lavooo Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Díky, snad se brzo něco objeví nebo se to nějak vyřeší .. Pač zrovna hot pursuit bude mega pařba ( i když arkádovka ) , ale má bohužel to AP2.5 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidpdy Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Takže pokud mám Betu nového dashe, a jde mi Fable III bez problémů. mám hitachi? Protože nevím co mám za mechaniku.(Teď čekám odpověď : "To jsi uplně tupej, nebo debil?") Díra v mechanice odpoví co máš doma zač hxxp://360gamemods.info/wp-content/uploads/2010/07/xbox_360_dvd_model_identification.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Chceš takovou odpověď? Nicméně bety byly aspoň dvě. Ta první AP2.5 neobsahovala, takže FIII šlo bez problémů. Uveď přesný dash.Lavooo: Pochybuju sice o patchi, ale v zásadě máš pravdu. O patchi se pochybovalo taky při vydání FW 1.6 a překonání W3 a vyšel ... na 90% vyjde i tady nějaký patch který hru upraví natolik že bude spustitelná ale s vysokým rizikem Ban na live protože v iso změní a nebo uplně zakáže některé instrukce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 ja mám niekde strčené live :) nikdy som tam nebol a a ni nebudem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zdarec lidi prosím vás má nejáká KINECT hra AP 2.5, nebo zatím ještě ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 O patchi se pochybovalo taky při vydání FW 1.6 a překonání W3 a vyšel ... na 90% vyjde i tady nějaký patch který hru upraví natolik že bude spustitelná ale s vysokým rizikem Ban na live protože v iso změní a nebo uplně zakáže některé instrukce Jenže změna wave je principielně dost primitivní a samotná wave nikdy nebyla přímo ochrana. Tohle vypadá na mnohem horší problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Jenže změna wave je principielně dost primitivní a samotná wave nikdy nebyla přímo ochrana. Tohle vypadá na mnohem horší problém. Podle mě to co se dá implentovat do FW mechaniky aby oblbla ochranu lze vytvořit i pomocí patche a implentovat to přímo na dvd aby si mechanika myslela že se jedná o originální root ... nemyslím přímo FW ale některé části kodu využít na funkční patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czlukas Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 da se to hodit primo do FW mechaniky - staci aby FW mechaniky necetl tuto cast kodu na dvd a nakecal xboxu ze je to origo ale je pravda ze se to lehce rekne, ale musime pockat jestli se to i da udelat (viz LT+) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 http://www.xbooster.cz/novinky-od-c4eva-lt-wip-slim-kontroly-ap2-5-info-osig-spoof-kontroly/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Chceš takovou odpověď? Nicméně bety byly aspoň dvě. Ta první AP2.5 neobsahovala, takže FIII šlo bez problémů. Uveď přesný dash.Lavooo: Pochybuju sice o patchi, ale v zásadě máš pravdu. Dash mám 2.0.12583.0 - Mám pocit, že je to právě ta první beta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 tak lt+ jak říká sám c4eva bude do vánoc tak cááájk :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 A nějaké informace o programu co patchne hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foruman Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Zkoušel to někdo na FW 1.5 s ppof-matic-patcherem na wawe 3 ? S nejnovějším DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 ne není a nejspíš nebude...tohle není o wave...nedělali by flash když by šel patch/mluvilo by se o něm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PitBull1468623759 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Ja bych taky radši patch ale sem rát i za LT těch 800 mně nezabije a ma je snat každej když si uvjedomím kolik sem ušetřil za hry tak je reflash minimum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 800?:D max 500...btw taky bych radsi patch treba nas scéna překvapí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dungeonmaster Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 No tak to je pecka :D koupil jsem si nedavno XkoS a cekam az bude LT+ zatim si sosam do foroty hry pak si je nadelim pod stromecek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Já už jsem dostal ban dvakrát a od té doby radši hraju originál, ale o CFW se zajímám, a 22 stránek za cca 4dny, to je tady asi rekord :D M$ opět dal dobrý důvod k diskuzi. Každopádně jsem zvědavý, jak to celé dopadne :D Dungeonmanster: jj, myslím, že to je dobrý nápad počkej a uvidíš, ale moc toho stejně neuvidíš, protože nikdy nevíš jak je CFW bezpečný. Stejně to nakonec dopadne tak, že M$ opět nový CFW odhalí, jinak to dopadnout nemůže. Ale jestli bude a hlavně kdy bude další vlna banů, to by mě také zajímalo. BTW. Takže NfS mají také AP2.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Podle všeho ano ! :( Já už jsem dostal ban dvakrát a od té doby radši hraju originál, ale o CFW se zajímám, a 22 stránek za cca 4dny, to je tady asi rekord :D M$ opět dal dobrý důvod k diskuzi. Každopádně jsem zvědavý, jak to celé dopadne :D Dungeonmanster: jj, myslím, že to je dobrý nápad počkej a uvidíš, ale moc toho stejně neuvidíš, protože nikdy nevíš jak je CFW bezpečný. Stejně to nakonec dopadne tak, že M$ opět nový CFW odhalí, jinak to dopadnout nemůže. Ale jestli bude a hlavně kdy bude další vlna banů, to by mě také zajímalo. BTW. Takže NfS mají také AP2.5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Rekord to není :D jak to dopadne?LT+... jestli na to přijde?o ni o tom ví... myslím že tu zas dlouho žádná pořádná ochrana nebude...spíš se zaměří na další generaci... ANO NFS MÁ AP2.5 nevím čemu se divíte bude to mít teď každá hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 bouzel bude aspon ze to nemaji ti kinect hry jinak mozna kdyby se medialne o tom mlcelo ze to nejde tak by na to mozna vyrobci tam nedavali ale ted uz je to stejne jedno me sere jina vec a to novej dash ze ta hra hce :-DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sobrik Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Pokud máte xbox 360 jtag s externím HDD, tak jsem teď vyzkoušel program Xextool 5.2 + návod a hra funguje. V PC jsem zkopíroval originál soubor hry default.xex do stejného adresáře jako XexTool.exe, přes cmd.exe spustil program a pak jen stačí zadat příkaz Xextool -r a Default.xex Upravený soubor default.xex nahradit orig. souborem ve hře a může se pařit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 jtag to jde udelat na vsechny XBox360? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 Nejde to udělat na všechny . Jen na některé starší revize a ještě je podmínka že nesmí být novější dashboard . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecek5 Odesláno Listopad 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2010 takže zatiaľ nieje nič nové ohľadom patchovania alebo flashu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.