Hexer Odesláno Listopad 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2010 Ve hre Just Dance 2 se da koupit par novych pisnicek... podarilo se to nekomu..."obejit" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rasty29 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Pls Help...když dám načíst hru přes USB loader tak mi to napíše "Can´t open big file".....nevíš co stim pls??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ve hre Just Dance 2 se da koupit par novych pisnicek... podarilo se to nekomu..."obejit" ? to fakt nevim ja ze jsou zadarmo (tedy nektere ano jednu jsem si stahl) Jinak má to skvěle provedenou grafiku. moce se mi hra líbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Rasty29 : Stahni novejsi USB loader GX... nebo ho aktualizuj (ALE JENOM TEN LOADER) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dozir Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 Odkud stáhnout nový USB loader a jak aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Jak ho mám zaktualizovat. V settings USB loaderu mám dát update? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.