Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Kde je chybka?


Trany

Otázka

Zdravím, jednoho krásného dne jsem si řekl, že bych si mohl na svém DSTT updatnout menu ext, info a sav soubory. Tak tedy na kartě přepíšu tyto složky, a jdu si zaexpit v Pokémon SS. A ejhle, když si zapnu starý save, DSko zamrzne (černé obrazovky). Ovšem když pojmu podezření a nahodím zpět staré ext, info a sav soubory (na hodně, hodně staré verzi), Pokémoni jedou normálně. Opravdu netuším čím by to mohlo být, kartičku jsem zformátoval, ale stále nic. Nějaké nápady jak zprovoznit hru a zároveň si updatnout soubory?

Edit: Ostatní hry fungují po updatu v pohodě, problém je pouze v těch pokémonech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

V DSTT se moc neorientuju, ale co jsem pochopil tak existuji "dve skupiny", ktere se zabyvaji "fixovanim" her a updatem tech souboru. Prvni je dela oficialne, druha - to jsou lidi, co to delaji pro zabavu.

Takze je dost mozny, ze v jednom z tech updatu nejakou tu hru opomenou.

Dalsi vec je, ze pokud nemas CLEAR ROMku, ale patchnutou, tak ta dostane JINY KOD HRY (neco jako ID od vyrobce - nevim presne jak bych to mel specifikovat) a ten kod hry nemusi byt zahrnut v update souborech.

A pak me napada jeste posledni myslenka, a to se stava i u AKAIO systemu. Fixnutim nekterych her v nove verzi se ztraci kompatibilita nekterych starsich her a ty se musi znovu fixnout dalsim updatem systemovych souboru... Takze tech moznosti je dost a dost a jen formatem karty to asi nespravis.

Ja ti muzu doporucit jen jedno. Mrkni se na gbatemp a zjisti, jak se pridavaji hry (a jejich kody) do ext, info a sav atd souboru a zkus to sam v posledni verzi vytvorit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu