BeStHeRo Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Caute tak sem si poskládal starší pc. A sehnal si k tomu starší CRT monitor. Tak sem monitor připojil ke grafice zapnu pc a monitor je černy tak ho zapnu a vyskoči hláška No signal Input or Cable disconnect a pak se monitor vypne a dioda sviti oranžově.Zkoušel sem to přepojit i do integrovane grafarny ale nic.Monitor sem pak zkoušel na jinem pc tam se to taky objevilo ale pak to hned normalne naběhlo.Nevite kde je chyba? Už nevim co s tim dělat:cry: Diky za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 27, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 V tomhle nejsem expert, ale vypadá to na grafárnu.Řekl bych, že pomůže akorát reklamace.Ale neukamenujte mě, pokud to nebude pravda, jak jsem říkal, v tomhle nejsem moc dobrej. Btw. Máme skoro stejnou PC sestavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 jo to mame skoro stejnou ale ten komp co sem složil ted to je jina sestava.A ta grafika reklamovat nejde pač to sou všechny stare dily a nejsou v zaruce :D Poradite ještě někdo další? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 27, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Tak jsem si to ověřil a zcela určitě to je grafickou kartou, přesně tak, jak jsem říkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Říjen 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 ted mam ještě větší problém. zkoušel jsem vymazat pamět cmos ale nevydělal sem kabel od zdroje. Baterku jsem zandal zpatky a pak skusil zapnout pc.A nic pc se ani nerozjede.Myslite že na to měl vliv ten nevydělany kabel? ted uz fakt nevim co s tim.Díky za všechny rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Listopad 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 prosím neco poradte sem uz zoufali nevite jestli treba neco nemohhlo odejit? uz nevim co s tim.:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2010 Zkus vyresetovat bios vyndání baterie z matebordu ale jestli se neroztočí ani ventilator u zdroje tak ti to nepomuže , jedině že by sis při vyresetování cmosky omylem vytáhl z MB kabel od vypínače ... skontroluj to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 BeStHeRo pořád s tím máš problém ? Pokud ano ,tak napiš co je to za monitor a co máš za základní desku a grafickou kartu . Bylo by dobré mít ještě jeden monitor aby jsi nastavil BIOS . Je možné , že základní deska nepodporuje grafickou kartu . Chtělo by to Upgrade BIOSu a nebo si přečíst manuál k základní desce a grafické kartě . Jaká je rychlost AGP na základní desce ? A jaká na grafické kartě ? Nebo možná máš málo operační paměti . :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2011 Koupit nový pc... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Leden 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2011 BeStHeRo pořád s tím máš problém ? Pokud ano ,tak napiš co je to za monitor a co máš za základní desku a grafickou kartu .Bylo by dobré mít ještě jeden monitor aby jsi nastavil BIOS . Je možné , že základní deska nepodporuje grafickou kartu . Chtělo by to Upgrade BIOSu a nebo si přečíst manuál k základní desce a grafické kartě . Jaká je rychlost AGP na základní desce ? A jaká na grafické kartě ? Nebo možná máš málo operační paměti . :thx: co ja vim tak upgrade Biosu nic neresi ohledne graficke karty...resi jenom CPU...a pokud mu vyskoci tahle hlaska a nejde ani integrovana karta...tak je to bud tou grafikou....pokud ma speaker tak by to melo pipat...zvlast kdyz je to starsi PC...a nebo spis deskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Tak ještě jednou . Je možné , že AGP je třeba 4x a grafická karta je AGP 8x . Slot AGP 8x je zpětně kompatibilní ,ale naopak ne . Reset CMOS se nedělá tím , že se vyndá baterie 3V ,ale ,že se odpojí počítač od sítě (doporučuje se také odpojit všechny kabely) a u baterky se na několik sekund (1-5s) přehodí jumper (skokan) u baterky . A upgrate bisosu rozhodně funkce desky mění. Většinou podpora HDD s větší kapacitou atd . Ale aby si mohl zapojit monitor k základní desce musíš v BIOSu povolit integrovanou kartu . U starých základních desek to tak je . A upgrate Biosu ? Tím by možná ,ale nikdy jsem to neviděl ,nebo si to nepamatuji by mohl "možná" vylepšit kompatibilitu AGP s AGP8x . Záleží na tom jaká deska to je a pokud na stránkách výrobce se dá zjistit nejnovější BIOS případně ho přepálit a spustit poté na základní desce grafickou kartu s jinou MHz AGP . Ale, asi to nepůjde . BIOS vlastně inovuje desku ,ale nijak jí nevylepšuje . Poslední možnost je rozbitá karta , nebo monitor . AGP info. [/i][url="http://cs.wikipedia.org/wiki/AGP"][i]http://cs.wikipedia.org/wiki/AGP[/i][/url][i] Ale můj názor . Je , že pokud jsi zapnul PC a monitor nenaskočí , tak . 1.Máš nakompatybilní grafickou kartu . např . Nvidia Geforce 4 AGP8x DDR a deska je s AGP 4x . 2.Nebo máš málo operační paměti . Méně něž 512Mb . Možná , že paměti nefungují ? 3.Ještě je jedna možnost , že je rozbitá deska . Pokud je to deska na socket 462(A) , a máš tam Athlon processor , tak u AGP nebo u PCI je jumper na přehazování FSB . Když je jumper na 266MHz ,tak se deska nemusí rozběhnout . Je to taková porucha se kterou jsem se setkal už dvakrát , asi špatné kondenzátory ? Bylo by dobré aby BeStHeRo odpověděl už na 3měsíce starý příspěvek . Jak je na tom . Jinak by to možná mohlo poradit někomu jinému .. Poslední velmi dobrá rada na závěr : Zjistit název desky . Na stránkách výrobce stáhnout manuál . A podle něj desku zkontrolovat . Jestli všechno nastaveno a všechny jumpery jsou na optimální funkce desky . Je také možné ,že obraz nefunguje , protože je na desce přehozen jumper aby zakázal AGP . A proto při zapojení monitotoru se nic nezobrazuje . Je možné , že předchozí majitel nepoužíval grafickou kartu v AGP ,ale jen integrovanou .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Březen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2011 jo už mě to jede... vyměnil jsem základní desku a jede to.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.