Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

TN HEN - D (+E) + Prometheus iLoader/DG na 5.03/PSX Podpora/ - Update 5.3.2011

FxR

Recommended Posts

FxR tobě se podařilo downgradovat na ofw 6.00 že?

EDIT:// udělal jsem si fake ofw na 1.50. chtěl jsem udělat na 1.00 ale nenašel jsem na něho odkaz. Jestli výte kde je tak pls sem snim

screen--> až ho udělám

1.00 neseženeš,byl základní FW fatka a mysli mže byl jen na JAP Fatku,1.00 stejně nenajdeš jako základní FW 3k 4.20,ten sem taky heldal a nenašel

Jinak já sem si udělal fake fw 6.35 a jdou nejnovější hry xD

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

stáhni aplikaci PSP Ident - a napiš sem Motherboard model - pokud ti to napíše že nemohlo být nalezeno tak máš 4G,a ještě napiš date code pod baterií

Definice Downgradu 6.20 na 5.03

A Jak to vlastně funguje? Když se vytáhne soubor version.txt a spustí se v Tn Henu - B tak se začne FW tvářit jako že je 5.00 (např. nespustíte nový UMD hry - zkuste si např. spustit tekken 6 nebo GT),klidně si vypněte Spoof Version a v System Information budete mít 5.00,ale pořád máte 6.20 Funkce - 5.00 je totiž Fake FW což je jakoby Maskovací FW. A když máte Fake FW 5.00 tak můžete udělat update na oficiální 5.03 a vlastně uděláte DownGrade.

A proč to nejde u PSP 3k 4G a Go?

U Go to nejde protože je jeho základní fw 5.70 a na 5.03 nemá ovladače na BlueTooth a možná i na obrazovku ale jde downgrade na 6.00

U 3k 4 G je to podobné ale! 3xxx 4G by sice měl jít 5.03 jenže jde jako u GO jenom downgrade na 6.00 a jak jsem říkal po Gamebootu se to sekne,snad v příští verzy udělají větší podporu.

Odkaz ke komentáři

kde ste sehnali PSP ident pro 6.20 TNhen-B ????

nezáleží na CFW - tady je link http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008050012 - bylo tak těžký zvednout prst a natukat do googlu psp ident ?

Sova: vyfoť to,napiš date code a zkus to narvat do psp znova

Odkaz ke komentáři

Normálně hry necháš ve složce ISO na rootu karty a ve složce seplugins upravíš soubor vsh.txt a přidáš tam řádek pro PSP go ef0:/PSP/SYSTEM/OIP/isoctrl.prx 1 nebo pro ostatní ms0:/PSP/SYSTEM/OIP/isoctrl.prx 1 No a s touto verzí jdou již používat game categories - vytvoříš v PSP/GAME složku ISO a necháš ji prázdnou.

Odkaz ke komentáři

Kto chce usetrit trochu miesta a nemat tak velke Demo Patapon, moze pouzit tento all-in-one pack kde je demo upravene http://www.megaupload.com/?d=MOXNN672 (stranka je z fora wololo.net/talk), alebo je mozne pouzit aj HBL pre Everybodys Sukkiri http://www.youtube.com/watch?v=4GIikuLsXw8 (TN HEN funguje na FW 6.20, aj ked HBL funguje aj pre 6.35).

EDIT: Mimochodom v tom all-in-one packu je pekne napisany navod, ktory pochopi kazdy kto, vie anglicky, ale nevie nic o psp.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu