Chrisak Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zdravim, vypálil sem Fable III a napsalo mi to v xku disk unreadable ... nevíte proč je disk nečitelný když mi ho PC přečte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Pravděpodobně sis do Xboxu nainstaloval leaknutou BETA verzi nového dashboardu, který ještě nebyl oficiálně uveden na trh. Toto je důsledek toho, že ti hra nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chrisak Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Takže můžu udělat co? Čekat na nový dash až výjde? a pak to půjde? jj nainstaloval sem si beta verzi, ale v ofic. Releasu verze prej příjdou na flash... myslíte že na to příjdou když mám Lite-on? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 O tom lze zatím jen spekulovat. I o tom, že Microsoft implementoval nový druh ochrany právě do vypuštěné beta verze a vrací se mu to s úspěchem v podobě odchytávání flashnutých konzolí. Co udělají vydáním finální verze dashboardu, jestli bude detekovat FW a jaké verze, co to bude dělat na XBLive apod. se zjistí, až vyjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 LT nijak nechrání... no buď je to bug a ve full to nebude nebo to je začínající ochrana a máš smůlu :D drak3go nikdo neví jestli to je ochrana :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chrisak Odesláno Říjen 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Takže? :-) ta hra pujde nebo ne :-D mám jí hodit do koše nebo ji mam nechat na 10.Listopad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Říjen 28, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 nikdo neví jestli to je ochrana :) Nikde jsem neřekl, že je to ochrana. Jak píšu, lze o tom pouze spekulovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Takže? :-) ta hra pujde nebo ne :-D mám jí hodit do koše nebo ji mam nechat na 10.Listopad? Takze mas Beta dash 12606? Ak sa ponahlas s tim DVD do kosa, resp. ho nemas kde doma odlozit, tak ho zahod do kosa a na nic necakaj....omg. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 prostě čekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Zdravim, vypálil sem Fable III a napsalo mi to v xku disk unreadable ... nevíte proč je disk nečitelný když mi ho PC přečte? Nevím jestli se to tu řešilo ale někdo psal v tematu Fable 3 že hru normalně na novem daschbordu rozjel , na betě , proto myslím že to maš hodl jen špatně vypalené ... No nic ja to testnu zejtra novej dasch a ještě ktomu mam Ifw 1.5 takže budu patchovat na W2 Jinak tady týpek píše že to na novém daschbordu rozjel http://console-forum.net/tema/84612-fable-iii/page3 a že je to čistě náhodný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Fenix, na dash beta 12416 spustia, ale kto mal ten novsi 12606, vraj uz mal problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Fenix, na dash beta 12416 spustia, ale kto mal ten novsi 12606, vraj uz mal problem. Tak uvidim jak to pojede mam naštěstí tu betu nového dasche 12416 tahal sem ji mezi prvníma a v den vypuštění na MU :) :) takže sem zatím v poho a další up dasche neplanuju díky za info .D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 no dalsi update hlavne budes potrebovat ... :D (ten full) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 no dalsi update hlavne budes potrebovat ... :D (ten full) Nevíš proč na Live nechodím a nový hry udajně jedou i pod 8555daschbordem takže si vystačím s beta daschem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 '' nový hry udajně jedou i pod 8555daschbordem' ano ale jak to bude za měsic nebo dva .) může to být tak že budem mít smůlu ale spíš si myslím že je to chyba/bug dashe(ten fable) ale uvidime u full verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Říjen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2010 Za měsíc, dva pojedou pod 9199 :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chrisak
Zdravim, vypálil sem Fable III a napsalo mi to v xku disk unreadable ... nevíte proč je disk nečitelný když mi ho PC přečte?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.