Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový MICROSOFT DASHBOARD "FUCK" KINECT UPDATE 2010

xxYoshixx

Otázka

Pred tydnem jsem si stahl BETA verzi Dashboardu a az ted jsem zjistil ze je to antipiratska kopie updatu :'( ted mam xbox sice aktualni (a jeste k tomu s predstihem) jenže mi nejdou nove hry ... co mam delat ? to uz se muj XBOX stal nepouzitelny na nove hry ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

Já jsem to pochopil zas tak, že s kintectem přišla nová vlna her a všechny kintect hry jsou tedy s tou novou ochranou.Takže pokud tomu dobře rozumím, když si updatneš dashboard a pokusíš se spustit pálenku, tak se ti za 1.nespustí a za 2.To zjistí že máš flashlou mechaniku a dostaneš BAN.

Tak jsem to pochopil já, ale možná jsem to pochopil blbě....

Odkaz ke komentáři

• 0

to za já jak píšu, si myslím, že hry z wave 7 jsou v klidu, ale hry z wave 9 už ne.

Ono by hlavně chtělo, aby někdo kdo se v tom orientuje dobře, sepsal nějaký topic a vložil ho do důležite a sepsal by vše co se ví a může a nemuže.

Odkaz ke komentáři

• 0

Hoši, jste si opravdu jistí, že Harry Potter nemá nejnovější typ ochrany? Po vložení mechaniky se objeví bílá obrazovka se zeleným logem Xboxu 360 a jediné, co jde, je vyvolat menu jako při ovládání DVD s filmem. Mám mechaniku Samsung-Toshibu (dle obrázků, co jste tu uveřejnili) a nejnovější full dashboard, ale hru prostě nerozběhnu. Podobný problém už tu někdo zmiňoval, ale bylo mu tvrzeno, že jde o špatně vypálnou/staženou hru, ale pak tu zmíněný člověk uváděl, že ji stahoval a vypaloval několikrát.

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj chtěl sem se zeptat mam kinect a xbox starši verzy (ne slim) až vyjde LT+ a ja si jej nainstaluji pujde mi vše ok?:(nove palene hry, stare palene hry?, palene hry na Kinect ?) A bude to to samo jak ože stahnu iso vyplim iso strčim do xka a hraji? děkuji za odpověd

Jinak zde jsou zajima Informace doporučuju na to kouknout :) http://www.xbooster.cz/

VA:F [1.9.6_1107]

Odkaz ke komentáři

• 0

mně spíš zaujalo tohle :

[*******] Bude nový 0800 firmware podporovat samsung-ms25/28?

[c4eva] *******:Zatím nebude!

[*******] c4 můžu naspoofovat můj Lite-on třeba na Samsung a hrát ap 2.5 a nebát se Banu?

[c4eva] *******:Ne! budeš potřebovat Lite-on lt+!

Odkaz ke komentáři

• 0
ja nic pravě nevyguglil, ale pry to bude nějak potřeba při vypalovani novych her, aby ti šli s tim LT+ (přesněji řečeno bude potřeba použi ap25 ss což je option v tomto programu) ale co to řika vubec nevim :( tak kdyby někdo věděl oco jde...?

Pytal si sa, ci "niekto nevie, co je to program abgx360"...no jasne, ze tu na X360 o tomto programe nik nevie, ked ho kazdy pouziva :lol:

Google "abgx360" http://www.google.sk/#hl=sk&source=hp&biw=1421&bih=548&q=abgx360&aq=f&aqi=g10&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=d36ee6136d0d5d4

prva stranka http://abgx360.net/

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak pozjistoval sem nějake informace tak se oně chci podělit:D LT + je ve fazi testovani venku bude v rozmezi 2 až 4 tydnu děla se vyhradně kvuli slimum ovšem bude fungovat i na staršich xkach jako arcade, elite. potiže mužou mit jen ti co maj mechaniky samsung - ms25/28(ms25/28je FW do mechaniky se ktereho se grabuje) ti ho nejspiš budou muset přeinstalovat. LT+ rozjede všechny hry nove planene, stare palene, a palene na kinect, samořzejmě že pujdou i všehny orginalky:D. Jedine uskali je při vypalovani kdy se bude muset použit nějak ap25ss(navod se určitě oběvi). zdroj : www.xbooster.cz, a Flesher z Přerova.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu