jakubgaluszka Odesláno Listopad 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2010 pochybuju když sám c4eva rekl ze by to mohlo byt do vanoc navic se musi zkusit vic her,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizduch Odesláno Listopad 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2010 OK, pytal sa na dojmy z hry, tak ich vela nebude :D Tak pis dojmy, chcel ich vediet... Mě se hra celkově líbí. Grafika super, ovládání taky good. nekdo si tu stezuje, ze to stoji za h*vno, ale ja sem spokojenej. akorat v jednom kole se mi auto z niceho nic zastavi a nejde s tim nic delat, musim vyjet do DB a hru spustit znovu, ale pak se to opakuje. vse ostatni je ok, ale tohle kolo, na stejnym miste - vzdy to same. nevim, jestli je to spatne vypalenym dvd, nebo chyba v isu, ale s*re me to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 chci se zeptat zda nevíte jak hrát na jednom xboxu s kamarádem splitscreen?? (polda vs závodník na rozdělené obrazovce) Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Chlapi, tak sem se rozhodl vyzkoušet NFS a s tím i ochranu AP 2.5, takže sem čekal že mi hra nepůjde.....a ono to JDE! Nechápu to, protože mám mechaniku Lite-on. A flash si nejsem jistej jakej.... Každopádně hra super! Demo mě zklamalo, ale když sem zkusil plnou, tak paráda. Jako starý dobrý NFS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mě se hra celkově líbí. Grafika super, ovládání taky good. nekdo si tu stezuje, ze to stoji za h*vno, ale ja sem spokojenej. akorat v jednom kole se mi auto z niceho nic zastavi a nejde s tim nic delat, musim vyjet do DB a hru spustit znovu, ale pak se to opakuje. vse ostatni je ok, ale tohle kolo, na stejnym miste - vzdy to same. nevim, jestli je to spatne vypalenym dvd, nebo chyba v isu, ale s*re me to... to ze to je na ho*no sou reakce z dema ktery bohuzel za ho*no stalo.... Jinak co mate za dash ze vam to jede? Ten nejnovejsi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 to ze to je na ho*no sou reakce z dema ktery bohuzel za ho*no stalo....Jinak co mate za dash ze vam to jede? Ten nejnovejsi? Nie ten najnovsi 12611, potom uz mas problem....ale co je dolezitejsie, je postup updatov!!! http://www.xbox-zone.sk/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mám DB 12416... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Mám DB 12416... Pred 5timi dnami si pisal, ze mas DB 12611 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Já vím právě, je možný že mi hra Fighters Uncaged hodila tenhle beta DB? Snížení DB nejde ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Já vím právě, je možný že mi hra Fighters Uncaged hodila tenhle beta DB?Snížení DB nejde ne? Nejde, preto sa cudujem, ze mas 12416 a predtym si mal najnovsi 12611 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Listopad 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2010 Nejde, preto sa cudujem, ze mas 12416 a predtym si mal najnovsi 12611 :D Sám nechápu...a jak to je s těma Ap 2.5 hrama? Ty když fungujou tak jen na DB 12416 teda? Já měl prostě DB 9199, koupil sem Kinect a ten mi nainstaloval DB 12416, je to tak? A pak sem vypálil hru Fighters Uncaged a ta po mě chtěla nějakej Update zase.... a vznikl z toho DB 12416 :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xFrag Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Hafo mě ta hra chytla :) akorát mě dost mrzí, že tam není offline Split screen :( Nechápu proč vývojáři moc nedělají split screeny u takových her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2010 Hafo mě ta hra chytla :) akorát mě dost mrzí, že tam není offline Split screen :( Nechápu proč vývojáři moc nedělají split screeny u takových her. Protože je to EA. :D Poslední dobou začínám EA opravdu nenávidět, ale jejich hry hraji stejně. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Ahojte lidi, dnes jsem si hru koupil v JRC. Při spouštění hry se mi to zeptá zda chci zadat ten ONLINE PASS CODE. Když tedy zvolím ano, tak mi to napíše : " UNABLE TO PROCESS ONLINE PASS, please try again later " Máte taky tento problém? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 Mně se to také po každé zeptá , ale nemám s tím problém , protože heslo mám zvolené . Pravděpodobně to hra ke spuštění vyžaduje a bez toho nejde spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Prosinec 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2010 No jde o to, že já ho zadat nemůžu, protože to nejde. Zvolil jsem teda trial na 48 hod. a mám přístup k online funkcím. Ale co za těch 48 hod. ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimose Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Ahojte lidi,dnes jsem si hru koupil v JRC. Při spouštění hry se mi to zeptá zda chci zadat ten ONLINE PASS CODE. Když tedy zvolím ano, tak mi to napíše : " UNABLE TO PROCESS ONLINE PASS, please try again later " Máte taky tento problém? díky. tak kamos ja mam ten isty problem iba s tym rozdielom ze ja som hru nekupoval.no ale rozmyslal som ako by sa to riesilo ak by som ju kupoval.niekde som cital ze treba pockat a skusit to neskor pretoze je vraj nejaky problem so servermi...len som ti chcel napisat ze aj mne to robi po trial 48 hodinach ta to uz nepusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Nevím jestli to tu už někde nebylo, ale zdá se to jenom mě, nebo NFS je rok od roku horší a horší? Kde jsou ty doby brutálních tuningů, nahánění soupeřů po mapě a volná jízda k jednotlivým závodům. Toto, co nám bylo naservírováno tentokrát, je dosti velká ubohost (můj názor). Proč vývojáři opouští zaběhnuté koleje, které jsou super a pouštějí se do něčeho, co nemají tak úplně probádané. U mě když se řeklo NFS, tam mi automaticky vyskočila slova jako: rychlost, tuning, volnost, soupeření s kámošema, kdo má hezčí káru. Nic z toho tam není. Možná tak ta rychlost, ale na tom stavět, je podle mě dost málo. Vybrat i si mezi polišem a "tím zlým" šlo už v NFS 4, která byla jedna z nejlepších. Dyť i forza, která je jenom simulace závodů je mnohem lepší než toto. To je zase krok z5. Zdá se mi, že se poslední dobou vývojáři zaměřují na malé děti, které tímto možná osloví, ale co mi, opravdoví pařani, kteří se nenecháme uchlácholit tímto (podle mě) shitem. Vždyt takovéto arkády byli už na 8bytových strojích. Kde jste sedli do auta, jeli, dojeli, vybrali jiné auto a zase, sedli do auta, jeli....... Ještě že to mám jen vypálené, ale i tak trochu lituju 25,- kč za dvd (pozor jedná se pouze o můj názor a o moje dojmy z +- 1 hodiny hraní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 No jde o to, že já ho zadat nemůžu, protože to nejde. Zvolil jsem teda trial na 48 hod. a mám přístup k online funkcím. Ale co za těch 48 hod. ??? A zkusil jsi si někdy to heslo k přístupu na live nastavit ? Možná že to tato hra vyžaduje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Tak už jsem to vyřešil... zadal jsem ten ONLINE PASS ne ve hře ale normálně přes DASH jako REDEEM CODE a už to jede... Jinak přiznám se že nejsem žádný velký závodník... ale když jsem koupil xbox, tak jsem k tomu dostal FORZU 3. Ta mě ale nebavila, hodil jsem ji do bazaru. Když už auto, tak mě baví spíš ty arkádové závody (jako byl třeba Burnout). Nové NFS mě baví, protože jsem nehledal žádný realistický simulátor, ale něco kde si můžu hned zahrát a nenastavovat nějaké protivzletové křidýlka, nebo pérování (o: Je ale jasné, že pro fanoušky závodních her není NFS HP to pravé. Je to asi spíše pro takové hráče jako já... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Co říkáte na Multiplayer ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mam nejakej problem se zpetnym zrcatkem. Ma jen sedivou barvu a prez nej prouzky a auta jsou v nem vydet jen zluty. To me nepripada ze je to asi v poradku co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScoRPys Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Mam nejakej problem se zpetnym zrcatkem. Ma jen sedivou barvu a prez nej prouzky a auta jsou v nem vydet jen zluty. To me nepripada ze je to asi v poradku co? Já to tak taky mám a řekl bych že to je v pořádku :D Dobře tam vidíš protivníky a pak líp položíš třeba ty ostny nebo tak. Třeba se to dá nějak změnit...nezkoušel sem to ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Nevím jestli to tu už někde nebylo, ale zdá se to jenom mě, nebo NFS je rok od roku horší a horší? Kde jsou ty doby brutálních tuningů, nahánění soupeřů po mapě a volná jízda k jednotlivým závodům. Toto, co nám bylo naservírováno tentokrát, je dosti velká ubohost (můj názor). Proč vývojáři opouští zaběhnuté koleje, které jsou super a pouštějí se do něčeho, co nemají tak úplně probádané. U mě když se řeklo NFS, tam mi automaticky vyskočila slova jako: rychlost, tuning, volnost, soupeření s kámošema, kdo má hezčí káru. Nic z toho tam není. Možná tak ta rychlost, ale na tom stavět, je podle mě dost málo. Vybrat i si mezi polišem a "tím zlým" šlo už v NFS 4, která byla jedna z nejlepších. Dyť i forza, která je jenom simulace závodů je mnohem lepší než toto. To je zase krok z5. Zdá se mi, že se poslední dobou vývojáři zaměřují na malé děti, které tímto možná osloví, ale co mi, opravdoví pařani, kteří se nenecháme uchlácholit tímto (podle mě) shitem. Vždyt takovéto arkády byli už na 8bytových strojích. Kde jste sedli do auta, jeli, dojeli, vybrali jiné auto a zase, sedli do auta, jeli....... Ještě že to mám jen vypálené, ale i tak trochu lituju 25,- kč za dvd(pozor jedná se pouze o můj názor a o moje dojmy z +- 1 hodiny hraní) Tak to asi historii NFS moc neznáš, NFS nikdy nebylo o tuningu nebo o polepených autech, ale o závodění v těch nejlepších supersportech a ujíždění před policií. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crab2man Odesláno Prosinec 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2010 Co říkáte na Multiplayer ? Ahoj, aktuálně nic, protože jim nejede server... nejde se přihlásit na AUTOLOG. (o: Jinak dokud to šlo, tak jsem se bavil suprově... jaký máš gemertag? díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.