koubic189 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Dobrý den neví si někdo rady?Zapnu xbox vlozim hru a ona se nenacte a pise mi to jenom,jestli chci otevrit mechaniku :cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Máš xbox v záruce ??? Nejspíš si nehrál z HDD a mechanika se ti opotřebovala :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skalic22 Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Sry ale mam otazku kdyz se mi opotrebuje mechanika tak ji muzu vymenit a flash zustane nebo s new mechanikou musim dat do mechaniky i key z xka a znovu flash??(Jestli tu pisu nesmysli tak me pls omluvte nejsem v tom profik :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Říjen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 V případě výměny mechaniky se musí mechanika spárovat se základní deskou vložením klíče - v podstatě je to nový flash . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 koubic189 Odesláno Říjen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 Takze bych mohl nechat mechaniku vymenit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 26, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2010 To ti dělají originální média, nebo kopie? A jak je to s tou tvojí zárukou na Xbox? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
koubic189
Dobrý den neví si někdo rady?Zapnu xbox vlozim hru a ona se nenacte a pise mi to jenom,jestli chci otevrit mechaniku :cry:.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.