Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový MICROSOFT DASHBOARD "FUCK" KINECT UPDATE 2010

Otázka

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  Bazito napsal:
Ahoj, nevím jestli to sem patří nebo už to tu někdo řešil ale nic podobného jsem nenašel :) Už nějakej měsíc mám ban na xku. Dashboard mám 2.0.8955.0 a revizi jesper s mechanikou Lite-On flash LT. Zatím mi vše jde OK a poslední (nejnovější) hra co jsem hral byla pálená Fable3 a vš ok. Otázka: Mám dělat update dashe a půjdou na LT hry s ochranou wave7?

Ahoj tak zase jdu postnout jednu hloupou otázku :) na DB 2.0.8955.0 jsem v pohodě rozjel Call of Duty: Black Ops tudíž 7th Wave...

Půjde mi v pohodě používat Kinect a Kinect hry??

• 0
Odesláno

Fable 3 už jde rozjet díky jedné originální hrě a malému plošnému spoji s Integrovaným obvodem a dvouma diodama .. jenže je to jen na strance http://consoles.librasoft.fr/159-x360sed-v1-puce-xbox-360-stealth-eject-device.html a ti asi neposliaji do ČR a taky jen málokdo umí s PCB ... doufám že vydají schéma, abych si to taky vyrobil :)

• 0
Odesláno
  FrederickVI napsal:
Takže aby jsme si to ujasnili. Psalo se že Kinect je kompatibilní se starým DashBoardem a nutnost UpDateu není potřeba. Jen nebudete menu moci ovládat pohyby.

Ale zase se psalo, že bez nového Dashe nebude Kinect zkonfigurovaný s vaším tělem. Ale řekl bych, že se bude konfigurovat samotná hra. Ne celý Xbox. Tak co?

psalo se toho tólik...ale nikdo to momentalne nevi musis pockat..

• 0
Odesláno
  dark.wolf napsal:
Zdravím, omlouvám se za možný OT, ale zajímala by mě věc, co se stane, když se patchujou hry na wave 3 přes wave patcher, tak až se dá nový fw(nejspíše jak píšete LT+), tak jestli iso patchlé na wave 3 budou použitelný nebo budou na dvě věci -- díky za odpověď

Ano, použitelný budou stále, ale očekávej ban ! :D

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu