00 de taky downgradnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Jo smozřejmě že jde. Na tom jaký jsi tam měl firmware vůbec nezáleží, záleží jenom na typu té desky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Aktualizováno o TN Hen-E Jinak,já bych na TN Hen-E neupdatoval,páč neni ještě Permanentně,takže nejlepší FW je zatim 6.20 Pro-B4 Permanent Patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 jj FxR má pravdu TN to zbabral jelikož všichni skoro píšou "aha, tak to rači ještě počkám" Ale aspoň že to udělal rychle :) BTW.: FxR, zkoušel si odinstalovat Permanent Patch :D ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 ne,já nezkoušel ani TN-HEN C páč nemám PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 TN Hen na 6.38? http://playstation-android.sk/news.php?readmore=568 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 Newska by taxik :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 FxR musím tě pochválit za pěkně a srozumitelně zpracovaný návod, který mi ale neřekl co bych si na svoje psp 3004 s fw 6.20 měl hodit. Je tu TN HENU a Prometheus plná kupa a nevím co je z toho nejlepší v tuto chvíli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 FxR musím tě pochválit za pěkně a srozumitelně zpracovaný návod, který mi ale neřekl co bych si na svoje psp 3004 s fw 6.20 měl hodit. Je tu TN HENU a Prometheus plná kupa a nevím co je z toho nejlepší v tuto chvíli. V tuhle chvíli pravděpodobně PRO-B5. Total_Noob je z neznámých důvodu nahněván a nechce dělat "Permanent" "prý že mu to bricklo PSP" (lži a keci:?). No jelikož TN a PRO team zápasí kdo vyhraje tak se může vždycky něco změnit :cheesygrin: 6.xx je válka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 V tuhle chvíli pravděpodobně PRO-B5. Total_Noob je z neznámých důvodu nahněván a nechce dělat "Permanent" "prý že mu to bricklo PSP" (lži a keci:?). No jelikož TN a PRO team zápasí kdo vyhraje tak se může vždycky něco změnit :cheesygrin: 6.xx je válka xD A myslíš ten PRO-B5 obyč a nebo PRO-B5 permanent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 jednoznacne dej 6.20 pro b5 permanent,sam ho mam a 95 procent spokojenost,a co tech zbylich 5? to je za padani iso a hb,coz mi na tn hen nedelalo,napr. mi pred chvily spadl net front browser pri nacitani,dale nefuncknost dayviewer a to ze se iso neradi do iso slozky jak tomu bylo u openidea plugin 4 tn hen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Když chci rozjet patapon 3, tak musím ho patchnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Patapon 3 hraju (nepatchoval jsem žádnou hru), isa se mi ještě nikdy nesekly, všechno jede v pořádku - mám 6.35 PRO-B3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jednoznacne dej 6.20 pro b5 permanent,sam ho mam a 95 procent spokojenost,a co tech zbylich 5? to je za padani iso a hb,coz mi na tn hen nedelalo,napr. mi pred chvily spadl net front browser pri nacitani,dale nefuncknost dayviewer a to ze se iso neradi do iso slozky jak tomu bylo u openidea plugin 4 tn henDayviewer mi na 6.20 PRO B5 funguje v pohodě tady jsem ti ho uploadnul http://www.multiupload.com/O7QPN4ATG2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jj ten day vyever mi taky jede v poho Dayviewer mi na 6.20 PRO B5 funguje v pohodě tady jsem ti ho uploadnul http://www.multiupload.com/O7QPN4ATG2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 pls reup na czshare na tomhle mi to blbne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 http://czshare.com/1713919/5_fz/dayviewer_v7.rar Reupload na czshare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 FxR jestli ti to nejde nic ti nepude. Tento plugin je záhadou nekompabitilní s novými PSPéčkama (Go!,4G 300x extra nové). CFW totiž spadne a PSP má černou obrazovku. Já to zkoušel na 3G z reklamačky a fakčí to (DayViewer7) ale na mojim starym PSP 4G od vanoc nefachalo a jak psal KOSScz tak zobrazovalo jen baterku (DayViewer6) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 já mam 3004 4g a tahle verze fara. ta předchozi spusobovála že se tam ukazovala jenom baterka nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.