Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed™ Hot Pursuit

balda88

Recommended Posts

Tak to asi historii NFS moc neznáš, NFS nikdy nebylo o tuningu nebo o polepených autech, ale o závodění v těch nejlepších supersportech a ujíždění před policií.

no tak to je viděl že NFS neznám moc ty. Snad ve všech dílech se tunilo, barvilo, polepovalo a prostě a jednoduše upravovalo. Nebo aspoň kupovali auta. Ne jen stačilo je odemknout. Musel jsi si na ně vydělat. Byla to prostě simulace pouličních závodů. Propracovaný města atd... A tohle? Ne sorry,ale kdo žíká že NFS bylo JEN O ZÁVODĚNÍ, nemá pravdu. Ano u Shiftu to tak bylo, protože to byla závodní sumulace, dělal ho i jinej tým. Ale když už dám NFS podnázev jednoho z nejúspěšnějších titulů, tedy HOT PURSUIT budu očekávat i minimálně stejnou kvalitu a zábavnost. Tohle prostě zábavný podle mě není. Podle mě není zábavné od rána do večera jen a jen závodit. Žádný odreagování a podobné vychytávky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Grafika v poho i auta. Mám odjeté tak 3 hoďky a můžu říct že je to v klidu arkáda - rychlé auta jak jsme od needu zvyklí. První čtvtletí 2011 má vyjít NFS Shift 2 a slibují že to bude lepší než gran turismo 5 na PS3 takže pokud to nezkazí tak to budou asi nejlepší auta.. Už se těším :-)

Odkaz ke komentáři

Grafika v poho i auta. Mám odjeté tak 3 hoďky a můžu říct že je to v klidu arkáda - rychlé auta jak jsme od needu zvyklí. První čtvtletí 2011 má vyjít NFS Shift 2 a slibují že to bude lepší než gran turismo 5 na PS3 takže pokud to nezkazí tak to budou asi nejlepší auta.. Už se těším :-)

Ano, také tvrdili, že medal of honor bude skvela hra :D

Odkaz ke komentáři

no, také tvrdili, že medal of honor bude skvela hra icon_biggrin.gif

No mě se třeba Medal of Honor líbil víc, než CoD Black Ops :-) Příběhově byl dál Black Ops, ale to se jim to dělá, když si příběh vymysleli. Medal měl jasně daný koleje, kterých se musí držet, kvůli konfliktu, který se teď děje. Medal byl trošku o něčem jiném, než jsme zvyklí, myslím. Hodně z lidí to nepochopili, nebyli připravení na tohle, nebo se jim to třeba prostě nelíbilo. Nevím kam patříš :-) každopádně mě ta hra vážně dojala, šíleně emotivní, dostalo se mi to pod kůži a to bylo víc jak silný příběh u CoD Black Ops a medal řadím do her které si budu pamatovat a řadit do těch nejlepších. Povedlo se jim něco, co ostatním ani za boha. Jen se do toho co se ve hře děje vcítit, všechno.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
rád bych si přidal do autologu někoho českého původu, pokud máte zájem, můj gamertag je Curumo CZ

Můj je Henris 8, tyhle srovnávací časy jsou v tomhle fantastické. Prodlužuje to výrazně dobu hraní a zábavnost.

Mimochodem hledám i ostatní hráče, kteří se připojí.

Odkaz ke komentáři

• 7 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu