Sudzi Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 a funguje tento navod i na cfw 3.40 OE-A ???(sem tu uplne new tak nevim):bash: (potrebuji Custom firmware 3.71 M33 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 26, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 funguje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudzi Odesláno Listopad 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2007 dikes (teken) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matyas17 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Mohli by ste mi to napsat jeste 1 ale nejak jednoduse ma fw 3.40OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 jak má byt nastavený kernel při updatu z 3.03OE-C ? 1.5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MONTY230 Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 potreboval bych pomoc mam 3.02oe-b a chtel bych to predelat na to 3.52M33 kdyz to dela presne jak to tu je tak to nefacha kdyz udelam slozku game tak mi to naskoci ale naskoci chyba pri spousteni a kdyz udelam slozku GAMA150 tak se mi to v psp vubec nezobrazi.rad bych to predelal prosim pomocte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 napis jakou chybu to hazi...mas tam UMD?? mas v recovery kernel na 1.5.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 neviem ci som taky blby ale nejak som ten update nepochopil..mam 3,40oe-a a chcel by som ist na 3.52m33 kvoli hre alien vs predator...so starym fw som spokojny, ale pisal ne psp fore ze potrebujem tento fw ak chcem tu hru spustit, tak poradte ako to mam spravit..stiahol som subor, ak ho rozbalim je tam len EBOOT subor.. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2007 mas pravdu si blby..:D ..stahnes toto: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/68074/M33UPDATE_352.rar_17.14MB.html to rozbalis do PSP/GAME150 nebo GAME..pak to v PSP jednoduse zpustis.. ..pokud chces i update 4 stahnes toto: http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/62929/3.52-M33---4.rar_430.69KB.html a ty dve slozky co tam sou rozbalis jen na kartu...a zase spustis v PSP...... ......jak jednoduche.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Prosinec 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2007 WOKO-O dakujem :) nie som az tak blby, lebo ty si tu este nebol ked som robil upgrade... est ev tej dobe z 2.8 na 1.5 a potom na 3.02-3.03-3.30 a teraz mam 3.40, ale akosi som nenasiel to co hladam, ale snad to teraz vyjde..takze ti este raz dakujem :) :) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 skusal som to, stiahol som ten subor ale je to len EBOOT ked to nakopirujem do GAME nic neukaze, takze to vobec nejde...nukaze ani ikonu na upgrade.. aky moze byt problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 V game vytvoř složku UPDATE a do ní dej EBOOT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 nemusis vytvaret slozku UPDATE...ty tam musis rozbalit celou tu slozku M33UPADTE_352...ne ze otevres rar, pak tu slozku kliknes na eboot a das cestu do game..musis kliknout jen na tu slozku a tu vyextrahovat do PSP/GAME nebo GAME150..a pak jen v PSP spustit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Prosinec 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 skusal som aj tak..inac ja mam hry v zlozke ISO, skusal som aj tak ze som urobil subor upgrade a staiahol tam eboot-nic a potom som skusal rozbalit ten subor z rar do zlozky kde mam hry a pisalo mi "chybny subor" tak to vobec nechapem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2007 PSP/GAME/M33UPDATE_352/EBOOT.PBP nebo PSP/GAME150/M33UPDATE_352/EBOOT.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Prosinec 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2007 tekken 90 nechapem co si mylsel tym co si pisal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Prosinec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2007 ja to vobec nechapem , preco mi to nejde...asi naozaj zacnem verit ze som blby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokos Odesláno Leden 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2008 Ahoj lidi mam takovej menši problem nainstalil sem tenhle adgrejd na 3.40 oe a paspe se mi totalně rorharašilo te svi** něchce načist kartu. kdy by ste něko věděli co stim ted tak uvitam každou dobrou radu:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pragr Odesláno Leden 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 ja to vobec nechapem , preco mi to nejde...asi naozaj zacnem verit ze som blby :D Jsem na tom stejně jako ty, vše mám nakopírované správně a při spuštění mi zčerná displej a nic, po zapnutí mám zase 3.02. Jak si to vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2008 pragr to bude tím že potřebuješ nejdřív mít CFW..z origo FW nejde updatovat na CFW jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda.512 Odesláno Leden 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2008 Ty dva soubory se spouští když je PSP připojené k PC že jo??? A pokud tam dám tento CFW, budu moci hrát iso gamesy bez UMD discu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pragr Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Ty dva soubory se spouští když je PSP připojené k PC že jo??? A pokud tam dám tento CFW, budu moci hrát iso gamesy bez UMD discu??? Je to vyřešené, potřebovalo to jenom zformátovat MMS a vše šlape podle návodu. Před zformátováním to skutečně nešlo. pragr to bude tím že potřebuješ nejdřív mít CFW..z origo FW nejde updatovat na CFW jen tak Měl jsem CFW 3.02 a nešlo to, bylo potřeba zformátovat MMS. Potom vše šlape podle návodu. Možná by s tím měl začít každý UG, nevím, v návodech jsem to nikde nenašel, asi málo čtu. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 pragr kartu není nutno formátovat..ale když to jde....já osobně sem před upgradem na vyšší CFW nikdy neformátoval ;) 2tonda ne PSP nemusí být připojeno když updatuješ, a hry ti půjdou bez UMD pokud si nastavíš UMD Drive Sony (v Recovery nebo VSh menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chingyschan Odesláno Leden 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2008 zdravim. vse probehlo dle navodu. vse funguje. jen mam jako zacatecnik dotaz zda je mozne se nejak vratit k 1.50fw. jako kdyz jsem mel devhook ze jsem mel 1.50fw a kdyz jsem spustil devhook mel jsem 2.71 tusim. dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laci9999 Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2008 ja som sa na to vykaslal a slapen nadalej na tom co som mal...hry ktore hram mi ide, teraz som stiahol poker 2008 a ide tiez.aj medal of honor. takz enemam teraz dovod opat skusat...ale cital som ze uz je aj 3.90 takze uz mam stary FW, ale hlavne z eide :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.