KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 RaZzer- jj máš púravu. ale ja bych kupoval už tedka než sony zase uděla novy FW :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 RaZzeR - Jeden z mála lidí co umí správně používat mozek - Obrovský THX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 :D tjn taky THX :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 Mohol by som sa opytat?? Mam PSP 3004 fw. 5.51 takze to pojde (JUPIII) . Ale v tych videach, ked sa dostane do toho menu kde vyberie HEN a PSP sa restartuje, co su tie ostatne zlozky v tom menu?? A este jedna otazka. Mam pockat pokial vyjde HEN a potom upgradnut a dat HBL, alebo mam teraz dat HBL? K comu mi to pomoze ak to urobim teraz?A ako je to s tym hranim hier? Je nejaky HB ktory umozni spurtat ISO?? Dakujem za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 ty ostatní složkdy jso jinčí hry a no ja bych už updatnul ted. ofw 6.20 má největší podporu hb her appl a emu. ale dělej jak chceš. a ještě ne neni isoloader ale prej se ma delat. uvidíme. A na ten hen si musíš počkat do vánoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Update na 6.20,HBL a čekat na HEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Tak a mám to ! :) Skúšal som nejaké HM hry. Už sa skrátka nemôžem dočkať. Nieje určený presný dátum vydania HENu? Či je to len spontálne? Neverím že nieje nejaký ISO/CSO HB emulátor. Čo myslíte, bude vytvorený?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Takže.... Za 1.) jsou to HB hry :D Za 2.) někdy okolo prosince Za 3.) Veř,kdyby byl tak by se už dáfno pařili ISO na HBL,a myslim že bude,že to bude jako Chick Hen atd.,HB by asi ani bejt nemoh ale nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ja som sa len pomýlil :D viem že HB :D. Ináč som počul že pri HENu sa vymenia tlačidla x o a tak ďalej. Len ja som na to blbý. A nechápem načo je ten HEN keď už je HBL r101. To keď vyjde HEN to bude nejaký dokument čo sa pridá do pamäťovky, alebo app? :D Prepáč za také otázky, ale veľmi ma to zaujíma. Takže čo bude robiť ten HEN keď ho spustím v HBL r101 cez Patapon demo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ok....Takže těm slátaninám o výměně tlačítek nevěř,všechno důležitý najdeš zde,HEN je proto že se bude moci spouštět HB aplikace z XMB,zato pří HBL musíš pořád přes PataPataPataPon,žádnej dokument,pokud znáš ChickHen na 5.03 tak to bude stejný akorát že nepůjdo uzatim iso, a na HBL by nikdy nešli ISO,HBL beží na uživatelskym modu,tam to nejde,ale HEN jede přes Kernel (jádro) a tam už iso by spustit šli,ale musej to vykoumat... FxR HelpDesk - Nyní na PM (Soukromá Zpráva) NON-STOP! Odpovídáme do 5 hodin! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Aha ... Tak už mi je to všetko jasné :) . Ďakujem za odpovede :D . Ja sa už nemôžem dočkať, chcem si zahrať nejakú super hru :D už som stiahol The Simpsons Game :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 no tak ISO se dočkáme si myslim někdy o prázdninách možná dřív možná dýl,ale na HBl sme čeklai víc než 1,5 roku,a myslíš určitě The Simpsons Game na UMD ne? Jinak podle mě je na HB nejlepší ty emulátory starejch konzolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Nieee :D ... V živote som nemal v rukách zakúpený, legálny softvér :D ale ticho o tom :D Čśśśt :D . Ktoré prázdniny máš na mysli?? Letné :O ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 jo to sou pro mě jediný prázdniny za který stojí žít,ale....jak to že máš nekoupenej The Simpsons Game a jede ti na 6.20? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Nejde... sme sa zle pochopili :) som písal : "Ja sa už nemôžem dočkať, chcem si zahrať nejakú super hru :D už som stiahol The Simpsons Game :) " nejde mi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Notak si tu hru někaj schovej bo zatim b ude možné spustit jenom HB hry :D:D isoloader se bude dělat potom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 aha,sorry,ale podle mě je The Simpsons Game takoví slabý,ale pařit se dá,stáhni si Ratchet a Clack:Size Matters,tomu říkám pařba za 250 kč xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Keď bude ISO Loader, hneď vyskúšam ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 jj :D ja taky :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 :D :D máš skype?? Len tak, keď už bude HEN pre poradu, poradiť nejaké dobré Emulátory, Aplikácie a hry :) ak hej tak napíš tu skype meno alebo mi ho pošli na fasta@azet.sk .... alebo daj Facebook :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 misa429 skype jen text,368090040 icq,flippy reaper je fcb,jinak vsechny news jsou zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 jj mam skype. pak ti ho pošlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ok :)... No ale myslel som oboch hoci som napísal len v jednotnom čísle :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Ták novinka podle toho co jsem četl na Total_Noob's Blog tak Total_Noob našel chybu přímo ve firmwaru 6.31 Což znamená, že HEN půjde spustit přímo z XMB a nemusí se spoštět žádná hra (Golf), a teďka to aktualizoval, že zatím na firmware 6.20 HEN vydávat nebude jedině prý kdyby sony vydalo nový FW, což prej dost pochybuje, a přeportuje ten HEN přímo na firmware 6.31. Takhle jsem to alespoň z toho pochopil. Opravte mě pokud se mýlím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 to je ale teš blbec ten TN. první říka že to vyda až před vanocema že nema čas atd... A ted našel chibu i na ofw 6.31?? to je nějaka blbost... bestak si znas T_N děla srandu :D:D EDIT//: Ted jsem četl v komentářich že skoro každá s T_N nesouhlasí ani wololo s tim widaním tn hen 6.31 a ne na 6.20. podle mě to je fake... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.