KOSScz Odesláno Leden 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2011 to je už delši domu na veřejnosti. ale to je jedno xD Total_Noob oznámil vývoj TN - C (HEN)u. Zatím není známo kdy vyjde. Prý bude podporovat online hraní. O downgradu 4G desek není zmíňka.http://pspslimhacks.com/6-20-tn-c-coming-soon/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Nějaká novinka od KGSWS http://www.psp-hacks.com/2011/01/16/first-signed-psp-homebrew/ Jinak tady je video s GPSP na HBL xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 to znamená že by byl možný cfw napořat? xD xD to skusim stahnoput a hodit do psp no ještě že jsem se kouknul na to vydeo je to na nic xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 Neni to náhodou 1 podepsaná aplikace co jsem tak pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 nevym. ale jak jsem vyděl to vydeo tak jse mi max libila ta pisnička xD Už jsem to rozjel a neměl jsem zaply hen. luxuuus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4hajek Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 chci se zeptat jestli někdo neporadí proč mi padá ten hen na 6.20 a jestli je už něco co vydrží nastálo, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
custom Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Udělal jsem ten downgrade. A po updatu na 5.03 svítí displej bíle, čím to je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 No to nevim proč ti to padá, protože si nenapsal detaily o tom kde a jak ti to padá. A na stálo to nebude nikdy, protože to prostě není možné, jedině pak po vydání toho master keye si podepíšeš aplikace a hry a budeš je moct spouštět rovnou na jakymkoliv oficiálnim firmwaru bez nutnosti instalovat nějaký CFW nebo HEN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Lidi - Changelog změn v TN HEN - C Můj překlad :D : .) U PSP 2k,3k a GO má více RAM paměti než FATko (50 MB). Ale více než těch 50 MB bylo zablokovaných,teď je k dispozici .) Nyní můžete hrát online hry přes Infrastrukturu .) Opraven BUG u Digital Comics (když si ho s HENem zapl tak se PSP Vyplo) .)Opraven BUG v VSH Menu. Nyní je CPU Speed nastavena na základní,změna je "efektivní" Origoš: The PSP 2000, 3000 and GO have more RAM than the PSP 1000 (50MB). But it was “blocked.” It is now available. Opportunity to enjoy the online games on a game offering infrastructure mode. Fixed a bug with Digital Comics. Fixed a bug with the VSH menu. Now when CPU Speed is set to default, the change will be effective. Doufám že aspoň něco bude srozumitelný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 tato verze flash funguje na vsechny pspcka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 Jo........................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2011 a kdy ma vyjít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 Návod na podepisování homebrew, aby fungovaly na libovolném OFW Vše provádíte na vlastní riziko, v žádném případě nezodpovádám za škody způsobené čímkoliv 1. potřebné soubory stáhnout zde 2. obsah raru vybalit na plochu 3. spustit PBP Unpacker.exe (plocha/PRXEncrypter_Pack_v2.1/PRXEncrypter_Files/PBP Unpacker.exe) 4. stisknout open a vybrat eboot který chceme podepsat 5. stisknout extract a vybrat složku kam se mají soubory extrahovat (třeba přímo na plochu) 6. na ploše (nebo složce kterou jsme si zvolili) najdeme soubor data.psp a přesuneme ho do složky PRXEncrypter_Pack_v2.1 7. spustit Encrypt.cmd 8. nyní je soubor data.psp podepsaný, přesuneme jej zpět na plochu (nebo do složky kterou jsme si zvolili) 9. spustit znovu PBP Unpacker 10. kliknout na new a vybrat potřebné soubory 11. kliknout na save a podepsaný eboot uložit přeba na plochu 12. soubor eboot.pbp i se všemi potřebnými soubory nakopírujeme do psp (ms0:/psp/game/nazev) 13. teď už stačí jenom homebrew spusit v psp Upozorňuji že nemusí jít podepsat všechny homebrew, nejde zdaleka o finální verzi patcheru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2011 díky,ale nevý někdo o Signed TN Hen když už je PRO a ChickHen signutej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 6.35 CFW: ISO Enabler 0.2 Hacker CODE_R3D vypustil aplikáciu, ktorá umožňuje spustiť hocijakú ISO alebo CSO hru rovno z XMB Menu PSP. Bohužiaľ táto aplikácia funguje iba na CFW 6.35 a starých doskách PSP 200x. Tiež zapisuje do Flash0. Testované hry: -God of War: Ghost of Sparta -Medal of Honor: Heroes -Tekken 6 -Medal of Honor: Heroes 2 -ATV Offroad Fury: Blazin' Trails -Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects DOWNLOAD: http://www.megaupload.com/?d=OUK7BAKD PSCRYPTER v2.0 Nová verzia umožňuje podpísanie homebrew aplikácie priamo cez PSP. Podpísanie aplikácie umožní jej spustenie na hocijakom FW bez ohľadu na to, či je hacknutý alebo nie. DOWNLOAD: http://www.psp-hacks.com/file/2042?id=2042 Recovery Flasher v1.65! Táto malá a užitočná aplikácia umožní: -Flashnúť si PSP (3.71 M33/4.00 M33/5.00 M33/5.50 GEN) -zálohovať NAND a FLASH -obnoviť XMB, PSN a nastavenia -taktiež obnoviť NAND z dumpu V tejto verzii pribudlo: -kompatibilita so 6.20-TN HEN -kontrola 6.20-TN HEN/6.35 HEN -detekcia PSP 3000 a PSP Go! -možnosť nainštalovať OFW 6.20 -možnosť downgradnuť z OFW 6.35 POZOR! HC Recovery Flasher neurobí DG na PSP 3k 4G a GO! DOWNLOAD: http://www.multiload.cz/stahnout/382939/rflash165-rar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 HC Recovery Flasher neudělá DG na PSP 3k 4G a GO! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fasta Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 Dobre že si to napísal, zabudol som :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Total_Noob zveřejnil 6.20 TN-C HEN. Aplikace je podepsaná takže není třeba ji spouštět přes patpon. Stačí složku PSP přesunout na root karty a nechat přepsat. http://www.uloz.to/7512020/6-20-tn-c-par-total-noob-1295646828-zip (Changelog 6.20 TN-C) --------------------- - Added 50 MB large memory support for every PSP models except PSP classic. - Added online gaming support. - Added server for TN NETWORK UPDATE. - Fixed bug in VSHMenu where CPU speed hasn't changed when set it to default. - Fixed bug in Digital Comics that caused a crash. - Fixed server redirection. - Removed FAKE INDEX.DAT from VSHMenu, but feature is still effective (move version.txt to X:/seplugins/). - Signed HEN with prxEncrypter (thanks to Mathieulh, bbtgp, coyotebean, kgsws and everyone who involved to this project). - Used Davee's $v1 trick to find power_buf_addr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Wooohoo! Jdu upravit TuT,ale kua sere mě že nemám u sebe PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Já už to mám vyzkoušené a funguje to skvěle :) a konečně bez pataponu x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Podle informací z psp-hacks.com by měl TN HEN D podporovat PS1 hry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 No tak na to se těším. Jinak TN Hen C jede bez problémů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
12345 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 na ps1 se taky těším ale ten TN HEN C je fatk super konečně mi už jede Rock Band :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Nojo no,ještě že sem neupdatoval na Pro HEN,protože ten najede jen kdy se mu zachce,jinak už sem se pustil d oupravy TuTu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 už jsem to odskoušel a farato na 100% ajak můžu pustit infrastructure hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.