hafcool Odesláno Prosinec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2010 Lidi.A půjde mi ta hra na PS3 koupený v ČR, když jí koupím v USA ? Byl jsem tam a když jsem se ptal, tak mi prodavač řekl, že ne.:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Může mi prsim někdo říct z jakého zahraničního eshopu to je nejjistější a nejlevnější nakupovat ? :) byl bych moc vděčnej :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Prosinec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2010 Treba kde je ted v UK nejlevnejsi GRAN TURISMO 5? ;) Zatim asi vede shopto.net, nebo se da nekde nakoupit jeste levneji..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se Zavvi.com? Já už tam jednou nakupoval a vše v pořádku, hra dorazila za 10 pracovních dnů. Ale problém nastal až teď...objednával jsem 30.11.2010 hru GT5 a do dnešního dne stále nic nedorazilo (27.12.2010). Už je to neskutečných 19 pracovních dní. Stalo se to už někomu z Vás, za případné rady předem děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 vlkovec: Podivej se do objednavek, zda popripade kdy byla hra OPRAVDU odeslana? Je mozne ze ti ji jeste ani neodeslali, popripade odeslali pozdeji nez jsi objednal... Hledej po prihlaseni Order History. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirod7174 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Lidi.A půjde mi ta hra na PS3 koupený v ČR, když jí koupím v USA ?Byl jsem tam a když jsem se ptal, tak mi prodavač řekl, že ne.:ziped: Půjde bez problémů. M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 vlkovec: Podivej se do objednavek, zda popripade kdy byla hra OPRAVDU odeslana? Je mozne ze ti ji jeste ani neodeslali, popripade odeslali pozdeji nez jsi objednal... Hledej po prihlaseni Order History. Despatched Date: 30/11/2010 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se Zavvi.com? Já už tam jednou nakupoval a vše v pořádku, hra dorazila za 10 pracovních dnů. Ale problém nastal až teď...objednával jsem 30.11.2010 hru GT5 a do dnešního dne stále nic nedorazilo (27.12.2010). Už je to neskutečných 19 pracovních dní. Stalo se to už někomu z Vás, za případné rady předem děkuji. Stalo se mi pred vanocema neco podobnyho ze dvou shopu behem 14 dni nedorazily dve zasilky, ale bud v klidu poslou je hned znova jenom co vyprsi max dodaci lhuta (byva 28 dni). Bohuzel shop za to nemuze ale nekde po ceste se nekdo napakoval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Chceš tím říct, že kdyby mi to nedorazilo, tak ZAVVI nedostane potvrzení o převzetí a pošlou druhou hru? Teda alespoň sem to tak pochopil. To by znamenalo, že bych neměl přijít o těch 1200 Kč co už jsem za hru zaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Chceš tím říct, že kdyby mi to nedorazilo, tak ZAVVI nedostane potvrzení o převzetí a pošlou druhou hru? Teda alespoň sem to tak pochopil. To by znamenalo, že bych neměl přijít o těch 1200 Kč co už jsem za hru zaplatil. Neboj o penize se bat nemusis v nejhorsim ti to poslou znovu, zadny potvrzeni o prevzeti mit nemuzou me to normalne haze postacka do schranky jako dopisy vubec ji nic nepodepisuju nebo tak neco. Proste jim napises ze nedorazilo a oni odeslou znovu, akorat musis cekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ahoj objednal jsem si na zavvi.com hru a v políčku Status mám Awaiting Despatch a v Dispatch Date: Est: 28/12/2010 jak to mám chápat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Ahoj objednal jsem si na zavvi.com hru a v políčku Status mám Awaiting Despatch a v Dispatch Date: Est: 28/12/2010jak to mám chápat. Ježiši kriste, demence je všude... Co zkusit si to přeložit? Čeká se na expedici, a expediční datum je 28.12. to znamená, že 28.12. to bude odesláno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.