dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 tohle sem našel na jedné stránce: release Assassins.Creed.Brotherhood.XBOX360-GLoBAL ISO s Kinect Dashboardom (ale 12611 to nie je, skor nejaka BETA - 12611 ma velkost 10 899 456 bajtov): Vlozene subory z DB 8955 (aj system.manifest) do ISO cez Xbox Backup Creator (Image Browser): Pred opatchovanim v 360WavesPatcher: Opatchovane ISO na Wave 2: XDVDMulleter: S velkou pravdepodobnostou uz by nemalo updatovat na Kinect DB. Zajtra to "zapisem" na disk a vyskusam ci to pojde. Myslíte že by to šlo takhle zaměnit Dashboard? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Hra sama nabídla upgrade dashboardu, tak jsem dal OK. Změna se dostavila, ale hra se nespustí, zahlásí to Cant instal the update, disc is unreadable. Status code 3080 - 0000 - 3000 - 0904 - 8007 - 0002. Testnul jsem starší hru a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 ja jsem to patchnul na wave 4 a zkusim to na puvodnim dashi cca za 17min...dam info,pak zkusim wave 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Mám FW 1.51 a dělal jsem to přes 360 waves patcher. Zahlásilo to nějakou chybu, ale na wave 3 to opatchovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 ja hru zatim stahuju potom vyzkouším ten návod co jsem sem dal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 onefootman : skus ale podla mna to nepojde ale drzeime ti palce llebo aj ja si tu hru chcem zahrat tu hru si chcem aj kupit XDDDD lebo je to bombaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.abgx360.net/download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 tak co funguje to nekomu?Jak jsem stim pocital,na assasina si najdou vychtavku i minuly rok byl novej dashboard na assasina.Mam firmware 1.51 patchuju na wave 3,fable mi sel a snad i tohle nejak rozkulham.To je skoda tech problemu s assasinem sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.abgx360.net/download.html je tam psanej wave 9 -aktualizace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 na poslkych forech jsou lidi co jim to funguje a nekterym co to nejde... fakt mazec cteni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 http://www.360mods.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 no prej to funguje těm co maj stary mechaniky ale na tych novych(liteon,Benq) to prej nejde :) Edit: To the best of my knowledge that depends on what type of drive you have. If samsung or hitachi then you should be good to go, but you may need the dashboard upgrade just to install the game (i dont know if a samsung/hitatchi may negate the need for that too) - but if you have a sam/hit then everything should work fine with the new dash to so there shouldnt be any reason not to update really. If you have a liteon/benq then you won't be able to run AP2.5 games once you have installed new dash (before the new firmware that is). and basically you should not upgrade since you get nothing for it except the possibility of being ban-flagged if you try to run an AP2.5 game anyway. AP2.5 games that dont force you to install the new dash (like fable3) should work fine for you on the old dash meanwhile. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 no prej to funguje těm co maj stary mechaniky ale na tych novych(liteon,Benq) to prej nejde :) :-) no to me podrž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 microsoft nas dostal,ale doufam ze ne na dlouho,sakra ja se na to tak tesil ale mozna to pujde az na to nekdo udela ssv files . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BlackWolf Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 dvorig : a ja jak naschval mam lite on a onefootman : no co ide alebo to napalujes ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak wave 4 to sami...asi bude fakt potreba novej dash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Napisałem że mam ixtreme 1.6 NSFuks sierpien 2008 to zwykły liteon 748 Tak samo Fable mi działa bez żadnych patchowan i nowy assassin też tak nevim ale na nekterych to jede.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 wave tri bude tutovej !!musi to tak byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Tak jsem zvědav, jestli to opatchvané půjde na strém DB, dejte někdo vědět a napište co máte za mechaniku já mám bohužel Lite-on. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 koukam na pl forum kde to ted testuji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvorig Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 pošli mě link přes PM pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ungaro Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 měl jsem starej DB a starou mechaniku a nefungovalo to, chtělo to upgrade FW. Udělal jsem ale jen patch hry přes 360 wave patcher a vložil do mechaniky, zahlásilo to, že chce updatovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 poslal jsem ti link na PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SliW3.G0ng3rs Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 Patchuju na wave 2, zkusím to zítra :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2010 mam flash necley 2 mesice arcade xbox s lite on a flash LT v1.1 existuje uz na toto nejaky navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.