trezzor Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Georgijus http://translate.google.sk/translate?js=n&prev=_t&hl=sk&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=en&tl=sk&u=http%3A%2F%2Fwww.xbox.com%2Fen-US%2FSupport%2FUpdateSteps&act=url Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 zde jsem prelozil ten navod http://console-forum.net/tema/107463-rozjeti-ac-b-s-ochranou-ap-2-5-na-dashi-9199?p=980490#post980490 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 zde jsem prelozil ten navod http://console-forum.net/tema/107463-rozjeti-ac-b-s-ochranou-ap-2-5-na-dashi-9199?p=980490#post980490 Ahoj kdyz mam betu novyho dashe pujde mi tam ten 9199...?diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 na to ti nedokazu 100% odpovedet ale spise pocitej ze ne je tam napsane ze musis mit 9199 maximalne to muzes skusit podle toho navodu a uvidis kazdopadne nemam to zatim prelouskane cele to forum takze mozna tady jeste tuhle odpoved dam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 ok diky zkusim (az najdu flashku) a dam info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 funguje to??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 ok diky zkusim (az najdu flashku) a dam info o bete tohtoto dashe jsem tam informace zadne nenasel jestli jsme je neprehlidnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 funguje to??? podle toho navodu to funguje pokud mate presne to co je v navodu napsane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Na betě to 99% nepůjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 jo nejde to,hra se chova jako bezne dvd ale nejde spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Stejně me to neštve, sice jsem mohl s updatem počkat, ale mám už to připravené na Kinect, což teďkom chci více než Assasina :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 takze uz to mas i z fora a nejde to s betou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 Hmm...njn za zkoušku to stalo,hele lidi co založit novej topic ohledne AP 25 a shromazdovat tam nejaky info aby jsme to meli pohromade?a ne rozstrkany u jednotlivejch her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marin1468624946 Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 jo tak ho založ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 x360 software,založil jsem tam topic,kdo budete moct napiste tam nejaky poznatky novinky at.d...aspon to budeme mit vsechno na jednom miste....Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 super, takze dle navodu co tady nekdo postnul mi konecne jede ACBH, takze timto tomu dotycnemu mockrat dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2010 super, takze dle navodu co tady nekdo postnul mi konecne jede ACBH, takze timto tomu dotycnemu mockrat dekuju. muu se te zeptat jen pro upresneni meho topicu jaky mas Flash mechaniky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparh4wk Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Mam LT 1.1 a jednalo se o tento navod http://xbox360iso.com/showthread.php?t=313783 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NORRIS Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Můžu se zeptat, jak zjistím, co mám za flash a mechaniku? Já vím, že těch topiců je tu dost, omlouvám se a přijmu i kritiku. Ale Chci být nějakým způsobem konečně nápomocen při tomhle řešení, tu hru už chci opravdu hrát, a asi nejsem jediný. Děkuju vám moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Poznáš to jedině podle toho že tam strčíš hru s určitým wawe a buď ti pojede nebo ne, jinak se musíš zeptat flešera... Můžu se zeptat, jak zjistím, co mám za flash a mechaniku? Já vím, že těch topiců je tu dost, omlouvám se a přijmu i kritiku. Ale Chci být nějakým způsobem konečně nápomocen při tomhle řešení, tu hru už chci opravdu hrát, a asi nejsem jediný. Děkuju vám moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Můžu se zeptat, jak zjistím, co mám za flash a mechaniku? Já vím, že těch topiců je tu dost, omlouvám se a přijmu i kritiku. Ale Chci být nějakým způsobem konečně nápomocen při tomhle řešení, tu hru už chci opravdu hrát, a asi nejsem jediný. Děkuju vám moc Jedině tak, že se napojí DVD mechanika k PC a zjistí se verze flashe. Typ mechaniky je na ní napsaný, ovšem pokud to bude 83850, může to být V1 nebo V2, tady se musí taky napojit a ověřit v patřičném software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Prosim vas lidi to co provedli ten navod na rozjeti Assasina. Nikdo nenapsal jestli funguji po tomto navodu i starsi hry. Treba bioshock 2 saboteur atd. Nebo se tenhle navod vztahuje jen na ted ty nove hry s ochranou 25. A stare uz nerozjedu. A taky jestli kdyz uz to rozjedu muzu si assasina nainstalovat normalne na hardisk a hrat nebo to jde jen z DVD diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Prosim vas lidi to co provedli ten navod na rozjeti Assasina. Nikdo nenapsal jestli funguji po tomto navodu i starsi hry. Treba bioshock 2 saboteur atd. Nebo se tenhle navod vztahuje jen na ted ty nove hry s ochranou 25. A stare uz nerozjedu. A taky jestli kdyz uz to rozjedu muzu si assasina nainstalovat normalne na hardisk a hrat nebo to jde jen z DVD diky tak si to zkus a uvidíš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cubasino Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Prosim vas lidi to co provedli ten navod na rozjeti Assasina. Nikdo nenapsal jestli funguji po tomto navodu i starsi hry. Treba bioshock 2 saboteur atd. Nebo se tenhle navod vztahuje jen na ted ty nove hry s ochranou 25. A stare uz nerozjedu. A taky jestli kdyz uz to rozjedu muzu si assasina nainstalovat normalne na hardisk a hrat nebo to jde jen z DVD diky staré hry rozjedeš v poho a AC:B mám nainstalovaný na HDD a v klidu hraji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Listopad 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2010 Zatím to, ale vypadá, že to funguje jen do verze FW LT když máš LT 1.1 prý to provede update hned na 12416 misto 12413 a nejede to. Chtělo by to další postřehy od někoho kdo ma LT 1.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.