Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

James Bond Blood Stone

onefootman

Recommended Posts

Tak zatim me hodnoceni 7/10. Grafika pekna hratelnost taky. Vadí mi jen dve veci za prve mizeni mrtvol a to dost rychle. Jeste stale jsem v mistnosti a mrtvola zmizi. Za druhe a to nevim kde je chyba jestli v DVD nebo verzi. Kdyz zmacnete LT mireni a otacite Jamesem obraz kolem hlavy a horni casti tela se deformuje. Kostickuje a je rozmazany. Docela mi to vadi. Bylo by fajn jestli to nekomu dela at napise. mozna si toho nevsimnete tak bezte bliz k televizi. Je to patrne nejvic kdyz mirite a otacite se. Jinak to dela i kdyz se proste jen otocite, ale videt to jde nejvic pri tom mireni. Tak napiste jestli vam to dela diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem hrál přibližně 1 hodinu a ovládání mi přijde jako u Kane and Lynche prvního, které mě znechutilo. Střílení je opravdu zastarelé, celá akce. Dál grafika, ta se mi zdá tak 4 roky dozadu jako průměr? Byl jsem opravdu zklamaný, na hru jsem se nesmírně těšil. Je to škoda, že mě to nebaví. Mrzí mě to, co vás na tom tolik baví? T minulá bondova hra QoS byla přece mnohem dál, v akci, grafice, všem! A je docela stará. No a ta mě bavila celkem. Tohle je u mě kýč, hrozně mě to mrzí.

Odkaz ke komentáři

No já jsem hrál přibližně 1 hodinu a ovládání mi přijde jako u Kane and Lynche prvního, které mě znechutilo. Střílení je opravdu zastarelé, celá akce. Dál grafika, ta se mi zdá tak 4 roky dozadu jako průměr? Byl jsem opravdu zklamaný, na hru jsem se nesmírně těšil. Je to škoda, že mě to nebaví. Mrzí mě to, co vás na tom tolik baví? T minulá bondova hra QoS byla přece mnohem dál, v akci, grafice, všem! A je docela stará. No a ta mě bavila celkem. Tohle je u mě kýč, hrozně mě to mrzí.

Tak s tím nesouhlasím, grafika se mi zdá o mnohem lepší než u QoS a celkově se mi hra docela líbí.Rozhodně patří k tomu lepšímu průměru.

Odkaz ke komentáři

ten obraz se deformuje jen v takovem prouzku kolem cele jeho postavy..vsimnes si toho jen pokud budes bliz k televizi a musis s nim otacet. Z leva do prava a jde videt jak se obraz deformuje..jinak hra jede takze to musi byt chyba vyvojaru...ale clovek se na to musi poradne podivat aby to postrehl. Ja si takovych veci vsimam .-)

Odkaz ke komentáři

Je to těžkej BULLSHIT fakt lituju media,tupa hra od začátku do konce,neni nutny ani střílet,stačí běhat okolo protivníků a mačkat X ,postup ve hře nekompromisně lineární,řízení ač arkádový tak absolutně špatně vykalibrovaný,do toho nějakej hodně starej engine s ještě staršíma zvukama,snad z dob komodoru.Fakt nejspis jen pro Ultra fandy 007.Jak se někdo opovažuje nazvat to stealth akcí?ostuda

Odkaz ke komentáři

Taky bych rek pouze pro fandy,zezacatku 8/10 .Uprostred si rikas ze je to stale to same,i automobilovy honicky,po dohrati 6/10 ne-li min .Obzlavst po dohrati nabehne na obrazovku bond will return ,no to je bomba jak ukoncit hru.On se vrati ale za prachy .Kde je starej bond jako na psone kdy si vystrilel celou zakladnu vzal stihacku pokropil zbytek a mel si pocit jako bond a to byla grafika ktera je dnes nehratelna,oproti tomuhle kdy muze byt grafika krasna,hratelnost vetsi tak oni ne,budou tam kopirovat sama fishera s kane a lynchem .Fakt skvela(ehm) hra ,celou ji projdes s mobilem v ruce ,opravdu pro popiky,kde jsou vsechny vychytavky co ma bond?.Proc bonda delaji neschopni lide .Je snad tezky navazat na originalitu co mel bond,tolik moznosti .Oni udelaji bonda co chodi s mobilem cele mise.Jediny co je na hre dobry je reklamni jmeno bond .

Odkaz ke komentáři

Hellin - NEMŮŽU, NEŽ SOUHLASIT! Je to tak, hra se mi vůbec nelíbí. Dneska udělat hru s bondem, by mohla být taková paráda! takových mopžností, ale přesně, oni né, oni si tam daj oprvního kane a lynche a nějaký engine z nevím kdy. Ta hra je špatná. Těšil jsem se na řežbu s Bondem, vůbec to tak neskončilo. Jen "trápení" kolem sháňky toho odflaklyho titulu. Mezí mě to, vážně jsem se těšil.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem staryho Bonda nehral,takže nemůžu soudit,spis me to zajimalo,protože tam měli bejt stalth prvky.Jak vzpomínám S.C-chaos theory,Metal gear solid,...jo to byli dřív hry...Dneska jsou úžasný technologie,grafika a to je vše....Jde to cely do haje,a kvalita her jde strmou příčkou dolu.Příběh o ničem,hratelnost 5-6 hodin se stava standartem,split-screen se do her už nedava skoro vůbec a hlavně že je tam online multiplayer kde se honi 50 blbečků pořád dokola v uzavrenym prostredi a tot vse(ne že bych multak nehral,ale stve me ze jde na ukor split screenu a singlu)..no co dodat....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu