havlais Odesláno Listopad 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2010 Prosim vas,nevi si nekdo rady s mojim problemem?hraju na ps3 hlavne nhl 11 a mam strasne casto vysoky ping pri online hre...net mam pritom optiku 30mega...kdyz dam zkontrolovat download a upload,pohybuje se to okolo 30mega download a 15mega upload...uz si s tim nevim rady,slysel jsem,ze je to tim,ze v cesku je mala podpora psn pro easports,ale tomu neverim,ptz jdyz hraju zaroven s kamaradem ze slovenska (upc net ma),tak mu to nedela... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Máš to přes wifif nebo kabel? Taky to může pomoct (nemusí, ale může)mít pro přes kábl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jardaplihal Odesláno Listopad 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Ahoj jsem strasne moc nestastny z niceho nic me nejde nadetekovat ovladac funguje pouze pres kabel. Dokonce jsem k vuli tomu objednal novy ovladac a ten take nefunguje pouze blika ale PS3 nenajde. Udelal jsem reset ovladace, zvolil tovarni nastaveni a dokonce jsem uz i 3x zformatoval PS3. Myslel jsem si ze stahnu novy firmware ale mam posledni verzi 3.50 nevite nekdo kdy bude nova a zda by to mohla vyresit? Diky vsem moooooooc za jakekoliv rady. JSEM UZ ZOUFALEJ A ZKOUSIM UZ COKOLIV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havlais Odesláno Listopad 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2010 Praveze pres kabel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 to Jarda - co je to za ovladač,normálně origo k PS3 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.