Pajavite Odesláno Říjen 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2010 Nez jsem si tam dal cestinu a v VHS (nebo jak-selet a pak to menu) tam jsem mel pres vsh menu: stisknete select, zde zvolte misto Memory Stick, flash0 a znova select a pripojte PSP v menu normalne k USB dejte vsh menu, vratte flash0 zpet na Memory Stick TOTO jsem neudelal nevratil jsem to a uz se tam nejak nemuzu dostat porad cerna obrazovka (vratte flash0 zpet na Memory Stick):psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Co máš za psp? Předpokládám že 2000 s novou deskou nebo 3000. Pokud je to tak máš brick a pspčko můžeš vyhodit z okna. Pro jistotu sem napiš datacode, najdeš to pod baterkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajavite Odesláno Listopad 2, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 mam psp 3004 a na krabici bylo pismeno C a zatim si vic nepamauju pač jsem to dal reklamovat tak uvidime az se to vrati co mi reknou,jinak to flesnout slo:psp: vsechno musi jit opravit staci to prehrat soft:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 S největší pravděpodobností ti dají úplně nový a nejspíš s ofw 6.20 nebo vyšším takže na ISO hry můžeš zapomenout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venda3 Odesláno Listopad 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2010 hlavně že všude píšou, že když se cokoliv vymaže z f0 tak je brick, že? :D a hlavně u psp 300x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2010 Jo jo, píše se to všude, ale stejně se pokaždý najde ňákej blbec co se tam musí hrabat i tak. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plajmen1 Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Hele , na 6.35 se už nějákej hacker naboural ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2011 Je na něj HEN no, ale nevím proč to píšeš zrovna sem... stačí se podívat do tutoriálů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bighead1468624100 Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 jenom taková otázka: Jak si fleshnul to psp3004 chickenem nebo custom firmwarem? Protože pokud klasickým CFW pro starý desky např pro psp2000 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Únor 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2011 Na 3K flash není, jen HEN + CFW nebo ISO Loader, ale pro některý je už to flash je no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nez jsem si tam dal cestinu a v VHS (nebo jak-selet a pak to menu) tam jsem mel pres vsh menu:stisknete select, zde zvolte misto Memory Stick, flash0 a znova select a pripojte PSP v menu normalne k USB dejte vsh menu, vratte flash0 zpet na Memory Stick TOTO jsem neudelal nevratil jsem to a uz se tam nejak nemuzu dostat porad cerna obrazovka (vratte flash0 zpet na Memory Stick):psp::bash: Ahoj, prosim tě, píšeš, že sis do PSP 3004 dal češtinu. Jak jsi to udělal? Díky, V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nedělej to oms, je to úplně k hovnu... to je problém porozumět těm pár slovíčkům? Navíc tam máš ikonky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Pro mě ne, ale pro syna ano :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Vydržte hoši, teď vytvářím češtinu do PSP přes jeden prográmek, kterej jsem našel na Wololo fóru a je to ve formě pluginu takže teď už se to v žádném případě nikomu nepodaří bricknout PSP a navíc je to určený pro všechny CFW od 5.50 GEN D3 až po 6.38 ME, včetně 6.20 TN E a 6.20,6.35 PRO B5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Vydržte hoši, teď vytvářím češtinu do PSP přes jeden prográmek, kterej jsem našel na Wololo fóru a je to ve formě pluginu takže teď už se to v žádném případě nikomu nepodaří bricknout PSP a navíc je to určený pro všechny CFW od 5.50 GEN D3 až po 6.38 ME, včetně 6.20 TN E a 6.20,6.35 PRO B5. Kdy se dozvíme, že už si to zmáknul? :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Květen 18, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Pro mě ne, ale pro syna ano :-( Si ce OT ale neda mi to . Synka by jsi spis mel podporovat aby se ucil anglictinu , v dnesni dobe skoro nepostradatelna vec . Pokud jeste neumi cist , a je mu mene jak 6 tak si myslim ze najet na hru a zmacknou krizek snad dokaze a nebo mu alespon pomuzes :) Mel sem v psp taky cestinu , jen tak z hecu ze to mam v cestine abych s tim mohl machrovat :D Pak jsem to dal zpet na anglictinu . Nikdy jsem se nejak anglictinu neucil a dorozumim se celkem dobre , vse sem pochytil z internetu a her hlavne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Synkovi je 10 let a anglicky umí perfektně :-) - nejlepší ve třídě. Jen jsem si myslela, že by to pro něj bylo snažší. Není na škodu při tak drahé věci jako je PSP vědět přesně co potvrzuje, nastavuje apod., aby se mu náhodou nestalo, že tam něco namačká špatně. Myslím, že úplně všem technickým věcem v Angličtině v jeho věku rozumět nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 tak kdyz nerozumi tak si to nema kupovat ze? :D ,taky nekupuju ruskou bombu k sestrojeni jen s ruskym navodem kdyz neumim rusky. a ze by to bylo lehci? myslim ze music,game,settings by mohl znat. a stejne ve hrach cestiny nejsou,takze v XMB se muze jen primitivne klikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4qug Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Synkovi je 10 let a anglicky umí perfektně - perfektně na 10 let že? Protože mluvit perfektně anglicky chce léta praxe a pochybuju že psp se dá přes xmb zničit :) Na spouštění her mu stačí znát slovo game a play. Btw: Dlouho sem se nezasmál tak jako nad tvým komentem FxR :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Synkovi je 10 let a anglicky umí perfektně - perfektně na 10 let že? Protože mluvit perfektně anglicky chce léta praxe a pochybuju že psp se dá přes xmb zničit :) Na spouštění her mu stačí znát slovo game a play.Btw: Dlouho sem se nezasmál tak jako nad tvým komentem FxR :DD Ano, perfektně na 10 let. Učí se anglicky 8 let. Nechápu, co je na tom divného??????!!!!!! Nikde jsem nepsala, že pojede do Anglie a potřebuji, aby se domluvil. Ptám se jen na PSP!!!!!! A určitě nebude hrát jen hry.......bože můj, co je toto za odpověď? Já jsem se slušně ptala, myslela jsem někoho, kdo tomu rozumí a ne, že mě tady bude někdo napadat. Bohužel, jsem si naivně myslela, že sem chodí jen inteligenti. Asi jsem ale narazila na hulváty :-( . Nějak si na to asi i přes svůj věk nezvyknu :-( . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 tak kdyz nerozumi tak si to nema kupovat ze? :D ,taky nekupuju ruskou bombu k sestrojeni jen s ruskym navodem kdyz neumim rusky.a ze by to bylo lehci? myslim ze music,game,settings by mohl znat. a stejne ve hrach cestiny nejsou,takze v XMB se muze jen primitivne klikat Bože můj, další inteligent. Proč mi vůbec odpovídáš, když si pořádně nepřečteš na co se ptám????? Trochu trapné ne?! Myslím, že zbytečná námaha. PSP jsem koupila já, já Anglicky umím. On hrám rozumí a Angličtině taky. Ptala jsem se na něco úplně jiného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 T r a p Á Č k u !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Synkovi je 10 let a anglicky umí perfektně :-) - nejlepší ve třídě.Jen jsem si myslela, že by to pro něj bylo snažší. Není na škodu při tak drahé věci jako je PSP vědět přesně co potvrzuje, nastavuje apod., aby se mu náhodou nestalo, že tam něco namačká špatně. Myslím, že úplně všem technickým věcem v Angličtině v jeho věku rozumět nebude. Samochvála smrdí ! Jinak když ji umí perfektně tak pořád nechápu naco Češtinu ? z her , filmů se naučí nejvíce ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Nechci se tady hádat (Flame a OT) ale tohle je trochu OffTopic,já jen říkám (stejně jako 4qug) že se přes XMB PSP zničit nedá,jen kdyby updatoval a vyndal baterii,což je ale upozorněno několikrát před začátkem updatu (Anglicky) a pro ty kdo se o PSP zajímají,nebo chtějí vědět aspo'n základy,si přečtou FAQ pro začátečníky a tam je to taky jasně napsaný,takže v XMB je potřeba vědět jen základ ENG jak jsem říkal,jako j Music,Video,game,Settings,Theme apod. DyTik dříve..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verondra Odesláno Květen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2011 Samochvála smrdí !Jinak když ji umí perfektně tak pořád nechápu naco Češtinu ? z her , filmů se naučí nejvíce ... Třeba pro manžela :-) Ježiši, byla jsem zvědavá jestli to jde. A pokud ano, tak by to pro nás zkrátka bylo zajímavé. Ano, z her toho umí spoustu, rozumí tomu z nás nejvíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.