toppi3 Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Dá se vubec u nas na netu eště někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 na netu newim..ja ho sehnal v annonci..to dela snad kazdej kdo dela s PS2..;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 a jak poznam nekoho kdo dela s ps2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 a jak poznam nekoho kdo dela s ps2? Většinou má tik na pravém oku a nehty levé ruky zničené pájením čipů :lol: Často to dělaj borečci, co maj obchůdky s konzolema někde na sídláku, prodávaj hry a pod pultem pálenky a čipy. A proč chceš zrovna čip ? Proč ne Swap Magic ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 mno slyšel sem že nebere všechny hry co myslis ze je lepsi? a co se da snadnejs sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Srpen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 Některý hry to nebere kvůli svojí streamovací kapacitě, pak je to opruz, buďto z tý hry musíš odstranit dummy files nebo je na to ještě jeden program, kterej normálně stáhneš z netu, vypálíš na dývko a použiješ swap/ tohle dvd/ hru a pak to jede bez problémů. Ale 95% her to bere. Výhoda je, že se ti nijak nepřehřívá konzole, i když ty dnešní čipy na ps2 už jsou taky vychytaný... No těžko říct, co je lepší, oboje má zhruba stejný výhody a nevýhody, řekl bych. S čipem nic neřešíš, dáš to tam a hraješ, swap je zase šetrnější ke konzoli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toppi3 Odesláno Srpen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2007 a když si objednám ten swap s tema záslepkama tak to zvladnu udelat sam? mam tu starsi velkou ps2. a neznáš nejakej návod nebo video kde to ukazujou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balda88 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 a nevíte kde bych ještě ten Swap Magic sehnal??? válí se mi doma PS2 už asi dva roky a hrál jsem na tom jenom jednu hru :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolik Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Tak jeden chip na velký PSP se mi válí doma na stole.. ;) A výhoda je třeba že když máš swap magic Nemůžeš si k němu připojit HDD nebo udělat z PS2 DivX Play MP3 PLayer propojit ho s PC přez Lan..Pak třeba číst USB Flash Disk atd je dost výhod o proti Swap Magic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Swap je dobrej ciste jen na PS2slim, protoze kdyz se tam davaly cipy tak ji vetsinou po pul roce odesel leaser. Swap je dobrej spustil mi asi krome 2 her vsechno a to jsem mel asi 120 her. Jinak, jak pise DOLIK tak jen nesouhlasim, protoze pres Swap si z PS2 udelas v pohode DIVX Player pres jeden program, ktery se da stahnout a vypalis si ho na CD a pak jen prohazujes SWAP a CD a vlozis pak filmek a novejsi SWAP ma i moznost cist USB. MAm to odzkouseno. Jinak je to velka vyhoda jen na Slim verzi, protoze zaslepky ti neporusi plombu a tim neztratis zaruku. Vse je tady na strankach videa s namontovanim zaslepku a vse: http://www.swapmagic3.com/Swap_Magic_Feature.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejsemtu Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 ahoj já potřebuju jaký tam má vůbec mít u toho mého ps2 ja se v tom neviznám no a ja nevím jak to mám zjistit:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2008 rekni nam cislo zezhora na krabici (SCPH-500004) neco v tom smyslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uunek Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 Ja jsem objednaval zde: http://www.eurasia.nu Postovne snesitelnych $7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamandr Odesláno Listopad 10, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2019 V 9. 8. 2007 at 11:47, toppi3 napsal: Dá se vubec u nas na netu eště někde sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Listopad 11, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2019 @SalamandrVážně reaguješ na 11let staré téma? LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts