Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Odesláno

Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se Zavvi.com? Já už tam jednou nakupoval a vše v pořádku, hra dorazila za 10 pracovních dnů. Ale problém nastal až teď...objednával jsem 30.11.2010 hru GT5 a do dnešního dne stále nic nedorazilo (27.12.2010). Už je to neskutečných 19 pracovních dní. Stalo se to už někomu z Vás, za případné rady předem děkuji.

Odesláno
  vlkovec napsal:
Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se Zavvi.com? Já už tam jednou nakupoval a vše v pořádku, hra dorazila za 10 pracovních dnů. Ale problém nastal až teď...objednával jsem 30.11.2010 hru GT5 a do dnešního dne stále nic nedorazilo (27.12.2010). Už je to neskutečných 19 pracovních dní. Stalo se to už někomu z Vás, za případné rady předem děkuji.

Stalo se mi pred vanocema neco podobnyho ze dvou shopu behem 14 dni nedorazily dve zasilky, ale bud v klidu poslou je hned znova jenom co vyprsi max dodaci lhuta (byva 28 dni). Bohuzel shop za to nemuze ale nekde po ceste se nekdo napakoval...

Odesláno
  vlkovec napsal:
Chceš tím říct, že kdyby mi to nedorazilo, tak ZAVVI nedostane potvrzení o převzetí a pošlou druhou hru? Teda alespoň sem to tak pochopil. To by znamenalo, že bych neměl přijít o těch 1200 Kč co už jsem za hru zaplatil.

Neboj o penize se bat nemusis v nejhorsim ti to poslou znovu, zadny potvrzeni o prevzeti mit nemuzou me to normalne haze postacka do schranky jako dopisy vubec ji nic nepodepisuju nebo tak neco. Proste jim napises ze nedorazilo a oni odeslou znovu, akorat musis cekat...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu