FxR Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 tahle uz jde,bohuzel jde blbe s ghost ctf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 No nejde špatně, ono jen ten text není vidět protože datum a čas je dole a proto není vidět celej text. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 jo,skoro jen půlka........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 zdravím pavě jsem našl na psp gen 6.20 TH HEN-E Perma kukněte zde http://www.pspgen.com/6-20-tn-e-patch-permanent-disponible-actualite-198145.html EDIT:// Pro ti co nejsou registrování jsem do upl na uloz.to http://www.uloz.to/9078060/6-20-tn-e-patch-permanent-1306013910-zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 ja uz na TN Hen seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 1) Toto není od Total_Nooba ani od VF či Coldbirda (člen Wololo fora) 2) Je to absolutně nebezpečné oproti PRO-B5 (skoro žádné testy atp.) 3) Lepší je použít tzv. "Dualboot" PRO-B5+TN-E (žádný permanent) //Jestli chcete cihly tak to rychle nainstalujte :D :P Vždyť to nemá ani integrované Recovery Menu (nutno stáhnout samostatně M33 RC menu ):D :D //Jo a ještě třeba tam Total_Noob přidal "anti-permanent" aby nešlo uděkat "Permanent patch" a brickovalo PSP :D TN totiž nemá rád Codlbirda a VFa (Trošku divné že našemu zkušenému "Total_Noobovi" TN-D (Permanent) bricklo PSP ne?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 no ted jsem četl komentáře na tom pspgenu a nic pozitivního tam není. ale já stejnak zustanu u pro. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 no ted jsem četl komentáře na tom pspgenu a nic pozitivního tam není. ale já stejnak zustanu u pro. To bych ti radil :D //Jinak vyšel Dualboot pro PRO-B5 a TN-D funguje to takhle: Nainstalujete aplikaci, a když se vám bude spouštět PSP vyberete jakej chcete mít CFW/OFW (OFW,PRO-B5,TN-D) docela bezpečné, jelikož využívá originální vshmain.prx z TN-D a PRO-B5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 taxiku to zní zajímavě. ale když mam pro perma tak se to musi prvni odinstalovat a nahodi se tam hen. a když mam hen tak se musio zase nahodit pro. a to chvilku potrva ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Květen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2011 taxiku to zní zajímavě. ale když mam pro perma tak se to musi prvni odinstalovat a nahodi se tam hen. a když mam hen tak se musio zase nahodit pro. a to chvilku potrva ne? http://wololo.net/talk/viewtopic.php?f=26&t=6269&start=0 tady to je, postupuj přesně podle návodu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Druby Odesláno Květen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2011 dá se zapnout VSH menu jinak než SELECTEM ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jury1114 Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Zdravim .. mam problem , Nahodil jsem Hen do PSPčka stáhl a udělal vše podle návodu a teď když chci rozjet nějakou hru tak vyberu v tom Prometheusu potvrdim a obrazovka mi jen na chvilku zcerná a usppí se psp nebo me to vyhodi z Promethea a nic se nedeje :( zkusil sem i vic her a nic furt to samí .. Nevítě někdo co s tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 nahraj si tam Pro-B6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 Vyšel TN-A 6.39 ! http://www.playstation-android.sk/news.php?readmore=764 (karamba, testy: aLoader: No works CXMB: No works PSOne games: No works) k čemu teda ten HEN je?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 K H.o.v.n.u ,měl ho vypustit hned,a ne čekat až vydají skvělý PRO-B6 6.39 a 6.39 ME,navíc TN Hen nemá Iso Loader,prostě ♥♥♥♥♥ ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2011 TN se asi probral z komatu :D. Nevidím využití téhle verze třeba oproti PRO jak u hráčů tak i programátorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Prvně děkuji za super funkční návod ;) mam psp go 5g fw 6.20 a provedl jsem TN Hen - D + Permanent Patch Tutorial a chtel bych odstranit z menu polozky TN Homebrew Enabler, 6.20TN-D Permanent Patch a idealne skryt vsh menu, mohu tyto polozky smazat v menu pres editaci aniz bych prisel o Hen? nebo existuje jiná varianta? Předem děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 Ahoj, klidně to můžeš odstranit, ale spíš než TN HEN D (mimochodem už je verze E), kterej je v dnešní době naprosto k ničemu (jedině pokud chceš hrát homebrew hry - v tom TN HEN vyniká), je zastaralej (jeho tvůrce se na to vys***), nemá to ani integrovaný ISO Loader a na Prometheus nebo a Loaderu nejdou některé novější hry, kompatibilita PSX her taky nic moc a podle mě už má i horší kompatibilitu pluginů než PRO B. Tak ti doporučuju TN HEN odinstalovat a dát si tam 6.20 PRO B7 Permanent, kterej je 100x lepší jak tento HEN návod tady: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b7-permanent-patch-29-5-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraJa Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Díky za dobrou radu :) nalil sem tam 6.20 PRO B7 Permanent, odstranil vsechny instalacni polozky a funguje to skvele :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanielsQ Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 cs chci se zeptat jak mam updatnout na 6.20 když mam 6.10??? dík za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 No stáhneš si firmware 6.20, ve složce PSP/GAME vytvoříš složku UPDATE (musí být velkými písmeny) a do ní dáš soubor EBOOT.PBP z toho raru co stáhneš a rozbalíš. A pak si tam dáš 6.20 PRO B7 Permanent a máš hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 na psp gen jsem našel 6.20tn-e perma. co vy na to? http://www.pspgen.com/6-20-tn-e-permanent-patch-v3-installez-6-20-tn-e-definitivement-actualite-198811.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 a k cemu? pouziva snad nekdo Trash Hen? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Srpen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2011 jak to mam vědět. ale jestli tam jdou iso a psx hry bez nejakeho pluginu tak bych to kusil xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tuningrob Odesláno Říjen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2011 zdravím,když mam psp 3004 8D 5.03 kxploit tak mužu tam dat ten 6.20 aby šlo všechno v pohodě?,hry,pluginy.. V navodu je napsano že na 8D mužu mit jen CFW 5.03... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.