Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový MICROSOFT DASHBOARD "FUCK" KINECT UPDATE 2010

Otázka

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  subtitles017 napsal:
na jednom warez foru pise nejaky typek, ze ma novy Dash, flash iXtreme 1.6 (patchuje na wawe 3), mechaniku Samsung a novy NFS mu normalně běží.. tak já už teda nevim...:bash:

// aha, tak ono to je urcite tim, ze ma Hitachi mechaniku.. to je stejne divny.......

Mám DB 9199, FW 1.6 a mechaniku Samsung. Myslíš že když budu upgradovat DB na nejnovější verzi že mi NFS a AC normálně pojede? Má někdo mechaniku Samsung a nejnovější DB? Jede to?

• 0
Odesláno

maja75: jj ja mam samsunga 28 a updatoval jsem na beta kinect dash - ten co je primo u AC:B ale AC:B mi nejede - pise to klasickou hlasku o necitelnosti a nove nfs mam na pc, jeste sem na nfs nevidel odkazy na sharerapid, takze s tim nemam zkusenost. jinak vsechno dobre, fable 3 jede, vsechno funguje, instalace na HDD, Live neprovozuju :D takze BAN mam u p.ci

• 0
Odesláno

ja cekam taky na linky na sharerapid na NFS a pote zkusim.. btw fable jsem dohral normalne na sterem dashboardu, zadny update nic.. ale to je asi taky znama vec (proto nechapu, proc se neustale zminuje fable 3 jako problemove, kdyz jde stejne, jako ostatni hry bez ochrany AP2,5 .. :D)

maja75: zkus a dej vedet chlape! :).. drzim palce.. :)

ja na net taky vubec nechodim, v zivote jsem x360 pripojeny nemel, takze mam nejaky flag, nebo ban uplne u zadele.. :D

• 0
Odesláno
  Nanaki napsal:
Protože bez problémů není. Ano, ten, kdo má 9199 ho spustí, ale kdo má betu, která v době vyjití hry byla nejvyšší možný Dash, nebo poslední oficiální, může problémy mít.

aha aha.. no tak dekuji za vysvetleni.. :) ja ani nevim, co mam.. :D pamatuju si, ze jsem updatoval naposledy nejak z flashky.. ale uz je to docela dlouho.. :D

• 0
Odesláno

Jestli nerozumíš elektronice a IT tak se do toho nepouštěj, ještě by jsi mohl splakat nad výdělkem. Nicméně ti možná někdo bude ochoten napsat krom-sun-krok tutoriál. Počítej s rozebíráním svého počítače a xboxu, potřebuješ klíč ke svojí mechanice a vědět co děláš ...Ale je dost možné, že se oběví nějaký AntiPiracy Patcher a flashovat ani nebudeš muset.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu