Raczek Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Smát se můžeš akorát tak sobě a svojí blbosti NewX4: přestane až budou na fóru jenom jeho posty, pak převezme kontrolu nad systémem... matrix vládne :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Kossi tobě se všichni smějou, pravopis se učí už na prvním stupni ZŠ, jestli ho neumíš na střední tak se docela divím, že tě tam vůbec vzali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 ty asik nic nevíš :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Jen bych Vás rád upozornil na to, že KOSS má v profilu, že je z Ostravy. Takže jestli se učí na štajgra, tak fakt češtinu nepotřebuje. Faktem ale zůstává, že se to nedá číst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 To že žije v ostravě snad nemění školní osnovy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Notak když tam budu mit nějake hrubky tak se spomalim a přečtu to pomaleji ad to pochopíte ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 To udělej ty a ušetříš čas nám všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Ale neušetřim ho sobě. bud mi dej odkaz na nějaky program ktery mi to automaticky opravy a nebo si zvykej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 KOSScz Pravidla českého pravopisu a základní škola... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Nebo si zvykni ty, že o tu sekundu víc prostě jedním postem ztratíš. BTW: Pokud se nepletu, tak jsi nějaký program našel a ty dva posty kdy jsi to používal vypadaly celkem k světu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 jj ten program používám. ale i tak jste mě kritizovaly tak jsem se na to mohl vys**t xD a neni to automaticky :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Listopad 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2010 Pak si tedy ve škole naintaluj plugin zvaný český pravopis. Ten automatický je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.