FULUN Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mámo dej , Táto zaplať ... jednoduché :D Jinak k vánocům vůbec nevím počkám až tu bude víc komentu a z toho se pak rozhodnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
modrasek11 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Já mám vánoce vyřešený. rozhodla jsem se ugradovat svoje pc, protože to už je vážně děs. Takže přítel dostal od jejížka dopis s vybráním nějakého pěkného notasu. Já osobně pak rodičům koupím nějaké kraviny do domácnosti, případně se jim rozbyl dvd přehrávač, takže asi ten. A přítelovi ještě nevím, je blázen do horských kol a počítačů, takže to nějak namixuju. Ale už se těším!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 To uz jste z tech Vanoc tak mimo, ze i SOBE si musite kupovat neco zrovna na Vanoce a ne jindy? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.