Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nový MICROSOFT DASHBOARD "FUCK" KINECT UPDATE 2010

xxYoshixx

Otázka

Pred tydnem jsem si stahl BETA verzi Dashboardu a az ted jsem zjistil ze je to antipiratska kopie updatu :'( ted mam xbox sice aktualni (a jeste k tomu s predstihem) jenže mi nejdou nove hry ... co mam delat ? to uz se muj XBOX stal nepouzitelny na nove hry ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 525
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0

U mechanik záleží jen na tom, jakou máš. Máš Samsung, hra jde. Máš Lite-On, nejde. Spoofing nepomůže, bere se jen ta mechanika.

Sirius: Ne, určitě to ochrana je. Jen máš asi mechaniku, která ji nedokáže provést, proto ti hra funguje.

http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=723125

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, tak jsem si stahnul prvni Kinect hru (Fighters Uncaged) upravil ji na starsi wave a updateoval dashboard. Hra se spustila a vyzadovala kinect, takze si myslim, ze pujde normalne parit a zadna dodatecna ochrana tam neni;-) na Live nelezu, takze je mi nejakej BAN ukradenej:-D

Odkaz ke komentáři

• 0
A kdo to ma vedet ? Si zavolej do microsoftu...:roll:

a jak mám ja vědět že to nikdo neví...

taky jsem nevěděl to s tím samsungem a počítal jsem s tím že to nejde tak se ptám radši i na toto takže toho smajlíka si můžes nechat.

Ringit

no tak ono když se ve hře vyskytne nějaký velký bug tak je potřeba patch a ten s banem nestáhneš

EDIT:

Tak jsem šel na livko a updatenul jsem DASH a vše ok ban jsem nedostal stáhl jsem pár dem zahrál fifku a teď co nejdřív vypálím Fable III abych zjistil jestli na těch Samsunzích tedy jde jak každý tvrdí :D

Odkaz ke komentáři

• 0
DAVID 007 až bude nový FW tak si to budeš muset nechat reflashnou a pak ano zatím ne :)

jinak já to budu zkoušet až koupím DVD ale většině to jde (hitachi/samsung)

A když to budu chtít vyzkoušet na nějaké nové hře tak bych pak po připojení na Live dostal ban? Jako jestli se to někam v xboxu ukládá? Flash mám LT 1.1.

Odkaz ke komentáři

• 0
ano jestli že to zkusíš a ta hra nepůjde tak si flagnutý=ban

ale nezáleží na flashi jakou máš mechaniku?

A ještě dvě otázky prosím. - Hry s tou novou ochranou jsou teda všechny co vyšly po Fable III? Takže po 26.10.2010

- Takže nemá cenu se teď připojovat na Live a stahovat Update?

Díky moc. :)

Edit: Jo a mechaniku mám: Philips & Lite-on DG-16D2S

Odkaz ke komentáři

• 0

nn zatím jen Fable III to má v sobě ale už ta hra od hasbro vyžduje update na nový dash(ale nema tu ochranu jen fable)

tak s tou mechanikou nevim pry fable jde jen na hitachi a samsung = male riziko banu

jinak nejsem zadny mega odbornik ale tohle je to co pisi ostatni :) vcetne C4eva

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu