dvorig Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nanaki : a co ten Ssv3 na kterým dělá team Jungle co tu psal gunzie? Šlo by to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 TJ a c4eva úzce spolupracují, takže bych řekl, že to bude to samé. IMO bude třeba obojí. Je sice super, že máš SSv3, ale také je třeba FW, který ji dokáže zpracovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak jen pro info, hru jsem rozběhal na JTAG konzoli s 9199 Dashem, ale bylo potřebné opatchovat XEX soubory pomocí X360Gamehacku. pak hra běží v pohodě. Z toho je vidět, že o "nespuštění" hry na starším DB se stará tak zhruba jedna instrukce. Bohužel, bez JTAG konzole to zatím nepůjde, na normálních konzolích bude třeba LT+. Ahoj, muzu se zeptat co vse jsi zaskrtl v tim gamehacku? Popr. nechal jsi default? Nejlepe screen... Musim pak do xka nahrat oba? default.xex i default.xex.orig? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Nechal jsem defaultní nastavení, v Xboxu mám jen upravené Xex. Spouštím z externího HDD, pokud to má vliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zase vyhozené prachy za nový fleš a k tomu ještě xbox nebude pár dní doma... Zasran* microsoft.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ulba Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Zase vyhozené prachy za nový fleš a k tomu ještě xbox nebude pár dní doma... Zasran* microsoft.. Nemusíš mít Xko na několik dní pryč v jednoum obchodě v Praze, kde jsem si kupoval Xko mi to dělali na počkání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Jo tak v Praze, ale já jsem z Ovy, ale tak dělá to známy takže snad mi to udělá na počkáni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak jsem na Xbox sky narazil na tohle:AC Brotherhood default.xex v popisu je Modded default.xex to bypass ap25 tak co by to kluci mohlo bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nevím proč ale na xbox sky se nemuzu registrovat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 no tak já tam sem reglej už po 3 a ted dělám ratio poctivě tak to zatím drží ale zajímá mě co to je zas takovej borec s xkem bohužel nejsem ale podle me to bude asi nějaká ochcávačka k Assassinovi jen jak se používá naštěstí mám starej Dash a Flashuji hry na wave 3. Tak doufám že to je něco čím to zprovozním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Stahoval si ten novej kinect dashboard do PC? Já si pamatuju že tam byla slozka system update + default.xex možná se tak upravý ten dashboard :) Bohuzel to nemuzu stahnout jinak bych to vyzkousel kdyžtak mi nějak pošli ten link na stahnuti toho default.xex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrapa Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Psal sem kanalizatorovi jestli s mym falshem rozjedu wave 9 a obejdu AP2.5 a napsal mi ze pokud nemam dash kinect tak mi moje dash 9199 staci... tkze jedu pro divka a du to zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Máte někdo odzkoušenou tuhle věcičku ? NA Xbox sky se nemohu registrovat tak nwm.. Tak jsem na Xbox sky narazil na tohle:AC Brotherhood default.xex v popisu je Modded default.xex to bypass ap25 tak co by to kluci mohlo bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Já možná vím co s tím ale nemám jak se dostat na xbox sky problém s registrací. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Gerrapa: Vsadím se že ti to nepujde mám stajnej flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Taky asi vím co máš v plánu ;) no musíme počkat na někoho až to sem hodí pokud to vůbec bude fungovat :D Já možná vím co s tím ale nemám jak se dostat na xbox sky problém s registrací. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 taky to chceš vyměnit s tím default.xex u toho system updatu nového dashe? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak to vás zklamu to nejde byl tu kámoš a to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 aha já s tím něco zkusím hned jak to dostanu. pak sem napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 JJ, Koller77 mi to pošle takže ti to přepošlu ;) aha já s tím něco zkusím hned jak to dostanu. pak sem napíšu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhinos1468625241 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Tak to nefunguje pořád nepřečte DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Bůh ví co to bylo :D Tak to nefunguje pořád nepřečte DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Modded default.xex to bypass ap25: http://www.uloz.to/6544815/ac-brotherhoos-default-rar staženo z xbox bt sky ale tuším je to jen pro jtag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 nemám duvod si vymýšlet popisek co u toho byl jsem sem dal a sám nevím co to je proto sem se ptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Není to náhodou ňáký soubor pro J-TAG konzole ;) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.