Umberto Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ježiši tak si koupíš 2x2100 bodů , všichni tady pořád brečely a toužily po live ČR a teď samá kritika. Tak si prostě zůstaň u UK nebo US účtu a neřeš, jak říkám tento počáteční stav LIVE v ČR není na pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Konečně jde platit cz kreditkou a jsou stáhnout GoW2 mapy. Víc nepotřebuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Konečně jde platit cz kreditkou a jsou stáhnout GoW2 mapy. Víc nepotřebuju Taky jsem si je hned stahoval, ale zatím jsem je ani nezkoušel protože to asi moc lidí nemá nebo to nechce hrát. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 to samé , krásně to fachá na krediktu bez problému jsem stáhnul mappack do GOW2 a ještě do RED DEAD REDEMPTION pack s těma zombikama NIGHTMARE. Hele Schizanku, jestli jsi chceš zapařit ty mapy GOW2 tak si mě když tak najdi na LIVE pod UMBERTO CZ, rád si zapařím:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 to samé , krásně to fachá na krediktu bez problému jsem stáhnul mappack do GOW2 a ještě do RED DEAD REDEMPTION pack s těma zombikama NIGHTMARE.Hele Schizanku, jestli jsi chceš zapařit ty mapy GOW2 tak si mě když tak najdi na LIVE pod UMBERTO CZ, rád si zapařím:-) Přidáno, doufám že si troufneš se mnou na 50 vln v Hordě :) Ještě musíme ale sehnat víc lidí aby nás bylo těch 5. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sertr Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 hele gold je pro celej svět stejenj? uvažuju koupit http://www.alza.cz/xbox-360-call-of-duty-black-ops-d194370.htm ale nechce se mi zatim moc překázet na Cz účet(mám UK) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Přidáno, doufám že si troufneš se mnou na 50 vln v Hordě :) Ještě musíme ale sehnat víc lidí aby nás bylo těch 5. :) Super, klidně si s tebou troufnuna 50 vlnu , nejsem začátečník, Tento profil jsem si založil novej, takže tam ještě nic nemám, na starým peofilu mám naráno přes 23000G bodů:-) tak aby jsi si nemyslel že teprve začínám:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ti z vás kteří jsou už na CZ, jde vám stáhnout Call of duty: classic (klidně jen DEMO)? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 to nevím nezkoušel jsem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soderano Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Super...Ani facebook ani video... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pridal jsem si vas kuci na a muzem dat novy maps v GOW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 kluci... když bych provedl migraci na cz účet, tak bych asi svoje UK gold kupony mohl vyhodit co ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pridal jsem si vas kuci na a muzem dat novy maps v GOW :) Ahoj , tak to je super..dáme určitě hru, konrčně taky někdo z Brna:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JuRaCZ Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ja myslim ze snad ne, nekdo psal ze funguji UK na CZ ucet, ale sam jsem nezkousel. kluci... když bych provedl migraci na cz účet, tak bych asi svoje UK gold kupony mohl vyhodit co ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 ježiši tak si koupíš 2x2100 bodů , všichni tady pořád brečely a toužily po live ČR a teď samá kritika. Tak si prostě zůstaň u UK nebo US účtu a neřeš, jak říkám tento počáteční stav LIVE v ČR není na pořád. To řikáš jako mě ty vole? se prober píšu to jako info pro lidi a né že já brečim ty jantare. Já s tim obchoduju. Příště radši drž hubu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jo funují bez problémů, já jsem zářným příkladem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 jo funují bez problémů, já jsem zářným příkladem jestli to bylo na mě, tak díkes za info... a co stažený obsah jako třeba online pass a podobně, musí se stáhnout znovu ? neví někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 tak jsem do toho skocil, vsechno zatim vypada v poho, ale zadne ms points mi to nedalo :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pridal jsem si vas kuci na a muzem dat novy maps v GOW :) A jaký máš gamertag? Cumel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david7090 Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 pred migraci neslo po migraci uz jde stahnout to Call of duty: classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 To řikáš jako mě ty vole? se prober píšu to jako info pro lidi a né že já brečim ty jantare. Já s tim obchoduju. Příště radši drž hubu. nebo co??? se prosím tě uklidni, nebavíš se tady s patnáctiletým chlapečkem. Mě by zajímalo pane obchodníku, jestli na to svoje podnikání máš živnostňák a odvádíš poctivě daně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Co ti je do toho ty zoufalče co já mám a nebo nemám. Starej se o sebe a nereaguj když na to nemáš palici. Mě by zajímalo zda si vubec svéprávnej ty lolku. Prej PODSTIVĚ bože co je tohle za retarda. Ušetři mě svýho STB poučování jdi na Aukro kup si SLABIKÁŘ a trošku se prober jsi zřejmě v Kinectu nebo Matrixu a nemužeš z něj ven. Takový chudáky co se serou do lidí zda maj ŽL bych nakopal do řiti. Nevíš nic. Jsi jen pozér co reagoval jak tupec a na oprávněný seřvání reaguje jak TUPAK SHAKUR ha ha ha. Ztráta času na tebe reagovat vidláku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 nebo co??? se prosím tě uklidni, nebavíš se tady s patnáctiletým chlapečkem. Mě by zajímalo pane obchodníku, jestli na to svoje podnikání máš živnostňák a odvádíš podstivě daně? Co ti je do toho ty zoufalče co já mám a nebo nemám. Starej se o sebe a nereaguj když na to nemáš palici. Mě by zajímalo zda si vubec svéprávnej ty lolku. Prej PODSTIVĚ bože co je tohle za retarda. Ušetři mě svýho STB poučování jdi na Aukro kup si SLABIKÁŘ a trošku se prober jsi zřejmě v Kinectu nebo Matrixu a nemužeš z něj ven. Takový chudáky co se serou do lidí zda maj ŽL bych nakopal do řiti. Nevíš nic. Jsi jen pozér co reagoval jak tupec a na oprávněný seřvání reaguje jak TUPAK SHAKUR ha ha ha. Ztráta času na tebe reagovat vidláku. Jaký to má smysl tyhle komentáře ? Nechcete si to vyřešit jinde ? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schizanek Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Co ti je do toho ty zoufalče co já mám a nebo nemám. Starej se o sebe a nereaguj když na to nemáš palici. Mě by zajímalo zda si vubec svéprávnej ty lolku. Prej PODSTIVĚ bože co je tohle za retarda. Ušetři mě svýho STB poučování jdi na Aukro kup si SLABIKÁŘ a trošku se prober jsi zřejmě v Kinectu nebo Matrixu a nemužeš z něj ven. Takový chudáky co se serou do lidí zda maj ŽL bych nakopal do řiti. Nevíš nic. Jsi jen pozér co reagoval jak tupec a na oprávněný seřvání reaguje jak TUPAK SHAKUR ha ha ha. Ztráta času na tebe reagovat vidláku. Mě zatím jako tupec podle tvého vystupování přidadáš ty, tak se uklidni, děláš tu ze sebe jen šaška. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 pred migraci neslo po migraci uz jde stahnout to Call of duty: classic Diky moc. Tak holt nastal cas na migraci:) Mozna se to tu uz resilo, ale jeste bych mel jdnu otazku. Veci, co mam uz stazeny jako DLC do Mass effectu a naky arcade hry, jdou znovu stahnout i po migraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.