Jurdasx Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Ahoj , chtěl jsem se zeptat jestli někdo nevíte jak spustit hru GH 5 přes USB loader. Už jsem zkoušel všelijaké nastavení co jsem se někde dočetl a stále mi to končí černou obrazovkou. Jde mi spustit přes Uloader ale to je takový nepraktický. Musím to spouštět z SD karty přes HBCH. Podařilo se někomu z vás to spustit přes klasický USB Loader ? Mám nejnovější verzi USB Loaderu a instaloval jsem IOS 222 a IOS 223. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mulen1468625257 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 mě se to podařilo akorát z cédéčka, tady je návod: http://console-forum.net/tema/108178-guitar-hero-5-a-6-cerna-obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepanWII Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 když zmačkneš na ten obal hry tak se objeví cd tam dej nastavení tam geme load (myslim) a tam najdi error 02 (nebo tak nějak) je tam nastaveno NO tak tam dej YES Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda3 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 http://console-forum.net/tema/108178-guitar-hero-5-a-6-cerna-obrazovka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Prosinec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2010 Chtěl bych použít Uloader,musím kvůli tomu měnit cios? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Leden 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2011 Byl bych nadšen, kdyby už zde dal někdo návod, jak přes USB Loader spustit Guitar Hero 5,6:) Věřím, že některý z odborníků jako Hexer a další to brzo vykoumají a návod pro nás AMATÉRY sem brzo dají:bash::bash::bash: Ale asi to není lehké zkoumání, to chápu:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grymaz Odesláno Únor 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2011 Chtěl bych se zeptat odborníků na WII, jestli je nějaká šance, aby se dal Guitar Hero5 a 6 spouštět přes USB LOADER. Už delší dobu mám tyto hry v PC a nevím, jestli je mám vymazat, nebo mám radši ještě čekat abych je pak popř. nemusel stahovat znovu:-)) Děkuji moc za odpovědi!!!:-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.