ice22222 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 podivejte se ke me do podpisu do PROGRAMY A PLUGINY a tam si psptube najdete... tady je stara verze. je tam i navod jak to zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 jak otevřu soubor psptube.cfg ? Nejde otevrit zdrejme neakej soubor potrebny pro pspTube...PSP si ho otevre samo... hle prosim kde je slozka GAME352 ms0:/PSP/GAME/ A kdyz tam neni tak ju vytvor...Je to podle verze fw: např: 5.XX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wernirek Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 musiš mít v psp nějaké UMD jakékoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wernirek Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 Mě to nefunguje, může někdo pomoct? Zkopíruju složku ze složky 200over, otevřu psptube.cfg, vložím jedno z napsaných Dev ID, zapnu wifi, pustím a napíše mi to: Loading config file...done, initializing network.... failed, error code: 8002013A. Vůbec mi to ani wifi nastavení nenechá vybrat. Ví někdo co s tím a jak to zprovoznit? Díky. musiíš mít v psp nějaké UMD jakékoliv pak by tomělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Říjen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2009 hoši mám Ultimate PSP tube a používam verziu High Memory Mode a keď sa mi loaduje video a keď sa mi video sekne kvôli pomalému loadu tak mi zmrzne celé PSP neviete čím to je? CFW mám v podpise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2009 muze to byt zrovna tim CFW protozoze Ultimate PSP tube HM se vydaval kdyz byl jen 5.00M33-6 takze to muze byt nekompatibilni s 5.50. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 hosi nevite co s tim je nejde mis pustit zadny video vzdy to je treba 15 min na nule a porad to je na nule mam ten posledni psptube z prispevku od ice22222 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 Použij GoTube http://gotube.googlecode.com/files/GoTube1.2.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max96 Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 nevyšla tedka verze pro Xploit 6,20, Half byte loader? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červen 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2010 NE! Navíc jses ptal myslím i včera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlas_jakub Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 CAUTE, zkousel jsem to takto a nejde mi ani jedna varianta, prosim o pomoc. : nikde nemam zadou slozku GAME352, tak jsem ji zkousel vytvorit vedle slozky GAME..udelal jsem vsechno presne podle navodu ---> NIC. Pak jsem to zkousel ze jsem si slozku GAME352 vytvoril v slozce GAME a udelal vse podle navodu a vyzkousel vsechny varianty a nic. prosim pomoc :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2010 Použij GoTube! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 mám psp 3004 ofw 6.20 a skoušel jsem to přes hbl R97. A jelo to do sekce jak to chtělo po mě abych vypral wifinu tak jsem ybral a tam mi to napsalo cancel a pak se mi ten program vypl a vrátil se do wmenu. nvíte co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Pokud se nepletu tak to funguje jen pspeckum co maji CFW, takze bohuzel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2010 Notak je tam napsano že to je HB aplikace a pes HBL y se psptube měl rozjet protože se tam pouštěji hb hry a aplikace. a nevíš o něcěm podobnem pro hbl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 no spustit mi to jde ale jen po to jak si to vyyra sít :D pak se ukaže cancel a vypne se nevite co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Možná by nebylo "genie" od věci, začít číst ;). YT aktualizovala scripty a tak odpadla většina HB, která to umožnovala. Poslední verze, která fungonovala je GoTube. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 Notak ted už nic nejde? neo ještě to Otube se drží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuguien Odesláno Srpen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 14, 2010 diť GoTube pokuď vim de furt... jinak ostatní šli do kelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reederak Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 ¨Funguje to na Ofw 6.39 Pls ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Myslím že bude třeba CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reederak Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Promiň ale sem začatečník co je to "CFW" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Neoficiálně upravenej FW, v tomto případě CFW umožnuje hrát stažený hry a spuštět neoficiální aplikace (hoembrews). Mrkni: http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b8-permanent-patch-8-7-update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reederak Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Takže když je to jako by FLASHNUTí ?? Jestly ano PSP mam Flashnuté ale nevím jak do PSP Vložit skoušel jsem to ale nešlo mi to:(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Co takhle se naučit i pojmy? Máš rovnou říct, že máš flash a né OFW-to je opak. Přečíst! http://console-forum.net/tema/53990-psp-pro-zacatecniky-aktualizace-17-4-2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.