kure221 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Ahoj, čistě ze sobeckých důvodu, jakej je váš nejoblíbenější internetový prohlížeč?? Já jsem teď začal používat google chrom a nemužu si ho vynachválit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Listopad 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2010 Stará dobrá Mozilla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Randalnik Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Používám Mozillu a je to OK :) Dřív byla Opera ale ta hrozně padala... R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Google chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Google CHROME..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 začínal sem na IE, pak jsem přešel na Mozzilu, která byla skvělá, ale pak jsem přešel na GOOGLE CHROM! který je nejlepší a nejrychlejší ze všech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KukiCZ Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 OPERA Rulezz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eS.smoke Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Mozilla a již už Google Chrome :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Listopad 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2010 Opera a jako 2. Google Chrome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Google Chrome je jednoznačně nejrychlejší,nejlepší,nejjednoduší atd... ale Mozilla to má zase všechno mnohem lépe uspořádaný :D EDIT:na Macu samozdřejmě Safari :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Opera ;) ... založ anketu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 23, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Safari ... samozřejmě na Mac, ale i takovej Chrome je dobrej Opera, Chrome na Windows Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eledar Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Opera a google chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konas70 Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Safari... nemůžu si ho vynachválit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 Jedine Opera. Zvlast verze 11.00, na ni ted nema zadny jiny browser :-) Chrome - zere silene pameti.. Samozrejme pokud nemate najednou moc otevrenych tabu, mate nabusene PC a moc casto pri prohlizeni nic jineho nedelate, tak je ok. Ale jelikoz je rychly a extremne rychle se startuje, tak ho pouzivam, kdyz treba potrebuju rychle jeste neco najit (jizdni rady) a Operu uz jsem zavrel.. A nez ji znova otevirat se vsema tema tabama ... :) Ale na dlouhodobe pouzivani to neni, pac to, co v Opere zere 1 GB pameti, v Chrome zere 4GB+. Firefox - silene pomaly (oproti Opere nebo Chrome), ale zase na nej jsou skvele doplnky :) Safari - rychly, ale neskutecne deravy.. nedoporucuju pouzivat Windows verzi - pac na ni Apple sere a je prolezla dirama, jak to jenom jde.. A ani Mac verzi nedoporucuju pouzivat, protoze pokud se nekdo dokazal do Mac OSu nejakym zpusobem dostat, tak to vzdy bylo prave pres Safari nebo pripadne jeste pres deravy QuickTime. IE - pomaly, nestabilni, nevalidni shit. Tady opravdu nechapu, proc to nekdo muze pouzivat. Dobry leda ke stazeni driveru a jineho browseru, jinak je nahovno a pouzivaji ho jenom duchodci, idioti a totalni lamy, co nevedej, ze existuji alternativy (a samozrejme lidi, ktery si zrovna nemuzou nainstalovat jinej browser - ruzne verejne PC, ve skole atd.) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2010 pro mě je nejoblíbenější mozzila- ted jedu na tý nový betě 4.7 a nemůžu si to vynachválit a pak ještě ujde ten google chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Jsem spokojen z Internet Explorer 8 . A musím říci , že jsem v minulosti vyzkoušel i jiné aplikace pro prohlížení internetu , dokonce i Maxthon , Miranda a Netscape Navigator . Byl jsem , ale vždy pro IE , když jsem začal používat Downloader . A jsem pořád spokojený . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 second: Bump! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 já mam Firefoxe, Chrobáka jsem nezkoušel a Opera se mi nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Google Chrome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Dark_user - Nevím na co narážíš . S IE prostě spokojenost . Ale , jak říkám s Internet Exlorer 8 jsem spokojen . Můžu , ale nemusím zkoušet jiné internetové prohlížeče se kterými je surfování stejné jako s IE . Uvažte s jakým prohlížečem by jste dostaly , tak rychlé odpovědi od takovích vlezlých uživatelů v sobotu ve tři hodiny ráno... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Dark_user - Nevím na co narážíš . S IE prostě spokojenost .Bizzi - Máš na zadku pandu červenou ! Polib si jí ! Ale , jak říkám s Internet Exlorer 8 jsem spokojen . Můžu , ale nemusím zkoušet jiné internetové prohlížeče se kterými je surfování stejné jako s IE . Uvažte s jakým prohlížečem by jste dostaly , tak rychlé odpovědi od takovích vlezlých uživatelů v sobotu ve tři hodiny ráno... :cheesygrin: S jinymi prohlizeci surfovani stejne neni. Je rychlejsi, stabilnejsi, validnejsi a bezpecnejsi! To mi moc stejne neprijde. Zvlast MY, lidi co delame weby, bychom nejradsi hovada, co stale pouzivaji IE (a musime to ZVLAST kvuli nim "hackovat", protoze IE je nevalidni a nerespektuje standarty oficialni), vykastrovali! Ale alespon se daji diky pouziti IE rozeznat hlupaci, od tech gramotnejsich :) Gramotnejsi chapou vyhody, co jsem napsal vyse, negramotni jsou neschopni nainstalovat alternativu a tak klikaji na "ecko", ktere bylo pribalene pri instalaci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 (second :lol:) Jasně, že Opera 11.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prachy Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Používám Google Chrome 8.0-to je rychlost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Wyzo - zmutovaná mozzila :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.