Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Vsiml jsem si ze o tedle hre tu nic neni tak pisu.Jestli ma nekdo rad pana prstenu tak myslim ze todle je idealni hra pro nej. Ja uz to hraji dva dny a muzu rict ze me to bavi docela dost a to jsem pana prstenu nejak moc nevidel jen tak zbezne jak se na to koukala segra a knizky jsem necetl. Hra je rozdelena na kapitoly a mapuje cestu Aragorna od prvniho do konce tretiho dilu. Hraje se to docela jednoduse je tam jednoduchy system tezky utok, lehky utok, kryti a luk. Pri naexpeni dalsiho levelu vam hra nabidne na distribuci body do specialnich skillu ( zadne zvysovani atributu jako sila ci rychlost ) tudiz to muzem povazovat za takove pseudo rpg. Ve hre je k nalezeni plno ruznych mecu,luku,prstenu atd. coz je jediny atribut kde si muzete jakz takz zvednout silu, obranu a schopnost s lukem tot vse. Nic mene hru uz mam skoro hotovou a zatim jsem se ani jednou nenudil tak ji zkuste taky.

http://www.naspev.com/2010/10/5195-lord-of-rings-aragorns-quest.html

Odesláno

Ale jo, neni to úplně pitomý :) Hraje se to docela dobře (fakt skoro nejde umřít), nakreslený je to hezky, origo muzika docela potěší.

Jinak RPG bych tomu neříkal. To je asi takový RPG jako třeba Diablo - to znamená moc ne, IMO. Akční je to dost :)

A hned prolog mě dostal -

Vykydlit Saurona hned v první misi hezky na férovku... :cheesygrin:

(jinak mám odehrané první dvě kapitoly a jako fajn to je, ne že ne.

Odesláno

Jinak RPG bych tomu neříkal. To je asi takový RPG jako třeba Diablo - to znamená moc ne, IMO. Akční je to dost :)

K Diablu bych to neprirovnaval, na to ta hra nema tolik volneho pohybu, coz me docela zamrzelo - ocekaval jsem od toho trosku vic.

Podle me je to na zpusob DOUBLE DRAGON (kdo zna z nes/famiconu), kde popojdes, prijede par najezdniku, pomlatis je a popojdes dal, zase pribehnou dalsi vocasi, pomlatis je a pokracujes o kus dal... a takhle az k finalnimu bossovi...

Jinak graficky je to hezky zpracovany a dobre se to ovlada a potesilo me i delani COMBO pohybu. Rozhodne bych ale za podobnou hru neutracel ani korunu.

btw. LOPO_X -> jak dlouho ti trvalo, nez jsi to projel cele?

Odesláno

A máš aktuální firmware? Penthaler to postoval úplně dole. Přepiš jen ext, info a sav soubory (normálně je vezmi, hoď je do složky TTmenu a dej přepsat). Já jsem tu hru osobně ještě nezkoušel, takže nemůžu zaručit že to pojede i poté. Jestli nepojede, holt musíš počkat na další update až vyjde, což ovšem u DSTT nebývá moc často (třeba já už měsíc čekám na fix Super Scribblenauts)

http://console-forum.net/tema/81650-dstt-neoficialni-fw-pro-dstt-v-cz-bez-fakekillera-latest-1-17a12cz-1-18en/page4

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu