Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed™ Hot Pursuit

balda88

Recommended Posts

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

OK, pytal sa na dojmy z hry, tak ich vela nebude :D Tak pis dojmy, chcel ich vediet...

Mě se hra celkově líbí. Grafika super, ovládání taky good. nekdo si tu stezuje, ze to stoji za h*vno, ale ja sem spokojenej. akorat v jednom kole se mi auto z niceho nic zastavi a nejde s tim nic delat, musim vyjet do DB a hru spustit znovu, ale pak se to opakuje. vse ostatni je ok, ale tohle kolo, na stejnym miste - vzdy to same. nevim, jestli je to spatne vypalenym dvd, nebo chyba v isu, ale s*re me to...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi, tak sem se rozhodl vyzkoušet NFS a s tím i ochranu AP 2.5, takže sem čekal že mi hra nepůjde.....a ono to JDE! Nechápu to, protože mám mechaniku Lite-on. A flash si nejsem jistej jakej....

Každopádně hra super! Demo mě zklamalo, ale když sem zkusil plnou, tak paráda. Jako starý dobrý NFS

Odkaz ke komentáři

Mě se hra celkově líbí. Grafika super, ovládání taky good. nekdo si tu stezuje, ze to stoji za h*vno, ale ja sem spokojenej. akorat v jednom kole se mi auto z niceho nic zastavi a nejde s tim nic delat, musim vyjet do DB a hru spustit znovu, ale pak se to opakuje. vse ostatni je ok, ale tohle kolo, na stejnym miste - vzdy to same. nevim, jestli je to spatne vypalenym dvd, nebo chyba v isu, ale s*re me to...

to ze to je na ho*no sou reakce z dema ktery bohuzel za ho*no stalo....

Jinak co mate za dash ze vam to jede? Ten nejnovejsi?

Odkaz ke komentáři

Nejde, preto sa cudujem, ze mas 12416 a predtym si mal najnovsi 12611 :D

Sám nechápu...a jak to je s těma Ap 2.5 hrama? Ty když fungujou tak jen na DB 12416 teda?

Já měl prostě DB 9199, koupil sem Kinect a ten mi nainstaloval DB 12416, je to tak? A pak sem vypálil hru Fighters Uncaged a ta po mě chtěla nějakej Update zase....

a vznikl z toho DB 12416 :X

Odkaz ke komentáři

Hafo mě ta hra chytla :) akorát mě dost mrzí, že tam není offline Split screen :( Nechápu proč vývojáři moc nedělají split screeny u takových her.

Protože je to EA. :D Poslední dobou začínám EA opravdu nenávidět, ale jejich hry hraji stejně. :D

Odkaz ke komentáři

Ahojte lidi,

dnes jsem si hru koupil v JRC. Při spouštění hry se mi to zeptá zda chci zadat ten ONLINE PASS CODE. Když tedy zvolím ano, tak mi to napíše : " UNABLE TO PROCESS ONLINE PASS, please try again later "

Máte taky tento problém?

díky.

tak kamos ja mam ten isty problem iba s tym rozdielom ze ja som hru nekupoval.no ale rozmyslal som ako by sa to riesilo ak by som ju kupoval.niekde som cital ze treba pockat a skusit to neskor pretoze je vraj nejaky problem so servermi...len som ti chcel napisat ze aj mne to robi po trial 48 hodinach ta to uz nepusti.

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli to tu už někde nebylo, ale zdá se to jenom mě, nebo NFS je rok od roku horší a horší? Kde jsou ty doby brutálních tuningů, nahánění soupeřů po mapě a volná jízda k jednotlivým závodům. Toto, co nám bylo naservírováno tentokrát, je dosti velká ubohost (můj názor). Proč vývojáři opouští zaběhnuté koleje, které jsou super a pouštějí se do něčeho, co nemají tak úplně probádané. U mě když se řeklo NFS, tam mi automaticky vyskočila slova jako: rychlost, tuning, volnost, soupeření s kámošema, kdo má hezčí káru. Nic z toho tam není. Možná tak ta rychlost, ale na tom stavět, je podle mě dost málo. Vybrat i si mezi polišem a "tím zlým" šlo už v NFS 4, která byla jedna z nejlepších. Dyť i forza, která je jenom simulace závodů je mnohem lepší než toto. To je zase krok z5. Zdá se mi, že se poslední dobou vývojáři zaměřují na malé děti, které tímto možná osloví, ale co mi, opravdoví pařani, kteří se nenecháme uchlácholit tímto (podle mě) shitem. Vždyt takovéto arkády byli už na 8bytových strojích. Kde jste sedli do auta, jeli, dojeli, vybrali jiné auto a zase, sedli do auta, jeli....... Ještě že to mám jen vypálené, ale i tak trochu lituju 25,- kč za dvd

(pozor jedná se pouze o můj názor a o moje dojmy z +- 1 hodiny hraní)

Odkaz ke komentáři

Tak už jsem to vyřešil... zadal jsem ten ONLINE PASS ne ve hře ale normálně přes DASH jako REDEEM CODE a už to jede...

Jinak přiznám se že nejsem žádný velký závodník... ale když jsem koupil xbox, tak jsem k tomu dostal FORZU 3. Ta mě ale nebavila, hodil jsem ji do bazaru. Když už auto, tak mě baví spíš ty arkádové závody (jako byl třeba Burnout). Nové NFS mě baví, protože jsem nehledal žádný realistický simulátor, ale něco kde si můžu hned zahrát a nenastavovat nějaké protivzletové křidýlka, nebo pérování (o:

Je ale jasné, že pro fanoušky závodních her není NFS HP to pravé. Je to asi spíše pro takové hráče jako já...

Odkaz ke komentáři

Mam nejakej problem se zpetnym zrcatkem. Ma jen sedivou barvu a prez nej prouzky a auta jsou v nem vydet jen zluty. To me nepripada ze je to asi v poradku co?

Já to tak taky mám a řekl bych že to je v pořádku :D Dobře tam vidíš protivníky a pak líp položíš třeba ty ostny nebo tak. Třeba se to dá nějak změnit...nezkoušel sem to ale

Odkaz ke komentáři

Nevím jestli to tu už někde nebylo, ale zdá se to jenom mě, nebo NFS je rok od roku horší a horší? Kde jsou ty doby brutálních tuningů, nahánění soupeřů po mapě a volná jízda k jednotlivým závodům. Toto, co nám bylo naservírováno tentokrát, je dosti velká ubohost (můj názor). Proč vývojáři opouští zaběhnuté koleje, které jsou super a pouštějí se do něčeho, co nemají tak úplně probádané. U mě když se řeklo NFS, tam mi automaticky vyskočila slova jako: rychlost, tuning, volnost, soupeření s kámošema, kdo má hezčí káru. Nic z toho tam není. Možná tak ta rychlost, ale na tom stavět, je podle mě dost málo. Vybrat i si mezi polišem a "tím zlým" šlo už v NFS 4, která byla jedna z nejlepších. Dyť i forza, která je jenom simulace závodů je mnohem lepší než toto. To je zase krok z5. Zdá se mi, že se poslední dobou vývojáři zaměřují na malé děti, které tímto možná osloví, ale co mi, opravdoví pařani, kteří se nenecháme uchlácholit tímto (podle mě) shitem. Vždyt takovéto arkády byli už na 8bytových strojích. Kde jste sedli do auta, jeli, dojeli, vybrali jiné auto a zase, sedli do auta, jeli....... Ještě že to mám jen vypálené, ale i tak trochu lituju 25,- kč za dvd

(pozor jedná se pouze o můj názor a o moje dojmy z +- 1 hodiny hraní)

Tak to asi historii NFS moc neznáš, NFS nikdy nebylo o tuningu nebo o polepených autech, ale o závodění v těch nejlepších supersportech a ujíždění před policií.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu