Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 571
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Chceš takovou odpověď? Nicméně bety byly aspoň dvě. Ta první AP2.5 neobsahovala, takže FIII šlo bez problémů. Uveď přesný dash.

Lavooo: Pochybuju sice o patchi, ale v zásadě máš pravdu.

O patchi se pochybovalo taky při vydání FW 1.6 a překonání W3 a vyšel ... na 90% vyjde i tady nějaký patch který hru upraví natolik že bude spustitelná ale s vysokým rizikem Ban na live protože v iso změní a nebo uplně zakáže některé instrukce

Odesláno
O patchi se pochybovalo taky při vydání FW 1.6 a překonání W3 a vyšel ... na 90% vyjde i tady nějaký patch který hru upraví natolik že bude spustitelná ale s vysokým rizikem Ban na live protože v iso změní a nebo uplně zakáže některé instrukce

Jenže změna wave je principielně dost primitivní a samotná wave nikdy nebyla přímo ochrana. Tohle vypadá na mnohem horší problém.

Odesláno
Jenže změna wave je principielně dost primitivní a samotná wave nikdy nebyla přímo ochrana. Tohle vypadá na mnohem horší problém.

Podle mě to co se dá implentovat do FW mechaniky aby oblbla ochranu lze vytvořit i pomocí patche a implentovat to přímo na dvd aby si mechanika myslela že se jedná o originální root ... nemyslím přímo FW ale některé části kodu využít na funkční patch

Odesláno

Já už jsem dostal ban dvakrát a od té doby radši hraju originál, ale o CFW se zajímám, a 22 stránek za cca 4dny, to je tady asi rekord :D M$ opět dal dobrý důvod k diskuzi. Každopádně jsem zvědavý, jak to celé dopadne :D

Dungeonmanster: jj, myslím, že to je dobrý nápad počkej a uvidíš, ale moc toho stejně neuvidíš, protože nikdy nevíš jak je CFW bezpečný.

Stejně to nakonec dopadne tak, že M$ opět nový CFW odhalí, jinak to dopadnout nemůže. Ale jestli bude a hlavně kdy bude další vlna banů, to by mě také zajímalo.

BTW. Takže NfS mají také AP2.5?

Odesláno

Podle všeho ano ! :(

Já už jsem dostal ban dvakrát a od té doby radši hraju originál, ale o CFW se zajímám, a 22 stránek za cca 4dny, to je tady asi rekord :D M$ opět dal dobrý důvod k diskuzi. Každopádně jsem zvědavý, jak to celé dopadne :D

Dungeonmanster: jj, myslím, že to je dobrý nápad počkej a uvidíš, ale moc toho stejně neuvidíš, protože nikdy nevíš jak je CFW bezpečný.

Stejně to nakonec dopadne tak, že M$ opět nový CFW odhalí, jinak to dopadnout nemůže. Ale jestli bude a hlavně kdy bude další vlna banů, to by mě také zajímalo.

BTW. Takže NfS mají také AP2.5?

Odesláno

Pokud máte xbox 360 jtag s externím HDD, tak jsem teď vyzkoušel program Xextool 5.2 + návod a hra funguje. V PC jsem zkopíroval originál soubor hry default.xex do stejného adresáře jako XexTool.exe, přes cmd.exe spustil program a pak jen stačí zadat příkaz

Xextool -r a Default.xex

Upravený soubor default.xex nahradit orig. souborem ve hře a může se pařit.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu