klesňa Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Mám flash na xku a mám tam nový dash, chtěl bych to hrát online a potřebuju nějaký návod jak na to? a jestli to vůbec pojede? hledám hledám ve fóru ale nemůžu nic najít.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2010 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 S flashem bych ti moc nedoporučoval hrát jakoukoliv hru na Live, hrozí ban.A pro hraní na live stejně potřebuješ Gold kartu, kterou si koupíš leda za reálný prachy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klesňa Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 tu gold kartu mám jen bych potřeboval vědět jestli tomu banu jde nějak zabránít nebo co proti tomu dělat? takže pokud si pořídím origoš CoD tak to můžu hrát bez problémů ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 máš to všude na fóru a ban ti hrozí vždycky...jen je to o štěstí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klesňa Odesláno Listopad 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ok díky ale když dostanu ban tak normálně můžu hrát offline ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ano.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymni Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 mám dotaz kdybych dostal náhodou ban zablokuje mi to hdd jak tomu předejít stačí vždy když jdu na live hrát bez hdd díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ne nezablokuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymni Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 definuj jako že když to vytáhnu před připojením na live tak mi to nezablokuje nebo i kdybych to tam měl dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 co mam definovat ptas se jestli zablokuje a jestli se tomu da predejit rikam ne nezablokuje tak co chces predchazet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Viitaz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 co mam definovat ptas se jestli zablokuje a jestli se tomu da predejit rikam ne nezablokuje tak co chces predchazet... taky sem to od tebe nepochopil ani z toho 2. příspěvku =DDD myslel si tím asi,že když HDD vyndáme tak se nám nezablokuje když dostanem ban a v tu chvily ho tam mít nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 taky sem to od tebe nepochopil ani z toho 2. příspěvku =DDD myslel si tím asi,že když HDD vyndáme tak se nám nezablokuje když dostanem ban a v tu chvily ho tam mít nebudem Ale prdy :D prostě ti HDD nezablokujou a nemusíš ho vytahovat a ani jiné ptákoviny ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymni Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 konečně srozumitelná odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 vytáhnutím hdd níčemu nepomůžeš ... informace o blokaci hdd se ukládá někde v xku takže hdd bude fungovat jedině na nezabanovaném xku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 vytáhnutím hdd níčemu nepomůžeš ... informace o blokaci hdd se ukládá někde v xku takže hdd bude fungovat jedině na nezabanovaném xku To zabanování HDD fungovalo na starším dashboardu . U dashe 9199 to už neplatí a HDD funguje i na zabanovaném xboxu . Navíc jsou na tomto DB funkce že jde pužívat místo HDD fleška a nebo externí HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymni Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 no já právě četl že díky tomu updatu s tím usb to tu blokaci zrušilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 no já právě četl že díky tomu updatu s tím usb to tu blokaci zrušilo Ano - předtím když někdo chtěl dále používat HDD , tak si musel nechat udělat unban HDD . Po nainstalování DB 9199 už to není potřeba a vše funguje i na zabanovaném xboxu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Listopad 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2010 aha to je pro mě novinka ... se divím že jsem to ještě nikde nečetl :) ... takže dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klesňa
Mám flash na xku a mám tam nový dash, chtěl bych to hrát online a potřebuju nějaký návod jak na to? a jestli to vůbec pojede? hledám hledám ve fóru ale nemůžu nic najít....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.