Tuneri Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Nojo no,ještě že sem neupdatoval na Pro HEN,protože ten najede jen kdy se mu zachce,jinak už sem se pustil d oupravy TuTu Nechceš udělat i TuT na změnu Gamebootu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Klidně......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Klidně......... Paráda, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Achtung Achtung! Byl Proveden UPDATE TuToriálu ! Byl upraven Info o TN Henu Opraveny linky Upraven TN HEN návod Brzy přidám OIP Loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 FxR když chcu hrát hru přes infrastructure musím jit na psn? nebo stači přimo ze hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Stačí přímo ze hry, ale musíš mít účet na PSN :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 lubo012> ok dík. to abych si udělal novy tam ten jsem zapoměl xD ale jinak tady máte seznam všech HB her apps a emu podepsaných pro běch na všech ofw http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=2&t=1879 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Takže KOSScz a další,prosím o odzkoušení druhé verze mojeho upraveného Prometheusu - http://www.multiload.cz/stahnout/384065/fxr-prometheus-rar/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Takže KOSScz a další,prosím o odzkoušení druhé verze mojeho upraveného Prometheusu - http://www.multiload.cz/stahnout/384065/fxr-prometheus-rar/ Mně nefunguje „Corrupted Data“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 FxR: Co zkoušíš podepsat? 5.03 Prome-4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 a nebo skoušíš spustit Prometheus IL? A co je lepší Prometheus IL nebo OpenIdea IL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 RaZzeR: Ne,zkoušel sem upravit Prometheus iLoader JInak je lepší Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Já mám OpenIdia a funguje mi bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 Já OpenIdea nepoužívám,mám radši CXMB plugin :D,jinak Tuneri,zkus ten starší můj upravenej Prometheus v Packu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2011 To já mám radši spuštění ISO z XMB :D. Jinak ani ten první nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Cus hele můžete někdo hodit link na funkční PSPident? Thx. Btw když mám DC 8b mám to nejstarší myslim je to teda 3G? Thx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Vypadá to tak, jinak tady je odkaz na PSP Ident http://www.psp-hacks.com/file/1725 . Stačí jen trochu googlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Lidi podporuje openidea Iso loader iso i cso hry lip nez prometheus iso loader? PSP 3004G FW:6.20 TN-A (HEN)+Prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Ne,jde méně her ale zase se spustí z XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Lidi podporuje openidea Iso loader iso i cso hry lip nez prometheus iso loader? Jak kdy, jistota je mít oba, většinou jeden znich danou ISO spustí. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Upraven nefunkční link na Pack TN Hen C + Prometheus iLoader + Přidán do Packu již zaplý OpenIdea Iso Loader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 a je lepsi TN hen A nebo B nebo radsi C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 c je nejnovejsi, takze samozrejme tato Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kherathi Odesláno Leden 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 nemate nekdo navod jak nainstalovat openidea IL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Leden 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2011 Zejtra ho tady máš ten návod,jinak v Packu je už zapnutý OpenIdea,takže nahraj ISO hry do ms0:/iso a spust je z XMB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.