Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

The Lord of the Rings: Aragorn’s Quest


LOPO_X

Recommended Posts

Vsiml jsem si ze o tedle hre tu nic neni tak pisu.Jestli ma nekdo rad pana prstenu tak myslim ze todle je idealni hra pro nej. Ja uz to hraji dva dny a muzu rict ze me to bavi docela dost a to jsem pana prstenu nejak moc nevidel jen tak zbezne jak se na to koukala segra a knizky jsem necetl. Hra je rozdelena na kapitoly a mapuje cestu Aragorna od prvniho do konce tretiho dilu. Hraje se to docela jednoduse je tam jednoduchy system tezky utok, lehky utok, kryti a luk. Pri naexpeni dalsiho levelu vam hra nabidne na distribuci body do specialnich skillu ( zadne zvysovani atributu jako sila ci rychlost ) tudiz to muzem povazovat za takove pseudo rpg. Ve hre je k nalezeni plno ruznych mecu,luku,prstenu atd. coz je jediny atribut kde si muzete jakz takz zvednout silu, obranu a schopnost s lukem tot vse. Nic mene hru uz mam skoro hotovou a zatim jsem se ani jednou nenudil tak ji zkuste taky.

http://www.naspev.com/2010/10/5195-lord-of-rings-aragorns-quest.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, neni to úplně pitomý :) Hraje se to docela dobře (fakt skoro nejde umřít), nakreslený je to hezky, origo muzika docela potěší.

Jinak RPG bych tomu neříkal. To je asi takový RPG jako třeba Diablo - to znamená moc ne, IMO. Akční je to dost :)

A hned prolog mě dostal -

Vykydlit Saurona hned v první misi hezky na férovku... :cheesygrin:

(jinak mám odehrané první dvě kapitoly a jako fajn to je, ne že ne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo no jak rikas moc rpg to neni ale hraje se dobre. Vcera jsem to dohral a mrzi me ze tam nejsou nejake bonusy po dohrani jen si muzete zazapasit v arene coz za chvili omrzi ale jinak po dlouhe dobe neco akcnejsiho co me chytlo tak ze jsem to dohral cele

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak RPG bych tomu neříkal. To je asi takový RPG jako třeba Diablo - to znamená moc ne, IMO. Akční je to dost :)

K Diablu bych to neprirovnaval, na to ta hra nema tolik volneho pohybu, coz me docela zamrzelo - ocekaval jsem od toho trosku vic.

Podle me je to na zpusob DOUBLE DRAGON (kdo zna z nes/famiconu), kde popojdes, prijede par najezdniku, pomlatis je a popojdes dal, zase pribehnou dalsi vocasi, pomlatis je a pokracujes o kus dal... a takhle az k finalnimu bossovi...

Jinak graficky je to hezky zpracovany a dobre se to ovlada a potesilo me i delani COMBO pohybu. Rozhodne bych ale za podobnou hru neutracel ani korunu.

btw. LOPO_X -> jak dlouho ti trvalo, nez jsi to projel cele?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám malej problémek.. Stáhl jsem si tuhle hru, že si zahraju. Po nahrání ROMky na kartu a následném spuštění mi to napsalo tohle: load rom errcode=4 please reset system... romku jsem zkoušel stahovat z několika odlišných webů a pořád to samé :/ kartu mam DSTT 1.17a12... nemáte nějakou radu prosím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A máš aktuální firmware? Penthaler to postoval úplně dole. Přepiš jen ext, info a sav soubory (normálně je vezmi, hoď je do složky TTmenu a dej přepsat). Já jsem tu hru osobně ještě nezkoušel, takže nemůžu zaručit že to pojede i poté. Jestli nepojede, holt musíš počkat na další update až vyjde, což ovšem u DSTT nebývá moc často (třeba já už měsíc čekám na fix Super Scribblenauts)

http://console-forum.net/tema/81650-dstt-neoficialni-fw-pro-dstt-v-cz-bez-fakekillera-latest-1-17a12cz-1-18en/page4

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu