Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

Recommended Posts

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Mohol by som sa opytat??

Mam PSP 3004 fw. 5.51 takze to pojde (JUPIII) . Ale v tych videach, ked sa dostane do toho menu kde vyberie HEN a PSP sa restartuje, co su tie ostatne zlozky v tom menu?? A este jedna otazka. Mam pockat pokial vyjde HEN a potom upgradnut a dat HBL, alebo mam teraz dat HBL? K comu mi to pomoze ak to urobim teraz?A ako je to s tym hranim hier? Je nejaky HB ktory umozni spurtat ISO?? Dakujem za odpoved :)

Odesláno

Ja som sa len pomýlil :D viem že HB :D. Ináč som počul že pri HENu sa vymenia tlačidla x o a tak ďalej. Len ja som na to blbý. A nechápem načo je ten HEN keď už je HBL r101. To keď vyjde HEN to bude nejaký dokument čo sa pridá do pamäťovky, alebo app? :D Prepáč za také otázky, ale veľmi ma to zaujíma. Takže čo bude robiť ten HEN keď ho spustím v HBL r101 cez Patapon demo?

Odesláno

Ok....Takže těm slátaninám o výměně tlačítek nevěř,všechno důležitý najdeš zde,HEN je proto že se bude moci spouštět HB aplikace z XMB,zato pří HBL musíš pořád přes PataPataPataPon,žádnej dokument,pokud znáš ChickHen na 5.03 tak to bude stejný akorát že nepůjdo uzatim iso, a na HBL by nikdy nešli ISO,HBL beží na uživatelskym modu,tam to nejde,ale HEN jede přes Kernel (jádro) a tam už iso by spustit šli,ale musej to vykoumat...

FxR HelpDesk - Nyní na PM (Soukromá Zpráva) NON-STOP! Odpovídáme do 5 hodin!

Odesláno

Ták novinka podle toho co jsem četl na Total_Noob's Blog tak Total_Noob našel chybu přímo ve firmwaru 6.31 Což znamená, že HEN půjde spustit přímo z XMB a nemusí se spoštět žádná hra (Golf), a teďka to aktualizoval, že zatím na firmware 6.20 HEN vydávat nebude jedině prý kdyby sony vydalo nový FW, což prej dost pochybuje, a přeportuje ten HEN přímo na firmware 6.31. Takhle jsem to alespoň z toho pochopil. Opravte mě pokud se mýlím.

Odesláno

to je ale teš blbec ten TN. první říka že to vyda až před vanocema že nema čas atd... A ted našel chibu i na ofw 6.31?? to je nějaka blbost... bestak si znas T_N děla srandu :D:D

EDIT//: Ted jsem četl v komentářich že skoro každá s T_N nesouhlasí ani wololo s tim widaním tn hen 6.31 a ne na 6.20. podle mě to je fake...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu