Anonymous_ Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 dneska má vyjít 3 update pro 3.52 m33 a má pár užitečnejch vychytávek ;) více info na první stránce nebo tadyhttp://pspupdates.qj.net/Custom-Firmware-3-52-M33-Update-3-out-tomorrow-changelog-today/pg/49/aid/100238 uz se strasne tesim, vypada to fakt na mazeckej update! Kluci z m33 rulezzz , zapomente na DAXe ... :) 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 uz se strasne tesim, vypada to fakt na mazeckej update! Kluci z m33 rulezzz , zapomente na DAXe ... :) 8) už vyšel http://m-33.narod.ru/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 jj vysel http://console-forum.net/showthread.php?t=9769 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 ty rusáci jsou borci,zmáčknete home,zvolíte si aby se při zapnutí usb načetlo v pc umd a v kompu se pak objeví iso co je na tom umd a vy to jen zkopírujete do pc,tenhle dump zvládne fakt každej :D EDIT:dumpnutí a poté mountnutí umd iso proběhlo uplně v pohodě a ted jdu tahat spider-mana :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 přidán UPDATE 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Otazka od lamy... kam mam davat prxcka? do zlozky popsloader alebo seplugins? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Otazka od lamy... kam mam davat prxcka? do zlozky popsloader alebo seplugins? do seplugins pokud se pred minutou nemenily standarty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Ok a este jedna otazka, pojdu mi savy z 330 na 352? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 Ok a este jedna otazka, pojdu mi savy z 330 na 352?Taky jsem menil cf z 3.30 na 3.52 a savy slapou, jak maji...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 We give our support to Team Wildcard and condemn the actions of the leakers/thieves.As facts are better than words, this program may refuse to work on your system if you: - Downloaded it from ps3news. - You are an active member of that forums's page. - You visit frequently that page. In last case, and only last case, the problem will be fixed if you delete browser cache of both, psp and pc, and stop visiting that site. Other cases of BAN are described in the LICENSE.TXT (copied in this post). Not respecting the license will bring the PSP to BRICK, because the program will refuse to run. vraj uz nejaky ludia brickli... to co tam zas dali za chujovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 vraj uz nejaky ludia brickli... to co tam zas dali za chujovinuTakze rikas zpatky na OE, jo?:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exist Odesláno Srpen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2007 nechapu o co de.. prelozte mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 No mne to tiez ide ale save z TRA mi nejde takze davam to spat a chcem to dohrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 No mne to tiez ide ale save z TRA mi nejde takze davam to spat a chcem to dohrat... jo to je jediná hra na kterou sem přišel u který to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 nechapu o co de.. prelozte mi to pochopil jsem to takhle: update se odmítne nainstalovat když: - ho stáhneš z ps3news - jseš aktivním členem fóra (ps3news) - často navštěvuješ ps3news a pokud máš neoriginální update (upravenej eboot), tak brikneš a když stáhneš update přímo od M33 (http://pspx.ru/forum/showthread.php?t=50342), tak heslo k raru je _M33_Hate_And_Ban_Leakers_And_Thieves_333_ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ano. jeden typek si tam zmenil icon0.png a brickol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ano. jeden typek si tam zmenil icon0.png a brickolLol pekna kktina... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja tedka vubec nechapu o cem je rec a proc to tak udelali :D takze radsi jeste pockam nez se situace objasni protoze kvuli nejakemu blbemu updatu nebudu brickovat PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 když ho stáhneš z ověřeného zdroje a nebudeš se v něm šťourat, tak ti nic nehrozí http://console-forum.cz/showpost.php?p=193003&postcount=40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 ja som to stiahol z http://dl.qj.net skopiroval do PSP a vsetko ok ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 to M33-3 je supaaa,hlavne ty UMD videa hned du tahat ISO filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoniC Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 kde se daji stahnouo filmy na umde v iso v cz??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 UMD filmy nemaju CZ dubbing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 novej den novej CF ...přidán 3.52 M33 - 4 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pablo15 Odesláno Srpen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2007 Nice návod i du na to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.