FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 FxR tobě se podařilo downgradovat na ofw 6.00 že?EDIT:// udělal jsem si fake ofw na 1.50. chtěl jsem udělat na 1.00 ale nenašel jsem na něho odkaz. Jestli výte kde je tak pls sem snim screen--> až ho udělám 1.00 neseženeš,byl základní FW fatka a mysli mže byl jen na JAP Fatku,1.00 stejně nenajdeš jako základní FW 3k 4.20,ten sem taky heldal a nenašel Jinak já sem si udělal fake fw 6.35 a jdou nejnovější hry xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 1.00 eboot nenajdes, ale existuje downgrader z 1.50 - nekde mam jeste NAND Dump s 1.00.. Ale neni na nem nic zajimaveho. Proste totalne zakladni FW, kde se potvrzuje koleckem (a neda se to zmenit) a kde skoro nic neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
custom Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Hoši, mohu se zeptat, jak funguje ten downgrade? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frezen91468625049 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Prostě ti sníží FW z tvího na XXX co jínýho chceš vědět ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
custom Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Ok, dobře :D to mi asi bude stačit. A jak zjistím, jestli mám 3g nebo 4g? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 stáhni aplikaci PSP Ident - a napiš sem Motherboard model - pokud ti to napíše že nemohlo být nalezeno tak máš 4G,a ještě napiš date code pod baterií Definice Downgradu 6.20 na 5.03 A Jak to vlastně funguje? Když se vytáhne soubor version.txt a spustí se v Tn Henu - B tak se začne FW tvářit jako že je 5.00 (např. nespustíte nový UMD hry - zkuste si např. spustit tekken 6 nebo GT),klidně si vypněte Spoof Version a v System Information budete mít 5.00,ale pořád máte 6.20 Funkce - 5.00 je totiž Fake FW což je jakoby Maskovací FW. A když máte Fake FW 5.00 tak můžete udělat update na oficiální 5.03 a vlastně uděláte DownGrade.A proč to nejde u PSP 3k 4G a Go? U Go to nejde protože je jeho základní fw 5.70 a na 5.03 nemá ovladače na BlueTooth a možná i na obrazovku ale jde downgrade na 6.00 U 3k 4 G je to podobné ale! 3xxx 4G by sice měl jít 5.03 jenže jde jako u GO jenom downgrade na 6.00 a jak jsem říkal po Gamebootu se to sekne,snad v příští verzy udělají větší podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
custom Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Jé moc děkuju, mám 3g. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 FxR ked tam dam ten psp indent tak kde ho spustim ? dal som ho tam ale nemozem ho najst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 dej psp ident 0.6 do game a v XMB/game ho spust Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sova287 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Mam tam napisane Kernel version : 6.20 (0x06020010) Error 0x060200010 loading/starting kpsident.prx. Co to znamena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vvacek Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 kde ste sehnali PSP ident pro 6.20 TNhen-B ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 uz to tady bylo, cca o 3 stranky zpet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 kde ste sehnali PSP ident pro 6.20 TNhen-B ???? nezáleží na CFW - tady je link http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008050012 - bylo tak těžký zvednout prst a natukat do googlu psp ident ? Sova: vyfoť to,napiš date code a zkus to narvat do psp znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Lidi,jak mám v nový verzy Open Idea iLoader spustit Iso? v XMB se mě nechce zobrazit P.S. OIE složku jsem dal do ms0:/psp/system Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Normálně hry necháš ve složce ISO na rootu karty a ve složce seplugins upravíš soubor vsh.txt a přidáš tam řádek pro PSP go ef0:/PSP/SYSTEM/OIP/isoctrl.prx 1 nebo pro ostatní ms0:/PSP/SYSTEM/OIP/isoctrl.prx 1 No a s touto verzí jdou již používat game categories - vytvoříš v PSP/GAME složku ISO a necháš ji prázdnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 super!!!!!! thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robert1106 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Kto chce usetrit trochu miesta a nemat tak velke Demo Patapon, moze pouzit tento all-in-one pack kde je demo upravene http://www.megaupload.com/?d=MOXNN672 (stranka je z fora wololo.net/talk), alebo je mozne pouzit aj HBL pre Everybodys Sukkiri http://www.youtube.com/watch?v=4GIikuLsXw8 (TN HEN funguje na FW 6.20, aj ked HBL funguje aj pre 6.35). EDIT: Mimochodom v tom all-in-one packu je pekne napisany navod, ktory pochopi kazdy kto, vie anglicky, ale nevie nic o psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 FxR: kde je ta nova verze Open Idea iLoader? S tím jde spouštět iso z XMB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 http://www.psp-hacks.com/2011/01/01/openidea-iso-loader-0-1-beta-updated/ Jo sice jde ale karta se pomalejc otvírá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
custom Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Promiňte za stupidní otázku, ale jak mám spustit PSAR DUMPER? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Na wololo forum se nachází uz i novejsi verze open iso loaderu http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=17&t=814&start=470#p14726 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Je normální že v XMB jsou ty iso v uncategorized ? místo v ISO ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 OpenIdea iLoader odzkoušen - funguje dobře ale karta se dýl načítá - je to už k něčemu a tak jsem se rozhodl že dokončim tut na OI Loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3VL3R Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 FxR: tobe se to spousti s XMB? Já to tam sice vidim, ale když to spustim tak to piše mouting UMD from file a po chvilce se psp vypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 divný,já jsem tedy ale zkoušel jenom GoW ChoO,máš složku OIE v ms0:/psp/system a v ms0:/psp/game složku ISO pokud máš game categories? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.